Arra nem gondoltál, hogy ez azért van, mert a klubok tudják, hogy a Madrid a világ leggazdagabb (?) klubja, és megpróbálnak minél több pénzt kisajtolni belőle? Az más kérdés, hogy lúzer a sportigazgatónk.Azért van, mert ők a Madrid, ők még ennyit is képesek kiadni érte. Szeretik villogtatni a pénzt, ez van...
Barca vs. Real
-
- Jugador del Barça
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem értelek benneteket? Hogy lehettek ennyire elfogultak? Tény, erősebb a keretünk, világverő támadószekciónk van! Nagyobb esélyünk van a végső győzelemre, de ez nem az FM07! Itt nem elég, ha csak felmennek a pályára és elhiszik, hogy mindenkit tönkreverünk! Ez történt tavaly is, vagy ilyen hézagos lenne a memóriátok? Én komoly kockázati tényezőt látok Rijkaardban is, és a csapatszellem is megviselheti, hogy ennyi jó játékos lesz egy helyen! Még nincs itt semminek vége. És mi lesz akkor, ha valami csoda folytán a Madrid a HÁTRALÉVŐ KÖZEL KÉT HÓNAPBAN megveszi Kakát, CR-t, Fabregast, Alvest, stb??? Ne legyetek már ennyire elvakultak!Scorpio írta:Ilyen igazolások mellet nem kell aggódni, Madrid max dobogós lesz!
- noname
- Llegenda del Barça
Ez az utolsó idézet:
Pepéről pedig itt is azt írta mindeki h jó játékos.
Én azt hittem h a kutyák érzik a félelmet.Érzem a félelmet, de most komolyan. Nagyon meg akarjátok magyarázni magatoknak, hogy mennyivel jobbak vagytok és pl, hogy Pepe egy nímand és folytathatnám.

Pepéről pedig itt is azt írta mindeki h jó játékos.

A Fifa egy szégyen
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
ááááááááááááááááááááááááááááánoname írta:Érdemes most a madridistán olvasgatni.Mi is elfogultak vagyunk(ez természetes), de amit a madridistán írnak, az elképesztő.Miért az hogy Puyol kezd kiégni azt nem veszed figyelembe?Ő se lesz már jobb...Cannavaro bízony többet mutatott és fog is mint Puyol Ramos veri Zambrottát Metzelder bízony van olyan mint Milito ő állandóan sérült![]()
![]()
![]()

Ez már FÁJ!!!

- Andris
- Adminisztrátor
Inkább nem... nincs kedvem.Mezner2 írta:leomessi19
Nem találom de ha van időd nézz át és lácc még cifrább dolgokat is
Sőt megkérlek rá hogy nézz át és mondd el tapasztalataidat a nagy szakértők hozzászólásáról
De valami nagyon eltévelyedett barom írhat csak ilyet:
Messi vs. Robben 2

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Érdemes most a madridistán olvasgatni.Mi is elfogultak vagyunk(ez természetes), de amit a madridistán írnak, az elképesztő.Miért az hogy Puyol kezd kiégni azt nem veszed figyelembe?Ő se lesz már jobb...Cannavaro bízony többet mutatott és fog is mint Puyol Ramos veri Zambrottát Metzelder bízony van olyan mint Milito ő állandóan sérült

A Fifa egy szégyen
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jó, mindenki elfogult a saját csapatával szemben...
Amúgy Puyol>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kanna
Xavi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Guti
És Zambi is>>>>Ramos SZÉLSŐKÉNT
Ja és Messi>>>>>>>>>>>>>>Robben>>Reyes
Milito=Metzelder (Pepét nem vágom)
Amúgy Puyol>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kanna
Xavi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Guti
És Zambi is>>>>Ramos SZÉLSŐKÉNT
Ja és Messi>>>>>>>>>>>>>>Robben>>Reyes
Milito=Metzelder (Pepét nem vágom)

leomessi19
Sőt megkérlek rá hogy nézz át és mondd el tapasztalataidat a nagy szakértők hozzászólásáról
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ilyen igazolások mellet nem kell aggódni, Madrid max dobogós lesz! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A margit kiadott 30 milliót Pepéért, most meg olyan 25-öt készülnek Robbanért. Ez összesen 55 millió, és két játékos csupán. Ha ez a szerb fasiszta normális, akkor én hüje vagyok. Pepe ismeretlen, semmit sem tett le az asztalra. Robben meg egy sérülékeny futóbolond, kapura alig veszélyes. Gratula nekik! Ennyi eszük van! Ehhez jön Dudek, ez a kiöregedett csataló. Vagy Abbondanzierit is szóba hozták velük, ami nem hinném h lehetséges. Egy Zamora-díjas, válogatott kapus nem fogja a kispadot koptatni. Még egy évet lehúz a Getaféban, amíg Ustari ott be nem érik, aztán hazamegy levezetni.
azt olvastam valahol hogy pepéért 30 millát fizettek!!!
igaz ez ???? kicsit sok ez a pénz érte!!de hát szórják csak...
igaz ez ???? kicsit sok ez a pénz érte!!de hát szórják csak...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bouba 2007.07.11. 15:39:19-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
A Robben-Messi párharcró nekem most hirtelen a tavalyi Cselzi-Barca meccs jut eszembe, ahol Messi szó szerint hülyét csinált Robbenből.Kb ennyit a tudáskülönbségről.
A Fifa egy szégyen
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egyébként pedig kíváncsi vagyok Schuster TÁMADÓfocijára. A Getafe védekezett a legjobban az előző szezonban, és csak ritkán találtak be... Ha olyan támadó felfogású edző lenne, akkor a Getaféval is inkább a szép focira törekedett volna, mint ahogy tette ezt Wenger, kerüljön is akárhova... Mindegy, a madridisták mindent tudnak.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A margitistákkal nem kell foglalkozni, kb. annyit értenek a focihoz, mint Bözsi néni a bálnavadászathoz. Azért egy Robben nevű ötödrangú futballistát egy lapon emlegetni Lioval, nem is nevetséges, hanem szánalmas. Sztem aki ezt írta, annak komoly szellemi hiányosságai vannak. Különben is, azt a hollandust már leigazolták? Meg Fabregast is madridinak tekintik, amikor még nem tudni mi lesz vele.
Aki pedig Puyolra azt írja, hogy sz.r, annak nincs ki a négy kereke. Én még emlékszem rá, mikor Gaspart volt az elnökünk, minden hegyet megmozgattak azért, hogy megszerezzék Puyit: minden pénzt megadtak volna érte - még ma is megadnák, kérhetne bármit. A margitnak sose lesz olyan védője, mint Carles barátunk, csalk ábrándozhatnak felőle.
Aki pedig Puyolra azt írja, hogy sz.r, annak nincs ki a négy kereke. Én még emlékszem rá, mikor Gaspart volt az elnökünk, minden hegyet megmozgattak azért, hogy megszerezzék Puyit: minden pénzt megadtak volna érte - még ma is megadnák, kérhetne bármit. A margitnak sose lesz olyan védője, mint Carles barátunk, csalk ábrándozhatnak felőle.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ceschez a Barcának is lehet egy-két szava és igencsak messze áll tőletek... Körülbellül annyira, mint Kaka...Mezner2 írta: Ugyanez sz.tük így néz ki:
Puyol-Canna x
Ini-Cesc 2
Messi-Robben x
Eto'o-Nisti2
A többit meg komolyan gondolod?

- noname
- Llegenda del Barça
Na ezek tudnak nagyon felidegesíteni."Kisgyerek korom óta arról álmondtam, hogy egyszer ebben a klubban játszhatok majd. Köszönetet kell mondjak Istennek, hogy itt lehetek és a Real Madridhoz igazolhatok" - mondta Pepe

Szerk:Lio, te adtad meg a címet.

A Fifa egy szégyen
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kábé nekem is így nézne ki.noname írta:Valde-Casillas 2
Zambi-Ramos 1(szélen jobb Zambrotta mint Ramos)
Puyol-Canna 1
Milito-Pepe 1
Abidal-Marcelo 1
Szoros..![]()
.....

A Rijkaard- Schuszti meg majd jövőre kiderül...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Megpróbáltam a lehető legkevésbé elfogult lenni, és Guti nagyon is sokat tett azért, hogy a real bajnok legyen... Sokkal jobbat nyújtott szerintem az utolsó fél évben, mint Xavi, de a tudásbeli különbségük nem kérdőjelezhető meg.lionelmessi19 írta:
a Guti Xavi x meg kifejezetten fájt...
- noname
- Llegenda del Barça
Valde-Casillas 2
Puyol-Canna 1
Milito-Pepe 1
Abidal-Marcelo 1
Toure-Diarra 2 vagy x
Xavi-Guti 1
Iniesta(Deco)-Gago 1
Messi-Robben 1
Etoo-Nisty 1
Roni-Binho 1
Rijkaard-Schuster ???
Szoros..

Puyol-Canna 1
Milito-Pepe 1
Abidal-Marcelo 1
Toure-Diarra 2 vagy x
Xavi-Guti 1
Iniesta(Deco)-Gago 1
Messi-Robben 1
Etoo-Nisty 1
Roni-Binho 1
Rijkaard-Schuster ???
Szoros..

A Fifa egy szégyen
szted minket nem idegesít a sok buta hsz amit sok elvakul ember ír? szerintem ezzel mindenki így van. egyesek már azt hiszik hogy felesleges lejátszani a bajnoksáot ugyis ti nyertek? egy madridi szemmel szted ez nem idegesítő? nem akarok neveket mondani de van egy kettő igen nagyképű majom itt, de szerencsére a többség normális mintahogy a madridistán is ott is van egy kettő ilyen ember ahol mindehol...Mr. Master írta:
Most voltam a fórumukon sokalják a pénzt Militoért és sz.tük Puyol [auto_cenzúra] és csak küzdeni tud![]()
![]()
Mondják hogy ne foglalkozzam vele de engem ezek a buta hsz-ek naon felbsznak idegileg
♥ REAL MADRID ♥