grecki írta:Megmondom őszintén, én örülnék Trezeguet-nek. Sokkal inkább, mint például Adebayornak. Ennyit viszont sokallok érte, feltéve ha igaz a hír. Azt viszont tényleg nem értem, hogy Huntelaarra miért nem mennek rá, ha már mindenképpen csatárt akarnak igazolni Eto'o helyére...

Igen igen. Ezen már én is gondolkodtam. Tucatjával lövi a gólokat és mégsem kell egy ilyen tehetséges játékos.
De akkor rájöttem amikor kinevezték Pep-et és kiderült, hogy érkezik majd egy új 9-es. Ha megnézzük az eddigi jelölteket, szinte mindegyik kivétel nélkül az a tipikus erőcsatár. (na jó talán Villa nem az) A nagydarab, 190 cm magas, 85 kg-os, izmos, jól fejelő csatárok, szó szerint "állatok" a pályán. Pl.: Benzema, Adebayor, Drogba, Berbatov, Gomez vagy éppen Trezeguet. Azok akik nekimennek a védőknek és nem a csatár pattan le a másikról, hanem éppen a védő. Igaz nincsenek olyan gyorsak mint Eto'o, Villa vagy mondjuk Huntelaar, de a testi erejük az igen nagy. Szerintem ezért is megy el Eto'o, ezért is nem hajtunk ezerrel Villára és Huntira.
Nekem ez a véleményem, én ezt így látom.
Remélem ezekből a nevekből a régi kedvencem Trezeguet jön!