Fecooo írta:a 9-es-t félre fogják tenni, mert legkésőbb két év múlva Bojan visszatér...

elhiszem az apjától származó infókat, így biztosra veszem, h nem lesz kiadva a 9-es mez most... (max, ha Bojan nem tér vissza...)
11-es lesz az ő száma, ez a tippem nekem is
egyébként Alexistől "csak" annyit várok el, h Villa ne lehessen állandó kezdő, ha rossz formában van, de talán Pedro helyett is nyomhatja majd...
Na, ennek örülnék, az azt jelentené, hogy TÉNYLEG visszavárja a klub, nem csak "formalitás" ez a visszavásárlási opció, hanem bíznak benne, hogy visszatér majd a kicsi. Őszintén örülök...
Sanchezt meg vártam már mint a messiást.. Vagyis egy ilyen típusú játékost. Végre egy igazi Dél-Amerikai szambafocit játszó szélső! Képességei alapján 1-2 éven belül képes lehet a kezdőbe is kerülni szerintem, én nagyon bízok a játékában, remélem nem "roppantja össze" a nagy összeg amit érte fizetünk ki... A stílusa szerintem nem kérdés hogy passzol-e ide, és még az "alapok" mellé - letámadás, védekezés, egyérintős passzok - újat is hoz, elvégre 1v1-ben nem sokan jók itt nálunk... Eleinte persze csak legyen csere, szokja a közeget... De szerencsére/szerencséjére mindkét oldalon bevethető, így bárki helyére be lehet dobni elől, ezért attól sem tarok, hogy nem kap elég játékpercet... Jaj de várom már hogy Barca mezben lássam.
És amúgy szerintem is ő lesz jövőre a 11-esünk.
Bob_Marley írta:Más összességében a meglátásunk a fociról (ahogy palesszel is

)!
Hát igen, mondhatjuk így is.. Valahogy nem ugyan azokat a stílusú játékosokat szeretjük asszem.

(Xavi az egyetlen kivétel kb

) Viszont legalább összkép/csapat szintjén egyezik az ízlésünk...