Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2008.05.23. 23:21:28

VictorValdes19 írta:Nagyon dezsávűm van ettőla napképétől, olyan , mint tavaly mikor Touré jött 8) Eddig naon tetszetenek az átigazolási tervek bár tavaly is tetszettek... :roll: Mindenesetre én ezeket hoznám:
Pique(már megvan),Keita(már megvan),D.Alves,KH-nak nem is tom h kit hoznék tán Coloccinit,Balszélsőnek nálam 1értelműen Silva a favorit,TKPnak meg a Lucho/VDV/J.M. trió közül hoznék valakit.
Lehet hogy csak fáradt vok de ki az a J.M?? :)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.23. 23:08:16

Nagyon dezsávűm van ettőla napképétől, olyan , mint tavaly mikor Touré jött 8) Eddig naon tetszetenek az átigazolási tervek bár tavaly is tetszettek... :roll: Mindenesetre én ezeket hoznám:
Pique(már megvan),Keita(már megvan),D.Alves,KH-nak nem is tom h kit hoznék tán Coloccinit,Balszélsőnek nálam 1értelműen Silva a favorit,TKPnak meg a Lucho/VDV/J.M. trió közül hoznék valakit.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 21:50:23

Zambrotta 9 misiért mehet is, messze maga árnyéka volt... és akkor nem is bukunk annyit rajta. Ronnie-val nem tom mi lesz, szeretném hogy maradjon de csak akkor ha összekapja magát. Eto'-t meg csak nem viszik el 40milláért(remélem)!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.23. 21:45:23

Varga Tamás írta:
Replay írta:Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
Hun' olvastad?
Eto'o-t remélem nem adjuk, mert akkor Laportát lenyilazom. :twisted:
A katalán SPORT és az El Mundo számolt be róla, hogy az esti órákban Galliani megérkezett Barcelonába, ahol elsőként Zambrotta átigazolását szeretné lezárni.

A délutáni egyeztetések után (amely Bronzetti és Txiki között zajlottak) nem vezettek sikerre, de nem állnak olyan távol az álláspontok egymástól, így könnyen lehet, hogy ma este végleg lezárul Zambrotta, Milanba való igazolása.

Ajánlatot készül még tenni Ronaldinho-ért is, valamint ő is személyesen akarja "puhítani" Txiki-éket, hogy olcsóbban engedjék el.

Végül Eto'o-ért is megteszi az ajánlatát, de az előbbi 2 futballista élvez nála nagyon prioritást.

A hétvégén eldőlhet akár 1, akár 3 Barca játékos sorsa is...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.23. 21:17:36

Varga Tamás írta:
Replay írta:Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
Hun' olvastad?
Sztem tudja hogy megfelelően pótolni nem tudnák, ugye benzema nem jön, Huntelaar vagy hogy írják meg sztem nem lenne egynelőre olyan pótlás mint mondjuk anno Kluivertnek Samu...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.23. 21:10:53

Hun' olvastad?
Kép
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 21:10:38

Listán ott van Hleb :shock: Érte is érdeklődik a Barca :?: Aztán hogy mennyi a lista valóságtartalma :?: :wink: :? Elképzelem hogy Txiki meg Laporta legépeltetik a titkárnővel hogy akkor megvesszük XY játékosokat majd az aljas madridi titkárnő felhívja az NSO szerkesztőségét és beárulja Laportáékat... :lol:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.23. 21:09:42

Zambit és R10et viheti egy pakkba ugy 33-35 milááér. Ennyiér be is csomagoljuk őket, és ajálottan feladjuk őket :D
Viszont SAMU MARAD!!!
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.23. 21:09:17

jah 80misi és viheti:D
Replay
Director del Fútbol

2008.05.23. 21:05:53

Mafia-vezér Galliani megérkezett Barcelonába, hogy tárgyaljon R10, Eto'o és Zambrotta-ról.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.23. 21:02:47

Van ITT egy kis érdekesség. Sztem a fele kamu...
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.23. 21:00:41

Tiagohoz mit szólnátok cserének? 10misi az ára kb. sztem tökéletes lenne.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 20:59:50

A másik amit nem értek( :oops: :P ) Manu miért nem adta el 10milláért a Zaragozanak? Nekünk viszont oda adták 5ért?!

Miguel Angel Lotina
Replay
Director del Fútbol

2008.05.23. 20:56:47

Nagyon örülök Piqué-nek, remélem nem azért volt ilyen olcsó, mert esetleg vkit mi is átengedünk...
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.05.23. 20:51:12

barca0417 írta:
fUtBoLiStA írta:Valaki segítsen nekem Pique ügyében, valamit nem értek! Mért megy el egy 17 éves srác Barcelonából majd 4év múlva pedig visszajön és úgy nyilatkozik hogy az egyik legnagyobb vágyálma hogy a Barca mezét viselje :?: Félreértés ne essék, nem akarom bántani meg személyszerint örülök neki de valahogy nem értem, nem tudnék érveket felsorolni hogy miért is?
lehet, hogy úgy érezte, hogy nem férne be a csapatba, és nem tudna gyökeret verni. persze, akkor meg az furcsa, hogy miért egy másik nagycsapatba ment el. nem tudom...... :roll:
talán azért mert ő is ezt az életritmust követi: Egyszer mindent ki kell próbálni.
de most a szíve visszahúzza :D ez is egy alternatíva.
egyépként akkoriban télleg erős védelmünk volt uh nem fért volna be :wink: és a mu-nak meg gyenge volt a védelme, ők meg láttak fantáziát benne :lol:
Kép
Més que un club
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.23. 20:45:35

fUtBoLiStA írta:Valaki segítsen nekem Pique ügyében, valamit nem értek! Mért megy el egy 17 éves srác Barcelonából majd 4év múlva pedig visszajön és úgy nyilatkozik hogy az egyik legnagyobb vágyálma hogy a Barca mezét viselje :?: Félreértés ne essék, nem akarom bántani meg személyszerint örülök neki de valahogy nem értem, nem tudnék érveket felsorolni hogy miért is?
lehet, hogy úgy érezte, hogy nem férne be a csapatba, és nem tudna gyökeret verni. persze, akkor meg az furcsa, hogy miért egy másik nagycsapatba ment el. nem tudom...... :roll:
Kép
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 20:41:24

Valaki segítsen nekem Pique ügyében, valamit nem értek! Mért megy el egy 17 éves srác Barcelonából majd 4év múlva pedig visszajön és úgy nyilatkozik hogy az egyik legnagyobb vágyálma hogy a Barca mezét viselje :?: Félreértés ne essék, nem akarom bántani meg személyszerint örülök neki de valahogy nem értem, nem tudnék érveket felsorolni hogy miért is?

Miguel Angel Lotina
Varga
Capitá del Barça

2008.05.23. 20:37:56

SoHo írta:Ennyi pénz s világon nincs..!

Pedig ennyit simán ki kéne pengetni, ha akarunk jövőre egy ütőképes csapatot.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 20:28:44

Aztán meg ugye ott van még az EB, hátha feltűnik valaki! Az igazolások nagy mértékben függenek a távozóktól. Eto'o-t se lehet tudni megy vagy marad :?: R10-el se tudni hogy mi lesz. Most hirtelen annyi mindenkit összehoztak a Barcával, sok helyen már tényként is közölnek igazolásokat, aztán kiderül hogy a fele se igaz...egy szóval elég nagy kavarodás :?

Miguel Angel Lotina
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.23. 20:17:06

Irányító kérdésben az a véleményem, hogy minden attól függ Pepe milyen játékrendszerben szeretné játszatni a fiúkat. Mivel ugye 2 villámgyors és remekül cselező szélsőnk mindenképpen lesz (remélem több is...), így arra lehet következtetni, hogy 4-4-2-re mindenképpen jók lehetünk, vagy tolhatjuk a mostani rendszerben is. Namost én a rombuszban nem tudom Messi és Silva( vagy aki jön helyette) hol férne el, ezért azt gondolom ezt nem fogjuk túl gyakran játszani.

Amennyiben tehát továbbra is ezt a 4-3-3-at játsszuk, akkor lehet, hogy valóban elkelne egy irányító, de én bízom abban, hogy Xavi és Ini felnőnek a feladathoz. Én ezt azért nem zárnám ki, ráadásul ki tudja, lehet Silva is tudná mozgatni a csapatot. Egyébként Ha jön Alves, akkor Messi gyakrabban húzódna beljebb, ezzel kézbe véve az irányítást.

Ha áttérünk a 4-4-2-re, akkor azt hiszem nem kell új irányító, ugyanis Xavi vagy Iniesta fér csak be a vkp mellé. Amelyikük jobban irányít ebben a rendszerben, az lesz a kezdő. Olyan, aki náluk jobb lenne nem sok van, hirtelen 2 ember jut eszembe: Kaka és Fabregas. Ha ők nem jönnek, akkor inkább ne jöjjön senki. (Én azt szeretném, ha ezt a 2 felállást variálnánk, de azt hiszem az idény elején 4-4-2-ben kellene játszani, mert az ellenfelek nagyon kiismerték a 4-4-3-unkat).

Így látom a dolgokat, nem hiszem h a középpálya közepe a legkritikusabb része a csapatnak. Xavi és Iniesta is spanyol válogatott középpályás, rendkívül kreatívak.

Silva és Alves mindenféleképpen kellenek, Keita és Pique már megvan. Irányító pedig szerintem nem sok van a piacon, akik erősítést jelentenek.

Bocs ha hosszú lett, de reagálni akartam a sok hozzászólásra, amik egy lehetséges új irányító személyét tárgyalták... PEACE
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 20:14:00

Hát én szívesen látnám a csapatba Luchot, de mondjuk ha Diegot vagy Lampardot meg lehetne szerezni akkor se sírnám tele a kis párnám! :lol: Meg 20 millát nem is nagyon adnának érte... :idea:

Miguel Angel Lotina
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.23. 20:10:50

és amugy vki irta hogy Lampard nemjön.... az nézzen utánna hogy meni akkar a Chelsea-ből :wink:
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 20:07:17

Lucho Gonzalez mennyibe lenne? Sztem jó kis középpályás, elférne itt nálunk! 8)

Miguel Angel Lotina
Johnny
Barça B

2008.05.23. 20:00:01

Fernando írta:
Johnny írta:Eto'o-t nem biztos hogy el kéne küldeni!
Senki se küldi!
Amugy Diego biztos h a legjobb megoldás lenne. Amugy baloldara eltudnám képzelni még Afellay-t, Úgyis szoba hozták velünk.
Akkor így fogalmazok: elengedni
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.23. 19:49:26

Johnny írta:Azért nem, mert sajnos Diego még marad a werdernél
Hát Diego ugrott Lampard sem jön hát most már tényleg kiváncsi vagyok ki lessz a nagy irányító. Mert én őket láttam volna szívesen.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt