Én őszintén mondom, hogy bírom az emberüket. Teljesen átlagos, képességei alapján sem egy klasszis focista, tavaly pedig jó volt. Múlt évben a csapat is megkapta, amiért ide lett hozva, és ő is, mivel triplázott, és BL-t nyert. Azért aki tudásra Matyi közelében van, annak a 99,5%-a nem nyer BL-t főleg a csapat aktív részeseként. 20 millió akkor is sok volt érte, de szerintem így belefért.
Viszont én év végén megválnék tőle. Ő elmehetne levezetni valahova, jó pénzt kapna, szüntekben rágyújtana, meg pattintana 2 sört mellé, és a kutyát nem zavarná.

Mindenki jól járna, és Barcelonában is szeretnék, mert hozzátett a triplázáshoz.
És igen, Bartra. Én is az egyik "híve" vagyok. Ha ő kapna ennyi lehetőséget, és így játszana, akkor azt mondanám, hogy sajnos nincs helye nálunk. De ahogy Palesz, úgy én is csak néztem, hogy Verminator mit hozott a szezon elején, és egyikünk sem követelte Marc-ot a helyére. Viszont a többi középhátvédünk csak idén csinált annyi komoly hibát, ami Bartra azon a kőkemény x meccsén a Barcelonában összesen. És hagyjuk már azt, hogy melyikből kaptunk gólt, mert az rohadtul nem a játékoson múlik utána. Ha a Real elleni kupadöntőn a félig sérült Barta a kb 10. meccsén a szezonban a hibája után egy szögletnél eldönti nekünk a meccset, akkor ő lenne a király? Sokaknál igen. Lehet makkolni, mint idén Masch, Piqué, Alves, Matyi, hogy a kapitális hibáikból nem kaptunk fejenként 5 gólt. És a rutin. Pont, hogy rutinból legalább egy Celta vagy Rayo ellen le kéne hozni meccseket, de a rutin idén olyan szinten sült be (nem csak a védelemben), hogy az már kabaré. Ha a meccseink csak a hátvédjeinken múlnának, idén pontunk sem lenne. Mert az ilyan hibák egy 20 éves kölyöktől beleférnek egy darabig (Puyol, Piqué anno), de már Bartrától sem, a legrutinosabb, meg "top 3"-as védőktől meg végképp nem.
Ha Marc-nak lett volna ennyi és ilyen hibája egyhuzamban, sokan már fordított kereszten égetnék a Bernabeu előtt. De a klasszisoknál belefér. Jah nem. Ha meg őt nem akarja használni LE, akkor Matyit zavarja el télen Bartrával együtt, Masch padozzon, Piqué meg megint mehet a lelátóra, és vegyünk 2 minőségi középhátvédet. 27 felett..