Ki(k)? És a taktika hogyan válltozik?Gago leül a padra?Picsókpista írta: Szóval...irányitó-vagy modernebb megfogalmazásában támadó kp-s fog jönni ez 100%.AZ is lehet hogy kettő is.

Pepe sztem se éppen olyan nagy szám.Velünk is szóba hozták és akkor azt írtam h végső esetbe jöhetne, de csak akkor ha Chivu és Milito se jön össze, mert ők mindketten klasszisokkal jobbak nála. 15-öt megér, de 30-at...Franco írta:Láttad már játszani Pepet?? Szerintem 20 milliot megért, ha tudunk hozni egy jo irányitot meg egy szélsöt akkor nekünk is elég durva csapatunk lesz .Legalább izgalmasak lesz a classzikusok ugyanugy mint tavaly!
Igen, láttam. És azt is tudom, hogy eddig semmit nem tett le az asztalra...Volt egy jó éve a portugál bajnokságban. Ha jól tudom válogatott sem volt még. Ettől persze jó védő, és lehet, hogy klasszis is lesz, csak ezt a 30 vagy 20 milkót sem most kellett volna kifizetni érte, hanem akkor, amikor már többet is bizonyított.Franco írta:Láttad már játszani Pepet?? Szerintem 20 milliot megért, ha tudunk hozni egy jo irányitot meg egy szélsöt akkor nekünk is elég durva csapatunk lesz .Legalább izgalmasak lesznek a classzikusok ugyanugy mint tavaly!
4:29 - A meglévő verziók: 30 millió euró (fcporto.pt), 18 millió euró (Cadena Ser, El Larguero, Manolo Lama), 12 millió euró (Cuatro).
14:24 - Sőt, a Cuatro nevű spanyol kereskedelmi csatorna 12 millió euróról számol be. Eltérések tehát bőven vannak, noha a hivatalos verzió 30 millió eurót ír vételárként, ami első olvasatra mindenképp kicsit soknak tűnhet...
14:00 - Pepe vételáráról egyébként elétrő hírek érkeznek: a Porto hivatalos közleménye 30 millió euróról míg a Cadena Ser 18 millió euróról ír illetve beszél.
Az a rész ahol ezek a hirek mennek ezért van ,hogy a Realrol ami a sajtoban van meg a világhálon azt leforditják magyara.Senki nem mondta hogy ezek a hirek igazak 90 % ban. Jo ezeket tudni.Azért szerintem nagyon sokszor,teljesen feleslegesen fordítotok le 10000%ig biztos kacsákat....itt is előfordul,de nagyon ritka...meg amúgy is,a kacsák úgyis bekerülnek a fórumba,minek telebszni az oldalt akkor meg kamúbbnál kamúbb dolgokkal....
Ne gyere már osztani az észt ide. Maradj a madridistán.Itt is arról volt szó h mennyibe kerülhetett Pepe.Az pedig tény h a madridistán gyakran a legnevetségesebb pletyka is odakerül a hírek közé.Amúgy h a te szvaidat idézzem:Ha nem tetszik mit írunk az eurobarcán, nem kell olvasni.zizou fan írta:Ha nem tetszik, nem kell olvasni. Nyugodtan el lehet hagyni a madridistát, vagy pofa alapállásba, mert semmi közöd ahhoz, hogy kinek milyen forrásai vannak, ahhoz meg végképp nincs jogod, hogy te akárhol csak úgy kritizálj ilyesmit. Majd ha leteszel valamit az asztalra, akkor se, nemhogy így...
Nehéz mert minden ujság más árat irt.A Madridistán a hírszerkesztök remekül végzik a munkájukatCsak most látom h először az a Lima gyerek 18 millát mondott,utána 12-t. Laughing Na ennyire megbízhatóak a madridista forrásai.
Ha nem tetszik, nem kell olvasni. Nyugodtan el lehet hagyni a madridistát, vagy pofa alapállásba, mert semmi közöd ahhoz, hogy kinek milyen forrásai vannak, ahhoz meg végképp nincs jogod, hogy te akárhol csak úgy kritizálj ilyesmit. Majd ha leteszel valamit az asztalra, akkor se, nemhogy így...Csak most látom h először az a Lima gyerek 18 millát mondott,utána 12-t. Laughing Na ennyire megbízhatóak a madridista forrásai.
Tudom. Röhögjenek, ha lesz rá lehetőségük... Hol érdekel engem...barca99 írta:Pont az ilyen mondatok után röhöghetnek még nagyobbat a madridisták az arcunkba, egy esetleges vereség után...lionelmessi19 írta:Bőven, ezután az idei szívás után olyan verésben lesz részük, hogy nyelni nem tudnak majd...
De oké, legyen igazad. Benne vagyok.
Pont az ilyen mondatok után röhöghetnek még nagyobbat a madridisták az arcunkba, egy esetleges vereség után...lionelmessi19 írta:Bőven, ezután az idei szívás után olyan verésben lesz részük, hogy nyelni nem tudnak majd...
Bőven, ezután az idei szívás után olyan verésben lesz részük, hogy nyelni nem tudnak majd...barca99 írta:Már csak a tavalyi "arc" miatt is illene a srácoknak oda-vissza (de itthon kötelezően) győzni ... főleg ha bajnokok akarnak lenni. Remélem a jövő évi Classicókat mi dörgölhetjük a madridisták orra alá.
Egyetértek.noname írta:A védelmünk pedig jobb mint a csatársoruk.kovinho írta:Egyébként nem az El Classicon fog múlni a bajnokság.
De kétség kívűl, semmi elfogultság nélkül, a mi támadószekciónk jobb mint a ti védőitek...
A védelmünk pedig jobb mint a csatársoruk.kovinho írta:Egyébként nem az El Classicon fog múlni a bajnokság.
De kétség kívűl, semmi elfogultság nélkül, a mi támadószekciónk jobb mint a ti védőitek...