puyol, de ha kicsit visszapörgeted az oldalt, ott ünnepeltük páran.ao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)
Élő közvetítések 07/08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Puyol, Piqué passzából.ao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)

Puyol bácsi Piqué gólpasszából.ao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)

Messiao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2008.07.30. 21:41:04-kor.
Iszonyat egyszerű,olvass vissza...páran leírták...még az is ott van,h került a kapubaao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szerintem inkább a combjához kapott;egy hátsó combhajlítójára tippelek hogy meghúzódott 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
100adszor.. barcas vagyok csak akijé a felhasznalónév az poolos!!!bobby17 írta:rezi torres! ....eltevesztetted a hazszamot ez egy barca oldal nem liverpooli:D
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
pedig ott a térd körüli helyek igen kényes dolgokVarga Tamás írta:A térde. remélem, nem komoly.Carles Puyol Saforcada írta:na ne mi történt Iniestával
Lecserélték. Jeffren a helyén. Basszuskulcs, majom olasz.

Minden Fio támadás Alves oldaláról jön. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.30. 21:39:48-kor.
Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)
Ini pedig jól küzdött 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ki jött be Ini helyett ?
Jeffren állt be Ini helyett.Remélem nem komoly a sérülése...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A térde. remélem, nem komoly.Carles Puyol Saforcada írta:na ne mi történt Iniestával
Lecserélték. Jeffren a helyén. Basszuskulcs, majom olasz.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ini le Jeffren be
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Messa
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.htmlTessék.G-Jay írta:Valaki egy mezszámkiosztásos linkkel megdobhatna, nem vok net közelben mostanában így lemaradtam.
G.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2008.07.30. 21:40:58-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Jó indítás volt...
Nézzük a szögit...majdnem...
Nézzük a szögit...majdnem...

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
na ne mi történt Iniestával 

nem ő volt lesen, hanem már az aki beadta a labdátBoixos írta:gila nem véletlenül nyomta a pippo mellett, hozzá is odaragadt a les-szellem...![]()
![]()
![]()
bár ez a legutóbbi sztem nem volt az...

Ini lentmaradt...

- Messa
Jaj ne! Iniesta a földön. Remélem semmi komoly. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22