Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de már 1x ezt eljátszotta. Másodszor már tanulhatott volna belőle. És teher alatt is kell tudni teljesiteni. A BL döntőn is oriási teher lesz rajta, higgyünk benne, h jobban birja, mint a bajnokságon.Sanama írta:LG!
Igaz,hogy csak rajta múlik,teljesen igazad van.
De képzeld már magad a helyébe. Több milió szurkoló várja el tőled,hogy 2-3gólt lőjj az elkövetkező 2meccsen,és ez hatalmas teher a vállán.
Persze ez nem indok mindenre,de hagyjuk is.
Tegyük hozzá,hogy a szurkolók 85%-a év elején a bajnokság megnyerését is kérdőbe vonta,és úgy örült volna annak az egynek is,mint majom a farkának.Varga Tamás írta:EMBEREK!
MÚLT SZERDÁN LETTÜNK KUPAGYŐZTESEK!
SZOMBATON BAJNOKOK!
TI MEG ITT KÁRROGTOK, MINT EGY VARJÚ!
NEM ÉRZITEK EZT DISSZONÁNSNAK? ÉN NAGYON!
ÉLVEZZÉTEK A SIKERT, ÍZLELGESSÉTEK, RÁGJÁTOK MEG!
MIT SZÓLTATOK VOLNA 1999-2003 KÖZÖTT? VAGY 1961-74 KÖZÖTT, AMIKOR SEMMI SE JÖTT ÖSSZE?
SZEDJÉTEK ÖSSZE MAGATOKAT!
Bocsi a Caps Lock-ért modik.
Ugyan már, szerinted anélkül a 29 gól nélkül hol lennénk? Ha Eto'o 7 hónapot szarozik, majd 1 hónap alatt rúg 10et, de a bajnokság elbukva, kupa döntő sehol, blbe meg csoportba kiesünk. Ezek után kit érdekelne, hogy Eto'o útsó hónapba rekordokat dönt?Mihu írta:Úgy őszintén...kit érdekelne 5 év múlva, hogy egész szezonban rúgtunk 104 gólt, kaptunk alig párat, 4 fordulóval a vége előtt vezettük a bajnokságot, a BL-ben mindenkit sz.rráverve jutottunk el Rómába, a kupában veretlenül jutottunk a döntőbe, hogy ha a Real megnyerte volna az El Classico-t és fordított volna a bajnokság állásán, amivel sorozatban 3. elsőségét könyvelhette volna el, a MU sima 3-0-al küldött volna haza minket Rómából, és a Bilbao is azzal a fejesgóllal nyert volna 1-0-ra Valenciában? SENKIT...
Kit érdekel hogy mi volt a szezon addigi szakaszában? A végén kell elsőnek lenni nem addig...Példának okáért: 1999, Camp Nou, Barcelona, Bayern München-Manchester United 1-2.....Vagy hogy ne menjünk messzire...2009 május 6., Stamford Bridge, London, Chelsea-FC Barcelona 1-1...5-10 év múlva a laikusok közül ki fog emlékezni arra hogy a Chelsea 82 percen keresztül döntős volt? Senkit...
Ugyan ez a helyzet Eto'o-val is. Kit érdekel hogy a bajnokságban rúgott 29 gólt, hogy ha sorsdöntő állásnál, sorsdöntő szituációban nem bírja berúgni a helyzeteit?
KosziColos írta:Bár linket nem tudok, az első három helyezett sorrendje ez:Leomessi14 írta:Ez lehet hogy egy kicsit OFF,de kerhetnek egy linket az Aranycipo allasarol?
1. Janko 58,5
2. Eto'o 58
3. Forlán 56
Mindegyikőjüknek két meccs van még hátra.
Bár linket nem tudok, az első három helyezett sorrendje ez:Leomessi14 írta:Ez lehet hogy egy kicsit OFF,de kerhetnek egy linket az Aranycipo allasarol?
Én is egyetértek Titi középen szerepeltetésével, sőt, ha visszagondolsz, láthattad már őt középen játszani ebben az idényben, amikor emlékeim szerint bement pár percre Samu helyére a szélről és fejelt egy góltHouse írta:Teljesen egyetértek, megnézném egyszer középcsatárként nálunk is Titi.CFirpo3 írta:...
Teljesen egyetértek, megnézném egyszer középcsatárként nálunk is Titi.CFirpo3 írta:Ha már helyettesről van szó:
Szerintem a megfelelő helyettese Henry lenne. Pontosan, szvsz a francia jobb a csapatjátékban; jobban passzol pl., magas, erős játékos, így az íveléseknél is több esélyünk lenne, a helyzetkihasználása nagyon jó, és még nem lassú.
Tehát HA eladnánk Samut, akkor én Titire bíznám a középcsatár szerepet és Ribery-t venném meg balszélre.
Talán jobb megoldás, mintha csatárt igazolnánk...
A játékával kapcsolatos dolgokat pontosan ugyanígy látom. Az esetleges eladást én nem forszíroznám, mondjuk el se zárkóznék előle. Teljesen a piactól tenném függővé a kérdést: amennyiben megfelelő kondíciókkal megfelelő ember megszerezhető, akkor meg kell nézni Samu piaci értékét mekkorának tartják a többiek, és ezeket akkor össze lehetne vetni, hogy elviekben megérné-e vagy sem. Nehéz lenne megfelelő helyettest találni, ilyen Adebayor és Forlan féléktől a hideg is kiráz.haze71 írta:Egyszerűen hónapok óta nem érzem, hogy hozzá tudna tenni a támadásokhoz. Gyakran lelassul rajta a támadás, csatárként gyenge az egy az egy elleni játékban és az edddig jó helyzetkihasználása helyett azt látom, hogy agytalanul belebikázik a labdába - megy ahová megy. Tényleg le a kalappal előtte azért, amit a Barcáért tett, de idén jó pénzt lehetne érte kapni, jövőre viszont (úgy tudom lejár a szerződése) ingyen elmehet. Egyébként sem innen fog visszavonulni. Buktott a Barca rengeteget Ronin és Decon, mert nem időben adták el.
Bár nem olvastam végig ki, mennyire kritizálta, de én is fogalmaztam meg vele szemben kritikát.Rivaldo11 írta:Ami itt megy, arra nincs jobb szó, csak annyi: Undorító.
A világ legjobb csatárainak egyike-ha nem a legjobb... Évek óta szórja a gólokat. Igen, most nem megy neki. Samu sem gép, nincs formában.
De hogy egyesek ennyire nem értik ezt a sportágat, Nincs még egy csatár, aki annyira ideillene, mint Eto'o. Kit látnátok szívesen helyette? bumeráng ibrahimovicsot a betanult trükkjeivel, meg a széles, darabos mozgásával? Röhej bammeg.Remélem, a Bl döntőben szerzett találata után a most kritizálók ellátogatnak majd ide.