Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
LG írta:Ok, értem. Marqueznek lehetredlions írta:Ő tényleg megérdemelné, de olyanoknak nyittok topicot, akik idei szezonben még semmit sem tettek le a Barca asztalára...
Nekem mind1...LG írta:Ok, értem. Marqueznek lehetredlions írta:Ő tényleg megérdemelné, de olyanoknak nyittok topicot, akik idei szezonben még semmit sem tettek le a Barca asztalára...
Ok, értem. Marqueznek lehetredlions írta:Ő tényleg megérdemelné, de olyanoknak nyittok topicot, akik idei szezonben még semmit sem tettek le a Barca asztalára...
Es Marquez? Lott o már fontos golt is! Nagy zsugás.redlions írta:Messi a B csapat topicjából került át...LG írta: De sztem pl. Marquez már sokat letet az asztalra. Tobbet mint Messi vagy Damia, az biztos. Alapember. Es pl. miért van topicja S.G. nak vagy olyan játékosoknak, akik nem is a csapat tagjai
Samiá remekül megoldotta Belletti pótlását és csak akkor nyitottam topicot neki mikor sokadjára bizonyította Rijkaard döntését.
Messi a B csapat topicjából került át...LG írta: De sztem pl. Marquez már sokat letet az asztalra. Tobbet mint Messi vagy Damia, az biztos. Alapember. Es pl. miért van topicja S.G. nak vagy olyan játékosoknak, akik nem is a csapat tagjai
De sztem pl. Marquez már sokat letet az asztalra. Tobbet mint Messi vagy Damia, az biztos. Alapember. Es pl. miért van topicja S.G. nak vagy olyan játékosoknak, akik nem is a csapat tagjaiCharlie írta:Nem kell minden játékosnak topikot nyitni feleslegesen,ha vkit szidni akarx menj a dühöngőbe vagy írd be az FC Barcelona topikba,van rá sok lehetőség!LG írta:De azokat a játékosokat, akik rosszul játszanak, azokat is kell valahol szidni! En 1 Gabri topicot nyitottam, amit toroltetek! Ok. De ha meggyogyul, és játszani fog, akkor megkérném azt az uriembert, aki torolte, h nyisson neki topicot!Charlie írta: Erről bexélek én is,feleslegesen minek topikokat nyitni?
C.
C.
Nem kell minden játékosnak topikot nyitni feleslegesen,ha vkit szidni akarx menj a dühöngőbe vagy írd be az FC Barcelona topikba,van rá sok lehetőség!LG írta:De azokat a játékosokat, akik rosszul játszanak, azokat is kell valahol szidni! En 1 Gabri topicot nyitottam, amit toroltetek! Ok. De ha meggyogyul, és játszani fog, akkor megkérném azt az uriembert, aki torolte, h nyisson neki topicot!Charlie írta:Erről bexélek én is,feleslegesen minek topikokat nyitni?redlions írta:Áthelyeztem egy-két topicot más topicba, hogy tehermentesítsük a Labdarúgás - Csapat topicot.
Az ok egyszerű: egyesek érdemtelenül nyitogatják a topicokat. Eddig itt csak az kapott topicot (játékos), aki le tett valamit, vagy produkált. Milyen alapon kap topicot olyan, aki még nem tett semmit a barcáért??? Kérem a felesleges nyitogatásokat abbahagyni, mert csak káosz lesz a fórumon.
C.
De azokat a játékosokat, akik rosszul játszanak, azokat is kell valahol szidni! En 1 Gabri topicot nyitottam, amit toroltetek! Ok. De ha meggyogyul, és játszani fog, akkor megkérném azt az uriembert, aki torolte, h nyisson neki topicot!Charlie írta:Erről bexélek én is,feleslegesen minek topikokat nyitni?redlions írta:Áthelyeztem egy-két topicot más topicba, hogy tehermentesítsük a Labdarúgás - Csapat topicot.
Az ok egyszerű: egyesek érdemtelenül nyitogatják a topicokat. Eddig itt csak az kapott topicot (játékos), aki le tett valamit, vagy produkált. Milyen alapon kap topicot olyan, aki még nem tett semmit a barcáért??? Kérem a felesleges nyitogatásokat abbahagyni, mert csak káosz lesz a fórumon.
C.
Erről bexélek én is,feleslegesen minek topikokat nyitni?redlions írta:Áthelyeztem egy-két topicot más topicba, hogy tehermentesítsük a Labdarúgás - Csapat topicot.
Mert idegsíteni akarnak minket, ahelyett, pedig inkább azon elmélkedjenek, h:Rapika írta:még mindig nem tudom megérteni,miért nem a sját oldalukra mennek a halak??!
Enrique írta:Legyen szíves kevésbé csúnyán írni![]()
Nem vagyunk mi madridosok!
Mégis itt vagy! A Barca király, a margit hal!!!real_funghi írta:Meg engem is.
Most miért zavar??Rapika írta:399 regisztrált tag van.
225 en írtak legalább 1 hozzászólást!
A maradék 176 tag...
Azok csak regisztráltak és ide se néznek sztem többet!
boggabor írta:Szerintem meg hulyeseg lehet, hogy nincs internetuk es mert baj, hogy a Real szeretik? Ilyen errovel veletek sem beszelhetnek mert utaljatok a fradit