Köszi, ezt nem hagyhatom szó nélkülMezner2 írta:jaja mindjá megnézem meik Topic hányadik oldal

Köszi, ezt nem hagyhatom szó nélkülMezner2 írta:jaja mindjá megnézem meik Topic hányadik oldal
Ugyanez sz.tük így néz ki:Mr. Master írta:2 Valdes->Casillas
2 Zambrotta->Ramos
1 Puyol<- Cannavaro
1 Milito <- Metzelder
1 Abidal <- Drenthe, vagy Torres, vagy Marcelo vagy akárki
2 Touré -> Diarra
1 Iniesta <- Gago
X Xavi -- Guti
1 Messi <- Robben
1 Eto'o <- Nistelrooy
1 Ronaldinho <- Robinho
Nálunk a kispadon pedig ül egy Deco, egy Henry, egy Thuram, Marquez, Gudjohnsen, stb...
azt majd meglátjuk, hogy Yaya hogy lezs Diarrához képest...Mr. Master írta:2 Valdes->Casillas
2 Zambrotta->Ramos
1 Puyol<- Cannavaro
1 Milito <- Metzelder
1 Abidal <- Drenthe, vagy Torres, vagy Marcelo vagy akárki
2 Touré -> Diarra
1 Iniesta <- Gago
X Xavi -- Guti
1 Messi <- Robben
1 Eto'o <- Nistelrooy
1 Ronaldinho <- Robinho
...
Látod, pont az ilyenek miatt nem látogatom én sem a fórumukatMezner2 írta:Most voltam a fórumukon sokalják a pénzt Militoért és sz.tük Puyol [auto_cenzúra] és csak küzdeni tudZozzy 5 írta: Azért van, mert ők a Madrid, ők még ennyit is képesek kiadni érte. Szeretik villogtatni a pénzt, ez van...![]()
![]()
Mondják hogy ne foglalkozzam vele de engem ezek a buta hsz-ek naon felbsznak idegileg
Most voltam a fórumukon sokalják a pénzt Militoért és sz.tük Puyol [auto_cenzúra] és csak küzdeni tudZozzy 5 írta:Azért van, mert ők a Madrid, ők még ennyit is képesek kiadni érte. Szeretik villogtatni a pénzt, ez van...Mr. Master írta:Nem figyeltétek meg eddig, hogy a madrid egyes játékosokra sokkal több pénzt is kiad, mint amennyit érnek? és miért van ez így? Hogy a szurkolóat emgnyugtassák, hogy nagy játékos érkezett... Pepével is ez a helyzet. NEm ér 7 milliót sem....
Azért van, mert ők a Madrid, ők még ennyit is képesek kiadni érte. Szeretik villogtatni a pénzt, ez van...Mr. Master írta:Nem figyeltétek meg eddig, hogy a madrid egyes játékosokra sokkal több pénzt is kiad, mint amennyit érnek? és miért van ez így? Hogy a szurkolóat emgnyugtassák, hogy nagy játékos érkezett... Pepével is ez a helyzet. NEm ér 7 milliót sem....
Jól írod! Szerintem mi, így nekünk kell nyerni a bajnokságot!noname írta:Majd az eredmények megmutatják h ki igazolt jobban.![]()
Hát igen ezzel én is így vok szerintük Henry nem technikás nem tod cselezni csak gyors Schuster újjabban a világ legjobb edzője a szemükben és ha valaki megkérdi őket róla csak egy meccsről beszélnerknoname írta:Hadd örüljenek.Pepe csak felesleges pénzkidobás volt,Saviola ment padot koptatni, csakúgy mint Metzelder.Robbennnél pedig jobban járnának Reyessel, bár 10-15 millánál sztem egyik se ér többet.Reyesnek már évek óta nem megy, Robben pedig sose tudott meggyőzni. Ők lehet örülnek nekik, de engem teljesen hidegen hagynak.Mezner2 írta:Jövő évben a Madridba fog jáccani a világ két legönzőbb játékosa:
Robinho és Robben hát nem is tom ez annyira nem jó ötlet.
Ők sajna úgy gondoják hogy a világ 11 legjobb játékosa náluk van ez csak a Fórumot megnézve is beigazolódik.
Szerintük náluk fog még jáccani:
Cesc
Kaká
Quaresma
Vicces fiúk ezek a Madrid szurkolók akik egyikük megszerzésére is látnak 10%-nál nagyobb esélyt
Hadd örüljenek.Pepe csak felesleges pénzkidobás volt,Saviola ment padot koptatni, csakúgy mint Metzelder.Robbennnél pedig jobban járnának Reyessel, bár 10-15 millánál sztem egyik se ér többet.Reyesnek már évek óta nem megy, Robben pedig sose tudott meggyőzni. Ők lehet örülnek nekik, de engem teljesen hidegen hagynak.Mezner2 írta:Jövő évben a Madridba fog jáccani a világ két legönzőbb játékosa:
Robinho és Robben hát nem is tom ez annyira nem jó ötlet.
Ők sajna úgy gondoják hogy a világ 11 legjobb játékosa náluk van ez csak a Fórumot megnézve is beigazolódik.
Szerintük náluk fog még jáccani:
Cesc
Kaká
Quaresma
Vicces fiúk ezek a Madrid szurkolók akik egyikük megszerzésére is látnak 10%-nál nagyobb esélyt
gyorsHÍREK vagy Pletykarovatzizou fan írta:A HÍREK közé nem. A gyorshírek közé igen. Nem mindegy.Ne gyere már osztani az észt ide. Maradj a madridistán.Itt is arról volt szó h mennyibe kerülhetett Pepe.Az pedig tény h a madridistán gyakran a legnevetségesebb pletyka is odakerül a hírek közé.Amúgy h a te szvaidat idézzem:Ha nem tetszik mit írunk az eurobarcán, nem kell olvasni.
A HÍREK közé nem. A gyorshírek közé igen. Nem mindegy.Ne gyere már osztani az észt ide. Maradj a madridistán.Itt is arról volt szó h mennyibe kerülhetett Pepe.Az pedig tény h a madridistán gyakran a legnevetségesebb pletyka is odakerül a hírek közé.Amúgy h a te szvaidat idézzem:Ha nem tetszik mit írunk az eurobarcán, nem kell olvasni.
engem nem tudott meggyözni de majd meglátjuk mi lesz egy irányito akkoris kelldoki írta:Pedig az idény vége felé kezdett sokszor Emerson kárára,és nem játszott roszzul.Franco írta:Nem gago marad a helyén a padon.