A botrány: Ibrahimovic távozik

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mi a véleményed Ibra távozásáról?

Teljesen rossz döntés, minden szempontból, sajnálom.
151
55%
Ha már megromlott a játékos-edző viszony, menjen, de sokkal többért.
100
36%
24 millió is elég, ez van.
10
4%
Mehetne tőlem akár ingyen is.
15
5%

Szavazatok száma: 276
Gali
Capitá del Barça

2010.08.28. 23:21:17

sjd írta:
csababarca írta:
Évente 12 milliót keres,gondolom akkor még 5 évet maradt volna,és akkor az 60 spórolás valóban.

Vagy már csak 3 évig volt élő szerződése,és akkor 3*12=36 .
Ehhez jön a 25 és az már 60.

Valami ilyesmi lehet.
Nekem ez pont azért nem jön ki, mert 4 év volt hátra a szerződéséből
Így van, ez a 60 milla sehogy sem jön ki. 4 év volt még hátra a szerződéséből, azaz 48+24=72 millió euró.
Ez csak blabla, próbálják megmagyarázni a bizonyítványt.
Ráadásul, ha tényleg utána számolunk, hogy mennyiért vettük, akkor nemhogy 60-at spóroltunk, hanem majdnem ugyanennyit buktunk.
Kész röhej.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.28. 23:20:04

Erre mondják hogy adtunk a tojnak egy pofont? Ez az Ibra ügylet tavaly sem volt semmi, de még azt is túlszárnyalták ezzel.

Nekem Ibra nagyon rég óta az egyik kedvencem és amikor tavaly megtudtam hogy leigazoljuk, akkor megörültem. Sokakkal ellentétben én megértettem a tavalyi transzfert, mint hogy egy 45 milla körüli összeget adunk érte és egy Etot akinek majdnem le volt már járva a szerződése (ugye egy játékost akinek csak 1 év van hátra a szerződéséből, azt kb fél áron vagy az alatt is el lehet hozni, főleg ha bizonytalan a hosszabbítása). A magas ár a Madrid által elszabadult áraknak is volt köszönhető, továbbá annak hogy a Barca akart megvenni egy olyan játékost akinek még sok volt hátra a szerződéséből. Ez a transzfer az adott körülmények közt nekem elfogadhatónak reálisnak tűnt. A bajom tavaly csak a fizetése volt. 12 milliót évente egy olyan játékosnak fizetni 4 éven keresztül aki még soha nem játszott a spanyol bajnokságban, és még a Barcában semmit nem csinált, miközben egy aranylabdás Messi (aki már 5 éve szolgálj az első csapatot, bizonyítván a helyét) is "csak" 10,5-et kap. Nem beszélve a többiekről. olyan 7-8 at tartottam volna reálisnak, esetleg bónuszokkal.
Lenyeltem e 12 milliót, ha egy igazi Ibrát kapunk. A bizonyítás még nem teljesen jött az első évben...

Erre idén....
talán ha a 3 éves fizuját nézzük ami 36 milla + 24 millát kapunk jövőre érte az 60 milla. Hát nem tudom. A tavalyitól is furább. Jó eséllyel sha nem tudjuk meg hogy mi zajlott a háttérben, de valljuk be ez a játékosnak sem állt érdekében és a Barcának sem, ha csak valami súlyos dolog van a háttérben. Adott egy Ibra aki BL-t akar nyerni. Erre a világon a legnagyobb esélye mostanában a Barcában van. Jó ez elfogult, de azért abban egyet érthet velem mindenki hogy semmiképp sem a Milanban van erre nagy esély. Tehát ez biztos nem vonzotta. A fizuja ugyan változatlan marad, de azért szerintem borítékolható hogy még egy Messi sem keresne a Milanban 12 millát hosszú távon. Tehát Ibra a fizujáról is lemondott ezzel. Az sem lehetett túl vonzó számára szerintem (ha bár nem a klubhűség mintaképe) hogy Olaszországban már a harmadik klubban játszana, tehát nem lenne túl népszerű, ráadásul a vagy városi rivális volt előző klubja. Meg ugye ebben az országban megnyert már mindent. A Milan keretét is gondolom ismeri, és azt is hogy a játékosai sem lesznek fiatalabbak tehát egy generáció váltás előtt álló egyesülethez igazol, ahol mire átalakul a keret addig még jó pár évnek el kell telnie a jelenlegi tempójában, amire ő kiöregszik. Jó eséllyel ő a Milanban nem fog semmit sem nyerni. Egyszerűen nem a legjobbak. Nagy adag szerencse kellene hogy odaérjenek bárhol az első helyre. Ezzel azért gondolom ő is tisztában van valamilyen szinten.

Itt sokáig (látszólag) minden jó volt. Még év végén is mindenki boldog volt. A klubbot szerette, a klub is szerette őt. Egy ilyen város, ilyen stadionnal, ilyen csapattársakkal, ahol nagy esély van a jövőben újabb kupák elnyerésére, egy ilyen minden focista álma. Azt hogy ezt feladja valaki, ahhoz nagy ok kell. Továbbá a vezetőség részéről is nyomós ok kell hogy egy ilyen kétes megítélésű üzletbe belemenjen. A City érdeklődése nem tudom mennyire volt komoly. Véleményem szerint ha meg akarták volna venni akkor már ott lenne.

Ez egy olyan dolog mint a politika. Vitatkozni lehet csak rajta. Tény hogy nem szerencsés. Tény hogy ha olyan nagy gubanc van a háttérben akkor még viszonylag jól is kiszálltunk belőle ha a fizuján spórolt összeget is beleszámítjuk, és ekkora összegnél bele kell. Az igazi okot pedig talán majd pár év múlva megtudjuk. Ha ennyire nagy az ellentét a háttérben és így marad akkor egy nagyon motiválatlan Ibrával sem megyünk sokra, aki jövre viszont ugyan ennyi fizuval lenne a klubnál és lehet hogy kapott volna 5 meccset, ami alapján a kutyának nem tudtuk volna még 10 milláért sem eladni. Talán ha majd egyszer Pep elmegy innen és ír egy könyvet. Vagy esetleg Ibra ír majd egy könyvet, vagy a Rossel:) A Figo ügynél sem nagyon mondtak akkor semmit csak hogy megy és hogy hova....

Egy szó mint száz, ez egy nagy homály ez a biznisz, de szerintem nyomós oka volt a vezetőségnek eladni őt. Most és ennyi pénzért. Nyomós oka, amit nem valószínű hogy elárulnak MOST nekünk.

Bízom benne hogy Pep és a vezetőség tudják mit csinálnak és ha kell valakit még hoznak a támadó alakzatba.

Összességében Ha igazolnánk egy csatárt jó áron és nem horribilis fizuval, akkor elég jó mérleget zárnánk ebben az időszakban.

Távozik Ibra, Henry, Marquez, Toure, Csiga, Caceres, Hleb, ,akiknek ha a fizujukat is nézzük, akkor az már 1 év alatt majdnem összejön Villa ára. Érkező oldalon pedig Villa Mascherano, Adriano jó áron jöttek, akik szerintem tudják az árukat. Érkező oldalon még lehet egy kérdőjel, de remélem az Ibra féle transzfereket egy 100 évig már elfelejtjük.

Összességében például egy Mendieta igazolása a Lazioba még mindig nagyobb melléfogás volt, de azért már abszolute az alsóházba tartozó kategória.

Bocsa a hosszú szövegért.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.28. 23:19:15

Drigo írta:
acmilan.com írta:MILAN – A.C. MILAN announces the acquisition of the player Zlatan Ibrahimovic from F.C. Barcelona, through a free loan with the option to purchase the athlete’s playing rights for € 24 million at the end of the season 2010-2011. The Swedish champion will go through the medical exams tomorrow morning, before signing the contract that will tie him to the Rossonero club for four years.
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan írhat alá egy kölcsönjátékos 4 éves szerződést?

Vagy ez csak nekem ennyire furcsa?
lehetséges,h az elővételi jog miatt...tuti van a szerződésében egy olyan tétel,hogy a kölcsönben eltöltött 1év után le is igazolják (bár akkor mi a fenének kölcsönbe adni először? :D)

én először úgy vettem ki,hogy most is fizetnek valamennyit a kölcsönért, és majd jövőre meg a 24et...de ezekszerint...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.08.28. 23:18:34

Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.
azért ez a szitu nem az a tipikus "nem tudott beilleszkedni" történet.
egy ilyen kaliberű, ilyen brutális pénzért megvett gyereket nem fognak elpasszolni csak azért, mert az első szezonja nem száz rúgott góllal zárult (egyébként sztem nem is volt túl szr a bemutatkozása).
nem, sztem beszólhatott vmit az edzőnek is, aki jelen állás szerint Isten után még mindig legalább dobogós barcelonában, plusz összepattanhatott egy-két meghatározó zsugással is, így el KELLETT adni, még ilyen nevetséges léért is, már csak a presztízs miatt is.
de a frankót sztem úgysem fogjuk megtudni, bár a sociók helyében az tuti, h rákérdeznék az első adandó alkalommal az elnökségnél, h ugyan milyen okok miatt döntöttek - már nem először - a Klub számára ennyire kellemetlenül.
PUYOL-XAVI-INIESTA
footwork
Barça B

2010.08.28. 23:17:33

igen menczel igy jött ki nekem a 2 csatár! mert Ini nem az és szerintem abban egyet értünk hogy a kp-n sokkal jobb!!
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:17:09

Fecooo írta:sztem nem kéne Laportát elővenni... egyszerűen teljesítette Pep MINDEN kérését zokszó nélkül... (hiba volt, de jóhiszemű hiba, hiszen megbízott a választottjában...)

jött Rosell és azt hittük, h majd ő megrendszabályozza Pep-et... nem biztos, h így van/lesz...

másik topicban felkerült Luis Enrique neve... ha hiszitek, ha nem, tegnap már beszéltem róla vkivel...

fanatizálni ő is biztos képes lenne a csapatot, egy jó másodedzővel nem hinném, sokat veszítene a csapat a jelenlegi tudásából...

(ezek csak találgatások, nem kell leköpni, h felhoztam ezt!)
Én meg kb 3 hónapja beszéltem Barcás baráti társaságba h milyen lenne ha Luis Enrique lenne a nagyok edzője.Akkor elküdtek a p*csába :lol:
Na mára lehet megváltozott a véleményük :D

Mondjuk én Luis Enrique-vel elfogult vagyok mert hihetetlenül birom a palit :)
(úgyh remélem az álmom egyszer teljesül h ő legyen a nagyok sikerekben gazdag edzője :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tdavid 2010.08.28. 23:19:53-kor.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:17:03

Hát azért, ha itt ekkora botránnyá fajult az ügy (ami szerintem a legjobb szó rá), akkor Katalóniában mi lehet? Remélem is, hogy van balhé, magam részéről a fehér zsebkendősök táborába tartozom.

Engem, ami a legjobban bosszant az a kommunikáció. Pep kinyilatkoztatja, mint a jó Isten, hogy övé a döntés, és akkor mindenki kuss. Hát velem és a több millió Barca drukkerrel ezt ne csinálja! Akármennyire más az Eto'o és Yaya ügy (akiket nem mellesleg szeretett a közönség), ezek után ne várja, hogy szimplán lenyeli az ügyet a publikum.

Rosell borítja a bilit, hogy milyen gazdasági problémák vannak, erre ilyen üzletekhez asszisztál. Akkor most mi is van?

Igazából nem akarok a gazdasági részével foglalkozni, de legyen ez egy olyan klub, ami megbecsüli a játékosait! Én játékosként nem biztos, hogy biztonságban érezném magam most a csapatnál, hogy lehet így szívvel-lélekkel küzdeni? És itt most nyilván nem a saját nevelésekről beszélek, de mi nem a Bilbao vagyunk.

Zlatan távozásában a személyes szimpátiámon túl nagyon zavar az, hogy nem látom az indokot. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az öltőzőben bomlasztana, egyrészről, mert eddig megvolt az összhang, egy fecske pedig nem csinál nyarat. Másrészről pedig túl gyorsan, túl hirtelen borult a bili. Ibra és Pepe nyári nyilatkozatai nem mutatták ezek jeleit, továbbá más jel sem utalt erre.

És lehet azt mondani, hogy az Eto'o és Yaya ügy más kávéház, de azért ott, ahol mindig magyarázkodni kell (KELLENE!), ott valami nagyon nincs rendben, szerintem.

Attól félek, hogy pont az edzőnk az, aki bomlaszt. Rosell meg... Neki is orron kéne koppintania a senyort, hogy felejtse el az egy éves igazolásokat!

Remélem, hogy hamar jóra fordulnak a dolgok, de úgy, hogy bújjon ki a szög a zsákból, mert nem érzem ezt hosszú távon fenntarthatónak úgy, hogy ez sikerrel is párosuljon. Nekem az is ok, ha az lesz az új politika, hogy csak saját nevelés és katalánok, de akkor MONDJÁK KI! Szerintem nem ezt érdemeljük!
Danka00792
Director del Fútbol

2010.08.28. 23:16:42

"Ha én bent voltam, Pep kiment"

Ez mi? Ha igaz nagy szégyen ez.
Azt gondolom, hogy Pep tudta, hogy idén nyáron eladják, csak azért jött, mert Eto'o-tól csak igy tudtunk megszabadulni, mivel senki sem vitte volna, csak igy, hogy jött a svéd. Viszont igy elüldözni Ibrát... ez szégyen.
més que un club..... :roll:
Atlantis
Capitá del Barça

2010.08.28. 23:16:31

Ez az üzlet tényleg MINDEN szempontból SZÁNALMAS! Hatalmas felháborodás lesz az ottani szurkolók körében is, DE
-ettől még nem kell leírni az egész szezont
-az edzőt sem kell azonnal elküldeni, nem szimpatikus amit csinál de szerintem megérdemel egy kis türelmet még...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.08.28. 23:15:00

Hehe, Ibra megmondta a frankót. Legalább nem tereget és nem próbál jópofizni. :D
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:14:55

footwork írta:
forlán10 írta:
footwork írta:hát ezt a sok trágyát látva-halva most már meggyözödésem h Busi meg Mascherano eggyüt fog szerepelni a középpálya közepén és ezzel megesik az h a világ legtámadobb csapata két VÉRBELI vkpval fog fel állni!! (és igy valoszinű h a 3 csatárból is 2 lesz)!!

Ez nem így lesz. A Barca 1 csatár miatt nem fog változtatni a játékán. Még maradt Bojan,Pedro, Villa, Messi, Jeffrén. Miért kellene 2 csatárral játszani??
Busi meg Mas majd cserélgeti egymást
ezt arra az esetre irtam ha Busi meg Masche eggyütt jáccanának!! és akkor elkerülhetetlen a 2 csatár mert gondoom Xavi meg Ini alap!!
Pont ezt írtam ma, hogy Pep nyilatkozta hogy Busi és Masc nem riválisok egymás mellett is tudnak játszani. Tehát világos hogy Ini megy a csatársorba, villa középre, és a xavi-busi-masc középpálya lesz (mint tavaly csak akkor Keitával). Foci elleni büntett.
Drigo
Eurobarca Staff

2010.08.28. 23:14:14

acmilan.com írta:MILAN – A.C. MILAN announces the acquisition of the player Zlatan Ibrahimovic from F.C. Barcelona, through a free loan with the option to purchase the athlete’s playing rights for € 24 million at the end of the season 2010-2011. The Swedish champion will go through the medical exams tomorrow morning, before signing the contract that will tie him to the Rossonero club for four years.
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan írhat alá egy kölcsönjátékos 4 éves szerződést?

Vagy ez csak nekem ennyire furcsa?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
footwork
Barça B

2010.08.28. 23:14:13

amikor jöttek a 40 millás hírek a akkor azzal nyugtattam magam h magas a fizu és nem kell álni meg csak kb 20 milkát veszitünk ami bőven megért 1 bajnoki címet(mert ugye Ő döntött el egy fontos Classicot)de ez a 24???
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:13:39

Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.

Hogy csak 24ért adjuk el Ibrát, ez sajnos a vezetőség hibája...
A 40millió jobban esett volna a "szívnek", de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Szerintem se botrany...egyesek most azt hiszik,hogy ok vezetik a klubot.Elment Ibra es akkor mi van?Tavaly nagy resze ezeknek az embereknek csak szapulalta,most oruljenek,hogy elment igy is lesz eleg jatekosunk es raadasul a karet is igy minosegi:

Cumbee,ez halali
Valdes\Pinto
Alves-Adriano
Pique-Puyol\Milito-Abidal-Fontas
Maxwell\Abidal
Busi\Mascherano\JdS
Xavi-Ini\Keita-Thiago-Jds-Busi_Masch
Pedro\Bojan-Ini-Jeffren
Villa-Bojan-Messi
Messi-Jeffren :D :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2010.08.28. 23:14:34-kor.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Cumbee
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:13:32

Szerintem holnap bejelentik, hogy az Ibráért kapott pénzért leigazolták Torghellét, aki nem mellesleg az évi 200 000 eurós fizetéséről is lemondott, csak azért, hogy a Barcelona-nál játszhasson. Ezt követően Pep egy sajtótájékoztató keretében elmondja, hogy már régóta figyeli a közép-európai játékost és véleménye szerint pont egy ilyen testalkatú és munkabírású futbalistára van szüksége most a csapatnak. Majd mindezek után Villa veszi át a szót és elmondja, hogy mekkora megtiszteltetés számára, hogy egy magyar válogatott csatár mellett játszhat majd és biztos benne, hogy Sanyi rendkívül rövid idő alatt be fog illeszkedni és rendkívül sokat tud majd játékával segíteni a Barcának a céljai elérésében.

Elnézést mindenkitől, aki a falra tudna mászni az ilyen hsz-ektől, én személy szerint is gyűlölöm őket, de a helyzet abszurditására való tekintettel nem tudtam kihagyni. Boccs még1*.:D
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.28. 23:12:30

sztem nem kéne Laportát elővenni... egyszerűen teljesítette Pep MINDEN kérését zokszó nélkül... (hiba volt, de jóhiszemű hiba, hiszen megbízott a választottjában...)

jött Rosell és azt hittük, h majd ő megrendszabályozza Pep-et... nem biztos, h így van/lesz...egyelőre nagyon úgy tűnik, h Pep akarata érvényesül még...

másik topicban felmerült Luis Enrique neve... ha hiszitek, ha nem, tegnap már beszéltem róla vkivel...

fanatizálni ő is biztos képes lenne a csapatot, egy jó másodedzővel nem hinném, sokat veszítene a csapat a jelenlegi tudásából...

(ezek csak találgatások, nem kell leköpni, h felhoztam ezt!)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.28. 23:20:34-kor.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:11:56

raul 7 írta:Ezért nyeri a Madrid a bajnokságot,mert mindenkit eladnak és gyenge lesz a barca :lol:
- köszönjük a részvételt, de most már indulj haza....
(: azért még így is elkalapáljuk az RM-et! :twisted:
MaraSalvatrucha
Barça C

2010.08.28. 23:11:35

menczel írta:
Tdavid írta:Most van egy olyan érzésem h nem biztos hogy sokáig lesz Rosell az elnök... :roll:
Bennem meg konkrétan felmerült, ha betlizünk ebben az évben az egyértelműen és kizárólagosan Pep hibája lesz miután a klub a pénzügyi szempontokat nyilvánvalóan háttérbe szorítva szabad kezet adott neki. Ezek után akár még kis is rúghatják.
És mivel Ibra csak kölcsönben van, akkor az új edző már biztos nem akarná eladni ilyen kevés pénzért. ..
Szerintem jövőre már nem a Barca fog dönteni arról, hogy kell-e mégis Ibra vagy sem az esetleges új vezetőedzőnek..
Hülyék lennének Milánóban nem megvenni ennyiért, kivéve esetleg ha pocsék szezont futna vagy esetleg valami balhét nem kavarna a csapaton belül. (Bár szerintem ez csak nálunk divat, hogy egy "rossz" szezon után repül valaki..)
szajko
Director del Fútbol

2010.08.28. 23:11:23

24 millió..... gratulálok :x

Pep szépen szórja a pénzt...
footwork
Barça B

2010.08.28. 23:11:20

forlán10 írta:
footwork írta:hát ezt a sok trágyát látva-halva most már meggyözödésem h Busi meg Mascherano eggyüt fog szerepelni a középpálya közepén és ezzel megesik az h a világ legtámadobb csapata két VÉRBELI vkpval fog fel állni!! (és igy valoszinű h a 3 csatárból is 2 lesz)!!

Ez nem így lesz. A Barca 1 csatár miatt nem fog változtatni a játékán. Még maradt Bojan,Pedro, Villa, Messi, Jeffrén. Miért kellene 2 csatárral játszani??
Busi meg Mas majd cserélgeti egymást
ezt arra az esetre irtam ha Busi meg Masche eggyütt jáccanának!! és akkor elkerülhetetlen a 2 csatár mert gondoom Xavi meg Ini alap!!
barcapoke
Barça C

2010.08.28. 23:10:55

Boixos írta:
raul 7 írta:Ezért nyeri a Madrid a bajnokságot,mert mindenkit eladnak és gyenge lesz a barca :lol:
és aztán felébredtél.

én is erre gondoltam... :D
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:10:40

hehehehehe :roll: :roll:
Humor Herold nagy poén volt.... :roll: :roll:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.28. 23:09:34

Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.

Hogy csak 24ért adjuk el Ibrát, ez sajnos a vezetőség hibája...
A 40millió jobban esett volna a "szívnek", de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:09:14

forlán10 írta:Mennyiért tudná jövőre leigazolni a Milan? Mert én csak 30 fölött adnám
24 millioert....
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
LM10
Director del Fútbol

2010.08.28. 23:08:57

Gondolkoztam és ez jött ki:
Caceres,Hleb,Keirrison,Henrique,Csiga,Ibra-Ők azok akikért 1 millát nem kellett volna kiadni de most kiszámoltam ők mindannyian=125 millióba kerültek+Eto'o(20 milla kb) :arrow: EZ LAPORTÁÉK SARA MÉG :!:
Ők úgy adták elő a dolgokat, hogy nagy pluszban vagyunk, és minden jó.
De jött Rosell aki elmondta, hogy mi a pálya. Ő csak próbálja ezeket az igazolásokat megoldani, de azt senki nem tudná megoldani, hogy 0-ra hozzuk vissza a kiadott pénzt....Laportáéknak sokat köszönhetünk, de ezeket az alábbi igazolásokat nagyon bebukták, és ebben Pepnek is lehet része.
Nyilván Ibrát sokkal jobban meg lehetett volna oldani LÁTHATATLANBA, de holnaptól kiderülnek majd pontosan, hogy mik is történtek igazából.
És én nem tartom Rosell intézkedéseit gyászosnak(Ibra ügyet még nem tekintem ide), hisz Adriano és Masche nem hiszem, hogy vakvágányra kerülnek majd, és mint már mondtam a férresikerült igazolásokat meg kell oldani, de 10000%, hogy minuszba fogunk lenni(nem is kicsibe) ha eladjuk ezeket az játékosokat.
Lezárt