Gianluca Zambrotta
Én örültem Zambinak, és bíztam is benne h jó lesz, amikor az elején nem ment neki, és szerintem igen is stabilan teljesített, meg teljesít, inkább ő legyen a kezdőben mint tudjátok ki...
A helyére nemtom ki lenne jó, szélső védőkben nem annyira bővelkedik a piac!
Lahm üggyel mivan, talán ő megoldaná, bár drága lenne.....nemtom, nehéz ügy!
Nameg jut eszembe, csere se nagyon van arra a posztra. Damia? Merre jár?
G.
A helyére nemtom ki lenne jó, szélső védőkben nem annyira bővelkedik a piac!
Lahm üggyel mivan, talán ő megoldaná, bár drága lenne.....nemtom, nehéz ügy!
Nameg jut eszembe, csere se nagyon van arra a posztra. Damia? Merre jár?
G.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2007.12.05. 15:28:07-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
-
- Llegenda del Barça
Ebouéra még lenne is talán reális esély, attól függetlenül, hogy nagyon kötődik Wengerhez. Mostanában a középpályán játszatja, Sagna előrébb van a sorban nála védő poszton, úgyhogy talán...Rivaldo11 írta:Daniel Alves-Eboue kettős közül kerülhetne ki az utódja. De mondom, sajnálnám ha menne.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy egy másik edző alatt, akinél nem annyiból áll a széljáték, hogy Messi befele cselezget, szval, hogy ott ne tudná kihozni magából Zambro a max.-ot. De azt sem mondanám, hogy megsiratnám az olaszt, valljuk be, nem tett sokat, és úgy látszik, Ő itt ennyit tud.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem sem váltotta be teljesen a hozzáfűzött reményeket, ámde-erről nem csak ő tehet...a játékstílusunk sem igazán fekszik neki. Ezzel együtt is azon a véleményen vagyok, hogy megbízható teljesítményt nyújt, helye van(lenne) a kezdőben, és én jövő nyáron még nem adnám el. Ha mégis, akkor a Daniel Alves-Eboue kettős közül kerülhetne ki az utódja. De mondom, sajnálnám ha menne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én attól félek, majd, hogy "ilyen" Carlos Diogo-kkal akarják majd helyettesíteni.
Alves drága lenne nekünk. Én sajnálnám, ha elmenne, de az is biztos, hogy egy 32 éves szélsőhátvéd már egy kicsit koros.
Reméljük tudja a vezetőség, hogy mit csinál. 

-
- Llegenda del Barça
úgy néz ki, hogy egyre kevesebb az esély a maradására. legkésőbb nyáron tuti elmegy...
érkezése óta látszódik, hogy nem kapta meg azt a fajta bizalmat, amit a múltja alapján megérdemelt volna.
Frank dobálta jobbra-balra, sőt gyakran Oleguer előnyt élvezett vele szemben. (ami azért nekem sem tetszene, szó, mi szó)
hosszú évek óta ő volt az első stabil szélsővédője a csapatnak és a különbséget még úgy is zongorázni lehet(ett), hogy (Frank
) nem találta a helyét a csapatban.
érkezése óta látszódik, hogy nem kapta meg azt a fajta bizalmat, amit a múltja alapján megérdemelt volna.
Frank dobálta jobbra-balra, sőt gyakran Oleguer előnyt élvezett vele szemben. (ami azért nekem sem tetszene, szó, mi szó)
hosszú évek óta ő volt az első stabil szélsővédője a csapatnak és a különbséget még úgy is zongorázni lehet(ett), hogy (Frank

-
- Entrenador del Barça
Nagyon sajnálom -de nem csak a tegnapiak alapján- mert egyszerüen nem jó nálunk. Nem értem az okát, mert sokszor láttam a Juvéban és mindig azt gondoltam a Barcában a helye. De ha közel 2 év alatt nem válltotta be a reményeket el kell engedni. Jellemző már olyat is olvastam, hogy Belletti is jobb volt. Sajnos van ilyen.
Fecó
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát tegnap az első félidőben fabio santosnak adott egy olyan passzt a sajat 16-osunknál, hogy arra sztem még oleguer is biccentett egyetpityi írta:Tegnap volt egy két bűn rosz megmozdulása de azért így igy is sokkal jobb mint Oleguer!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tegnap volt egy két bűn rosz megmozdulása de azért így igy is sokkal jobb mint Oleguer!
- albicelesteX
- A Vadász
én megmondom őszintén csalódtam benne!!!amikor meghallottam hogy leigazoljuk annak idején nagyon megörültem neki!!!látva a vb-n nyújtott szereplését meg a juvéba mutatott jó játékát!aztán itt elkezdett játszani volt egy két jó meccse de más semmi na mondom az első idény ilyen majd most erre nem változott semmi!nem az a klasszis zambrotta akit a juvéban vagy a squadra azzurában láttam!a két olasz aki eljött a spanyol bajnokságba a juvéból elfelejtett focizni?nemn értem?szerintem nyáron hazamegy!

Én sem értem, miért olyan szürke nálunk. Tegnap is elég gyengus volt. Eddig kb 5-6 meccsen mutatta meg igazán a tudományát. A többire mérkőzésén mutatott játékára (Oli kivételével) sokan képesek lennének.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mért' van nekem olyan érzésem, hogy nyáron visszamegy olaszba?...
sajnos nagyon keveset mutat az igazi zambrottábol...30%-ot... max..

sajnos nagyon keveset mutat az igazi zambrottábol...30%-ot... max..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bocsika, hogy én nem fotelbe, kezemmel a piába nézem a meccset.Ordog írta:Losika inkább néznéd a meccset, minthogy írnád a fikáidat...
Zambrotta még így is sokkal többet ér mint a helyettese.... főleg ha majd formába jön

És honnan veszed, hogy Oleguerre gondoltam? Puyolt is kilehet tolni a szélre, és Márquezt behozni középre.
in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem tudom hol jár éppen az esze, de lehet jobban járnánk, ha félidőben Rijkaard lecserélné, mert ez eddig nulla.

in to exile
Sztem másoknál is előfordulnak rendesen a sérülések...
Ennek ellenére én sem örülök neki, de nem zavar, mert Puyol tudja pótolni, Puyolt meg Thuram... nem hinném, hogy 2-3 kontrán kívül többet látnánk a Rangerstől.
Ennek ellenére én sem örülök neki, de nem zavar, mert Puyol tudja pótolni, Puyolt meg Thuram... nem hinném, hogy 2-3 kontrán kívül többet látnánk a Rangerstől.

Nagyon nagyon sjanálom amennyiben kimarad!
Ez már azért vicc értékű! Lassan már azon gondolkodom, hogy milyen lehet egy év sérülés nélkül? Még azt is elképzelem, hogy nem nagyon lenne ellenfelünk...de így...
G.
Ez már azért vicc értékű! Lassan már azon gondolkodom, hogy milyen lehet egy év sérülés nélkül? Még azt is elképzelem, hogy nem nagyon lenne ellenfelünk...de így...
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Primitive
- Entrenador del Barça
Szegény Zambrotta, már megint ezek a sérülések... Bár, ez "annyira" nem komoly, de megérezhetjük a Rangers ellen a hiányát, főleg, ha Oli lesz a helyettese. Bár, én egy ilyen felállást képzelnék el hátra
Puyol.............Thuram............Milito...............Abidal
Puyol.............Thuram............Milito...............Abidal
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"