Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.07.04. 21:35:15

Tim írta:
Demonhunter írta:Julius Caesar a gallok ellen harcolt :lol:
A germánok pedig fiatalabbak mint a magyarok (szkíta-hun-avar-sumér-perzsa)
Caesar, hogy a germánokat megfélemlítse, kétszer kelt át a Rajnán, melyen Andernach és Koblenz közt ő épittetett először hidat. Rövid időre visszaszorította is őket, aztán megint előbújtak az erdőkből, sőt átkeltek a Rajnán is, mint a sugamberek az 53. év őszén, s kirabolták a római tartományt.
Bár való igaz hogy a gallokkal többet háborúzott.
Sokan emlegetik a sumér rokonságot,meg még egyebet is..Ezen viszont végképp nem értem mi titkolnivaló lenne. Kinek lenne érdeke erőltetni a finn-ugor rokonságot?!

U.I:A hoax (angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa”) leggyakrabban az e-mailben terjedő álhírek, kacsa-lánclevelek különféle változatait jelöli, bár az átverés gyakran kiegészül honlapokkal, illetve nemritkán az írott sajtó vagy a tv is hajlamos átvenni.

Jólvan, Caesarban legyőztél :D

A titkolni való pedig az irigység, és a félelem miatt van, hogy a magyarok észhez térnek.
Hidd el, egy külföldinek nagyon nagyképűen hangzik ha egy magyar a történelméről, az általa feltalált dolgokról ír. Pedig ez így van, csak nem hiszik el!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Demonhunter 2009.07.04. 21:40:27-kor.
Tim
Mezei fórumozó

2009.07.04. 21:31:26

Demonhunter írta:Julius Caesar a gallok ellen harcolt :lol:
Caesar, hogy a germánokat megfélemlítse, kétszer kelt át a Rajnán, melyen Andernach és Koblenz közt ő épittetett először hidat. Rövid időre visszaszorította is őket, aztán megint előbújtak az erdőkből, sőt átkeltek a Rajnán is, mint a sugamberek az 53. év őszén, s kirabolták a római tartományt.
Bár való igaz hogy a gallokkal többet háborúzott.
Sokan emlegetik a sumér rokonságot,meg még egyebet is..Ezen viszont végképp nem értem mi titkolnivaló lenne. Kinek lenne érdeke erőltetni a finn-ugor rokonságot?!

U.I:A hoax (angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa”) leggyakrabban az e-mailben terjedő álhírek, kacsa-lánclevelek különféle változatait jelöli, bár az átverés gyakran kiegészül honlapokkal, illetve nemritkán az írott sajtó vagy a tv is hajlamos átvenni.
Kép
MaxK
Barça B

2009.07.04. 21:24:34

Demonhunter írta: Én azt hallottam hogy a sumér írás a rovásírásból fejlődött.
Előbb szerkesztettem hozzá kicsit későn, elkerülte sztem a figyelmedet.

Bal felső részben ott a Z és az NY, a bal alsóban pedig az F és a GY.
H A J R Á . L O K I !
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.07.04. 21:15:01

MaxK írta:
Tim írta:Az viszont tényleg érdekelne hogy milyen ősmagyar feliratokat találtak a világban.
Bizonyított tény, hogy a ezer éves sumer írásra hasonlító írást találtak egy Tatárlakai (erdélyi) agyagtáblán. Csak erről nem igen akarnak tudomást venni. Milyen is lenne, ha kiderülne, hogy az eddigi feltételezések miszerint az az első írás, hamisnak bizonyulnának.

Ja, és a lényeget nem mondtam. Arrol a tábláról, több jel is erősen hasonlít a ma székely-magyarnak nevezett rovásíás jeleihez. :wink:

Kép
Ő az :)

Én azt hallottam hogy a sumér írás a rovásírásból fejlődött.
MaxK
Barça B

2009.07.04. 21:12:25

Tim írta:Az viszont tényleg érdekelne hogy milyen ősmagyar feliratokat találtak a világban.
Bizonyított tény, hogy 7 ezer éves sumer írásra hasonlító írást találtak egy Tatárlakai (erdélyi) agyagtáblán. Csak erről nem igen akarnak tudomást venni. Milyen is lenne, ha kiderülne, hogy az eddigi feltételezések miszerint az az első írás, hamisnak bizonyulnának.

Ja, és a lényeget nem mondtam. Arrol a tábláról, több jel is erősen hasonlít a ma székely-magyarnak nevezett rovásíás jeleihez. :wink:

Kép
Ő az :)

Bal felső részben ott a Z és az NY, a bal alsóban pedig az F és a GY.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára MaxK 2009.07.04. 21:20:11-kor.
H A J R Á . L O K I !
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.07.04. 21:03:26

Julius Caesar a gallok ellen harcolt :lol:
:D
A néger dolog meg szerintem annyi, hogy a génben nem a bőrszín a legmeghatározóbb, a bőrszín lehet fekete, de a többi nem biztos.
Magyar írást rengeteg helyen találtak. Például egyiptomban (szkíta rovásírás, vagyis magyar).
Boszniában, egy piramisban is találtak rovásírást, csak most nem tudok linket küldeni mert a "tüntetés" miatt lekapcsolták a HunHir.hu-t :( :x
Én hiszek ebben a génes dologban.
Egy másik kommentben azt a kérdést teszik fel, hogy mért nem látott napvilágot? Azért, mert a semita gén a vezető országok embereiben vannak, éppen ezért a vezető országok nem engedik hogy napvilágot lásson. :?
Annyira elegem van ebből a világból :? :cry:

Most már van HunHir!

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=ony&id=000715

Ja, és mi az a hoax? :lol:

"20:58
Akkora őrületes erővel támadják a HunHír.Hu-t, hogy a technikai munkatársaink megállapítása szerint ezt a terhelést még az óriásportálok szervere sem bírná."

Ezt az oldalt ajánlom, bal oldalt van a történelmünk!
http://maghar.gportal.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demonhunter 2009.07.04. 21:13:58-kor.
Tim
Mezei fórumozó

2009.07.04. 20:23:52

Demonhunter írta:...
Ez valószínűleg egy hoax...Szerepel is az urban legends oldalán.
" Árkay László egy lelkész (volt): http://ujember.katolikus.hu/Archivum/20 ... /0301.html
A magyarság történetén kívül foglalkozott a zsidósággal is.
Valószínűleg már elhunyt. Erre vonatkozó bejegyzést nem találtam, de egyes helyeken egy kereszt látható a neve előtt, illetve az írásai, előadásai vagy az azokra való hivatkozások szinte mind a ‘70-es évekre tehetők. A jelek szerint Árkay László Montreálban élt.
Wilder Penfield (”a legnagyobb élő kanadai”) 1976-ban hunyt el, így az írásban szereplő “néhány évvel ezelőtt” csak ‘76-nál korábbi időpontra vonatkozhat. Penfield idegsebész volt, és valóban ismerte Rockefellert. 1928-ban Montreálba költözött, és a McGill Egyetemen is tanult. 1934-ben a McGillen megalapította a Montreal Neurological Institute-ot - a Rockefeller Alapítvány segítségével. http://en.wikipedia.org/wiki/Wilder_Penfield
A sumér-magyar rokonság kutatója - akire Árkay barátjaként hivatkozik - Baráth Tibor 1992-ben elhunyt ( http://www.angelfire.com/realm3/hmult/barat/mosbar.htm ), tehát biztosan legalább 16 éve zajlott az említett beszélgetés.
Az biztos, hogy az Árkay által leírtak 1950 és 1976 között történhettek, mivel Baráth ennél korábban nemigen foglalkozott a magyarság őstörténetével, Penfield pedig ‘76 után már nem élt.
A Kanadai Magyarok Fórumán (CanadaHun), az Ezoterika topicban 2007. március 26-án tűnt fel a Monográfok: http://www.canadahun.com/forum/showthre ... =10&page=2 Elképzelhető, hogy innen ered a lánclevél."
Másrészről persze nem vagyok genetikus,de a "germán",és "néger" gén elsatnyulását kétségbe vonnám.Biztos tanultad biológia órán,hogy ha a felmenőid közt volt valaha néger,akár több generációval előtted,bármikor születhet fekete bőrű gyereked.Még úgy is hogy senki nem emlékszik színesbőrű felmenőre.Germán kérdésről meg azt hiszem a németeket,osztrákokat kellene megkérdezni,mennyire érzik satnyának a génállományukat.Ráadásul nem is valami újkeletű nép ez a germán,ha még élne az öreg Julius Caesar tudna róluk mesélni.. :lol:
Az viszont tényleg érdekelne hogy milyen ősmagyar feliratokat találtak a világban.Afrika kiváltképp érdekes lenne,mert ott az írásbeliség nem terjedt el.Bár vannak adatok egy törzsről akik ismerik a naprendszer bolygóit,és ráadásul plussz még egyet.De csak lerajzolni tudják,nincs saját írásuk,és saját elmondásuk szerint egy csillagról jöttek.
Szóval,szép dolognak tartom a nemzeti öntudatot,és fontosnak is,de a dolgokat helyén kell kezelni.
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.04. 20:18:51

MeNnOn írta:áá sziasztok bocs muszáj leírnom mert már nem bírom:D
nagyon szánalmas hogy nemtudom hány éves létetekre a gép elött élitek életetek, bassszus nyár van menjetek ki a strandra vagy csajozzatok bulizzatok:D
nehogy már 20éves létetekre az legyen a legnagyobb gondotok hogy kit igazolt a sporting gijon :D jéé .na m1 :D peace
Figyelj, maximálisan egyet értek veled, aki tud, menjen! Erre való a nyár! :P Most kell kitombolni magunkat, nem szabad itthon ülni! :P

DE! Tudod, vannak olyan emberek, akikkel nincs semmi gond, jófej srácok meg minden, de nincs egy jó barátjuk, se egy csapatuk. Nem úgy alakult az életükben, hogy legyen, pedig nem 1 ilyen ember van és nagyon sajnálom őket! De tényleg. Nagyon [auto_cenzúra] itthon ülni (tapasztalat), senkinek nem ajánlom! De az a baj, hogy nem egy ember ilyen sorsot "érdemelt" (---> de miért? :o :x) és tehetetlenek. Szóval ez részben szerencse függő, hogy kiket sodor az utadba az élet...

Amúgy teljes mértékben egyet értek veled, de minden éremnek 2 oldala van, előbb nézd meg a hátát is, azt ajánlom! :wink:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.04. 20:03:17

Demonhunter írta:Mondj egy szlovák királyt!
Nincs állam, nincs király.

Olvassátok el a Rubicon folyóirat e havi számát (Délvidéki tragédia c.), objektívan le van benne írva minden. Ahogyan eleinte a magyarok kínozták a szerbeket és hogy utána a szerbek hogyan kínozták a magyarokat. Valahol minden nép ludas ebben. (szvsz)

peace, nem szeretnék ebből nagy vitát csapni :)

szerk.: nem kötözködésképpen mondom, de ha ez a jelentés soha nem látott napvilágot, akkor honnan tudunk róla?
:oops:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MaxK
Barça B

2009.07.04. 19:44:32

Demonhunter írta:. Magyarországon és Közép Ázsia Ural környékén, de nem a szláv területeken, 2. A Távol Keleten Kínában és Japánban, 3. Közép Afrikában, 4. Az amerikai Indián vidékeken és 5. Skóciában." Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyan is hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság féle vércsoport foltokkal!"
Magyarországot értem. Közép-Ázsia megint okés. Japán szintén. Indián vidékek és Skócia szintén. De Közép-Afrikai?

Ha találsz erről több infot, megírnád privátban?
Előre is köszi. :wink:
H A J R Á . L O K I !
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.07.04. 19:31:00

Az elkeveredésről csak ennyit:

A montreáli McGill Egyetem kiváló professzora Wilder Penfield néhány évvel ezelőtt (1) megbízatást kapott a Rockefeller Alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és m e l y i k az a génfajta, amely földünkön alapvető gén. Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási, millió dolláros támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja volt a kutatási feladat-adásnak, hogy a szemita gént találják meg mint ilyen felsőbbrendű gént.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet. Kettőt! Megállapították eme KETTŐRŐL, hogy ezeket ugyan - akár évszázadokon, generációkon át - el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán, vagy néger elsenyved, eltűnik. Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek: s a kettő üti egymást. Pillanatnyilag az egyik gén a másikat elnyomhatja, össze is házasodhatnak de a 3., 4., 5., generáció után feltör egyikük és kizárólagosan fog URALKODNI.
A Wilder Penfield féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént, amelyiknek nincs neve.
Erről a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy ennek legtisztább képviselője a Közép-Európában élő és ma MAGYARNAK nevezett náció, de hozzátette végső tanulmányi jelentésében, hogy földgömbünk ÖT teljesen szétszórt pontjain ugyancsak megtalálható UGYANEZ a második gén. Eme, - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az Alapítvány azonnal törölte a támogatását, megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.

Erősen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát.

"Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés. A Bizottság szakértői jelentésében megadott 5 pont "folt""- ezt teszi hozzá Árkay - "egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a földgömbön ahol a pentatonikus ötfokú magyar NÉPZENE létezik. De most jön még a java!
"Baráth Tibor professzor kedves barátommal volt 2-3 éve" - folytatja beszámolóját Árkay"- egy nem mindennapi telefon beszélgetésem. Ekkor ezeket mondta nekem Tibor": "ő nem ismeri a népdalt, nem zenész. Van neki egy világtérképe amelyen feltüntette, hol találtak az őskortól kezdve, akármilyen ős magyar, vagy bármilyen más nyelven olvasható, MEGFEJTHETŐ FELIRATOKAT. De bevallja, nem érti, mert a föld öt helyén vannak teljesen szétszóródva." Erre elkezdtem hegyezni a fülemet. "Melyik öt helyen?" kérdeztem " Hát" - mondta Tibor " 1. Magyarországon és Közép Ázsia Ural környékén, de nem a szláv területeken, 2. A Távol Keleten Kínában és Japánban, 3. Közép Afrikában, 4. Az amerikai Indián vidékeken és 5. Skóciában." Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyan is hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság féle vércsoport foltokkal!"

Ez három egymástól teljesen külön irányból, a népzene kutatás, a népcsoport kutatás és az ősrégészet teréről származó BIZONYÍTÉKOK adatait hozza egy nevezőre! "Hát akkor miért vagyunk begyulladva?" -kérdezi Árkay.

"Minket nem lehet kiirtani, feltörünk, nem vagyunk egyedül! Miénk a jövő!!"

Arról pedig , hogy akkor ők lesznek határon túl, csak annyit, hogy az 1000 éves Magyarország valaha teljesen magyar lakta volt (kivéve horvátországot). Csak a sok élősködő nép beszivárgott. Amíg mi ezrével hullottunk a török ellen addig mondjuk a románok vígan szaporodtak a hegyeikben :? A szlovákokról pedig csak egy híres mondat: Mondj egy szlovák királyt!

Tudjátok engem ez a magyar téma érzékenyen érint, úgyhogy bocsi, na néha elfogult vagyok :?

Fel sem tudjátok fogni, hogy mennyire igazságtalan a magyarság helyzete. De erről nem akarok tovább beszélni, ma is nagyon felidegesítettem magam :?
MaxK
Barça B

2009.07.04. 17:01:45

csababarca írta:
MaxK írta: Nem, félreértetted. Ha nem foglalkoztat, egy dolog.
Aki azt mondja, hogy nem kell, nincs esély, minek. Ezekről az emberekről van szó.... :wink:

Értem amit mondani akarsz...
Azt én sem mondom hogy nem kell,azt pláne nem hogy minek,viszont ahogy telik az idő,egyre kevesebb esély marad.és ez tény.

p.
Na, akkor ezt is megbeszéltük. :wink:
És egyetértek.... Ezért is kell gyorsan észbekapni. Addig menteni a menthetőt, amíg nem késő.
H A J R Á . L O K I !
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.07.04. 17:00:06

MaxK írta: Nem, félreértetted. Ha nem foglalkoztat, egy dolog.
Aki azt mondja, hogy nem kell, nincs esély, minek. Ezekről az emberekről van szó.... :wink:

Értem amit mondani akarsz...
Azt én sem mondom hogy nem kell,azt pláne nem hogy minek,viszont ahogy telik az idő,egyre kevesebb esély marad.és ez tény.

p.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MaxK
Barça B

2009.07.04. 16:57:28

csababarca írta:Hittek benne persze...most is lehet benne hinni,és kell is...
Én csak azt mondom hogy nem rosszabb magyar az,akit ez nem annyira foglalkoztat :wink:
Nem, félreértetted. Ha nem foglalkoztat, egy dolog.
H A J R Á . L O K I !
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.07.04. 16:55:54

Hittek benne persze...most is lehet benne hinni,és kell is...
Én csak azt mondom hogy nem rosszabb magyar az,akit ez nem annyira foglalkoztat :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MaxK
Barça B

2009.07.04. 16:50:31

MichaaBee írta:MaxK én téged maximálisan megértelek és átérzem mondandód lényegét, ugyanúgy, mint a határontúli magyarság helyzetét. És igenis magyar vagyok és fáj trianon, de objektívan nézve vica verza a románok, szerbek és szlovákok szorulnának határon túlra és nekik lenne fájó ez az egész. (jóval több, mint 6 millió ember, de ez részlet kérdés, nem szeretnék bele menni.) Azzal nem jutunk előre, ha még mindig azon vesződünk, hogy mi volt lassan 100 éve. Inkább építsük a jövőnket!

peace :wink:
Várj... nem mindegy, hogy akaratuk ellenére kerültek más országhoz vagy őseik beköltöztek Magyarországra. Magyarország 1000 évig fennált, 100 év ehhez képest semmi. Folytatom privátban, nem akarok itt politizálni.
MichaaBee írta:
DE! nem fogják visszacsatolni a területeket,sem akkor ha petíciókat töltögetünk ki,sem más cselekvéssel sem.
Pláne a mostani gazdasági helyzetben,amikor az ország a 10 millió lakosát nem tudja eltartani normális szinten...

szerk.: MishaaBee-nek igaza van,mostmár nehéz lenne visszacsatolni azokat a területeket,hiszen azért a magyarság egy része bizony keveredett a románokkal,szlovákokkal...elszúrták a magyar politikai vezetők ezt még anno...
Két világháború között hittek benne, mindenki. A llegbaloldalibb ember is.
És ha rövid ideig is, de sikerült. Egyáltalán nem szúrták el, sajnos a háború rossz végkifejlete miatt van így, ahogy. De nem folytatom ez már nem idevaló. Ha gondlolod privátban válaszolj.
H A J R Á . L O K I !
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.07.04. 16:50:03

MaxK írta: Erdélynek 20%-a magyar (Nem, nem ennyi. Ennyi vallja be.) És csak 73-4% román.
Ez közel másfél millió magyar. Tudod mit jelent ez?
Körülbelül 6 millió magyar él határon túl. Fel tudod te ezt fogni, hogy mit jelent nekik? Tudod mit kell türniük minden nap? És szerinted ki fog segíteni nekik, ha nem mi, csonkahoni magyarok?

Netes petíciók valóban nem érnek semmit, de kiút igen is van, addig amíg nem adjuk fel.

Egyébként meg, "Az a magyar, akinek fáj Trianon"

szerk. Megkérdezhetem egyébként a korodat? persze csak ha publikus...

Hát persze,bírom amikor a magukat "nagymagyarnak" tartó emberek ilyeneket beszélnek.
Szerintem nem attól lesz valaki magyar,és nem attól magyar valaki,mert fáj neki trianon.
Hidd el,én is magyar vagyok,nem japán,de nem foglalkozok ilyen dolgokkal,mert "felesleges".Ez már történelem.Igaz,a magyar történelem egyik fekete napja...nem vitatom el,hogy fontos lenne az ott élő magyarokkal való foglalkozás.
DE! nem fogják visszacsatolni a területeket,sem akkor ha petíciókat töltögetünk ki,sem más cselekvéssel sem.
Pláne a mostani gazdasági helyzetben,amikor az ország a 10 millió lakosát nem tudja eltartani normális szinten...

szerk.: MichaaBee-nek igaza van,mostmár nehéz lenne visszacsatolni azokat a területeket,hiszen azért a magyarság egy része bizony keveredett a románokkal,szlovákokkal...elszúrták a magyar politikai vezetők ezt még anno...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2009.07.04. 16:54:08-kor.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.04. 16:48:26

MaxK én téged maximálisan megértelek és átérzem mondandód lényegét, ugyanúgy, mint a határontúli magyarság helyzetét. És igenis magyar vagyok és fáj trianon, de objektívan nézve vica verza a románok, szerbek és szlovákok szorulnának határon túlra és nekik lenne fájó ez az egész. (jóval több, mint 6 millió ember, de ez részlet kérdés, nem szeretnék bele menni.) Azzal nem jutunk előre, ha még mindig azon vesződünk, hogy mi volt lassan 100 éve. Inkább építsük a jövőnket!

peace :wink:
H a t t r i c k
MaxK
Barça B

2009.07.04. 16:40:09

MichaaBee írta:Mintha ettől visszaadnák az elvett területeket... Nincs értelme az egésznek, Erdély is gyakorlatilag több, mint 80% román, Szlovákia meg 90% szlovák, nem sok értelme van mostmár. Szerintem már késő, sajnos :?

Nem tartom sokra a netes petíciókat, semmit nem érünk el velük, ebben teljesen igaza van Taibinak. Nincs kiút az egészből, azzal foglalkozzunk, ami van, nem azzal ami volt, a gazdaságot kell rendbe rakni.

bocs, ha túlpolitizáltam :oops:
Erdélynek 20%-a magyar (Nem, nem ennyi. Ennyi vallja be.) És csak 73-4% román.
Ez közel másfél millió magyar. Tudod mit jelent ez?
Körülbelül 6 millió magyar él határon túl. Fel tudod te ezt fogni, hogy mit jelent nekik? Tudod mit kell türniük minden nap? És szerinted ki fog segíteni nekik, ha nem mi, csonkahoni magyarok?

Netes petíciók valóban nem érnek semmit, de kiút igen is van, addig amíg nem adjuk fel.

Egyébként meg, "Az a magyar, akinek fáj Trianon"

szerk. Megkérdezhetem egyébként a korodat? persze csak ha publikus...
Varga Tamás írta:Az öntudat kétségbe vonása azon magyaroknál, akik ezzel nem értenek egyet, vagy feleslegesnek tartják, megalapozatlan és kirekesztő.
A kirekesztés az első lépés a rend felé. :wink:
Soroljak történelmi példákat? :roll:
H A J R Á . L O K I !
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.04. 16:39:39

MichaaBee írta:Mintha ettől visszaadnák az elvett területeket... Nincs értelme az egésznek, Erdély is gyakorlatilag több, mint 80% román, Szlovákia meg 90% szlovák, nem sok értelme van mostmár. Szerintem már késő, sajnos :?

Nem tartom sokra a netes petíciókat, semmit nem érünk el velük, ebben teljesen igaza van Taibinak. Nincs kiút az egészből, azzal foglalkozzunk, ami van, nem azzal ami volt, a gazdaságot kell rendbe rakni.

Amíg az emberek többsége úgy érzi, hogy nincs értelme az egésznek, és nincs kiút, addig nem is lesz... :roll:

Amíg az emberek ügye nincs rendbe téve, addig a gazdaságé sem lesz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2009.07.04. 16:41:32-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.04. 16:16:45

Mintha ettől visszaadnák az elvett területeket... Nincs értelme az egésznek, Erdély is gyakorlatilag több, mint 80% román, Szlovákia meg 90% szlovák, nem sok értelme van mostmár. Szerintem már késő, sajnos :?

H a t t r i c k
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.04. 16:07:28

Demonhunter írta:Magyarok!

Aki érez magában némi öntudatot, az írja alá ezt a petíciót! Igazságot Magyarországnak! Nem! Nem ! Soha!

http://www.petitiononline.com/trianon/p ... -sign.html

:x :x :x
Én is magyar vagyok, és ez jutott elsőre eszembe erről:

http://www.youtube.com/watch?v=7NWYc1niosQ

Az öntudat kétségbe vonása azon magyaroknál, akik ezzel nem értenek egyet, vagy feleslegesnek tartják, megalapozatlan és kirekesztő.

Ennyit erről. Bővebben nem kívánom kifejteni a véleményemet, mivel ez egy sportoldal.

Remélem, nem léptem túl a fórumszabályzat határait és kereteit.
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.07.04. 15:30:00

faithnomore írta:az a baj hogy túl sok embernek ilyen a hozzáállása az ilyen dolgokhoz mint neked Taibi

ezért nem vagyunk sehol
Ahogy Lui is említi lentebb, az ilyen netes petíció 10millió aláírással is egyenlő a nullával. Kutyát se érdekli.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.04. 15:01:03

faithnomore írta:az a baj hogy túl sok embernek ilyen a hozzáállása az ilyen dolgokhoz mint neked Taibi

ezért nem vagyunk sehol
sztem Taibi csak arra gondolt, hogy ilyen netes bohóckodásból nem lesz semmi.
nem a gép előtt kell ugatni. klikkelni könnyű. kimenni aszt' csinálni vmit picit más.

Béke
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.04. 14:45:49

az a baj hogy túl sok embernek ilyen a hozzáállása az ilyen dolgokhoz mint neked Taibi

ezért nem vagyunk sehol
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Lezárt