Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megesik. Nálunk hiányzott a tűz az elmúlt évek sikerei után. Éppen ez a győzelem a részetekről ad további erőt a csapatnakSwineherd írta:A jelenben élünk. Bajnok csapat, tudjátok
Mit nem kénesergi1989 írta:szal mezek terén se kéne..
Most sztem ne vesszünk össze azon, h kinek milyen izlésficama van...sergi1989 írta:ronda a mez??még igyis 10000000* szebb mint nektek volt az a "volt" nevezetü sárga"és ez sztm nem vita tárgya mert jó izlésü ember megmondja!szal mezek terén se kéne..
Úgy látszik h nem.lionelmessi19 írta:Szerintem Ramos még kicsit kevés a top 5höz, nem?
Nem, sztem ebben a szezonban sokat fejlődött, és nagyon jó védő lett belőle. Azon kívül gólokat is szerez. Ha nem lenne ilyen előélete ( Madrid ), akkor szívesen látnám a Barcábanlionelmessi19 írta:Szerintem Ramos még kicsit kevés a top 5höz, nem?
Első 5 -be.Hát Puyolt hova tennéd Question Question Question Rolling Eyes
A rangsorodba
Remélem ebben nagyon igazad lesz és akkor simán mindent nyerünk idén ha tényleg úgy állnak hozzá ahogy Te és Én is gondolom mert szerintem igazság szerint ez kéne,h legyen de azért félek nehogy valaki elkezdje játszani a xxxxx mert akkor.....noname írta:Az idei igazolsainkban az a jó h csak olyan játékosok jöttek(fognak jönni), akik itt is szeretnének játszani.Henryról és Abidalról már régóta tudjuk ezt.Milito és Toure amikor megtudták h érdeklődünk utánuk, kár hallani se akartak más csapatról.Ezeknél a játékosoknál tudni lehet h nem a pénzért jönnek, hanem teljes erejükből küzdenek majd a csapatért.Ilyenekre van szükség.![]()