Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az csak rajta múlik!!!TeeeB0R írta:Megint evezunk vissza a multba...S a jelennel mi lesz? Ki tudja, megvan az esely arra, h VV legyen minden idok legnagyobb Barcelona kapus. Csak az a zselezett haj...ejj nem teccik
Na és mit szólnátok Busquetshez? Ő volt a valaha volt legjobb kapus a Barcában!!!Charlie írta:Hesp egy hulladék volt,képességeihez mérten megfelelő csapatba került,ha még egyáltalán játszik!
C.
Hespet ne emlegesd,próbáljuk elfelejteni!TeeeB0R írta:...mi ez az uj frizu, meg a tekintet...nehogy mar elvigye a sztarsag nyujtotta euforia...ettol felek...s Hesp? rola mi a velemenyetek, sztem jo kapus volt o is.
boggabor írta:Tegnap megint sokat koszonhetunk neki fantasztikus volt csak kicsit lehetne nyugotabb ugy haton uttote Oleguert, hogy az majdnem hasra esett riporter szerint meg csak dicserte
Kicsit megkésve,de kössz a válaxt,amúgy láttam az összefoglalóban a számomra kérdéses két esetet!Bravúrok voltak.Zsolti írta:Hát szerintem is-is.Jobban is lehetett volna lőni,meg a Victor is nagyokat fogott.Charlie írta:Valdes hárította Etxeberia 2ziccerét vagy elrontotta mindkétszer?
C.
OFF: Bazz, nézd meg le van írva! 1234szer megkérdezték már. EUROBARCA/AVATAR & ALÁÍRÁS & KÉPEK KÉSZÍTÉSE!Ronaldinho 17 írta:KIRÁLY VOLTÁL VICTOR VALDES![]()
HOGY KELL KÉPEKET BETENNI NEKEM VALAMIÉRT NEM ENGEDI
1. Ne kiabálj!Ronaldinho 17 írta:KIRÁLY VOLTÁL VICTOR VALDES![]()
HOGY KELL KÉPEKET BETENNI NEKEM VALAMIÉRT NEM ENGEDI