Picsókpista írta:Puyolhoz szeretnék hozzászólni, mivel a kedvencem és példaképem. Írják egyesek, hogy alacsony...Semmit nem jelent, nagyszerű rugói vannak
Miért nem lett sezlony?
bárkivel felugrik
Bátor cselekedet
és nem is jellemző, hogy levegőben megverik.
Volt egy 20 éves takony...törött orral,na az épp megverte.
Egyébként a testalkata egy gladiátoréhoz hasonílt,
Akkor Essien,Diarra mi?
A világ legjobb védői közt nálam sem Puyi az első, ha a képességeket nézzük. Az első Maldini
Ez ugye vicc? Nála Puyol sokkal jobb.
De az, amit a Barcáért tesz, ahogy minden meccsen nyerni akar és kiteszi a szívét-lelkét a pályára és, hogy a legreménytelenebb szituációkban is biztatja a társait, az felbecsülhetetlen és példás.
Ez igy van,nem is kétséges....
Hallom, megint volt egy kis zördülés abból, hogy van egy pár gyökér mind2 oldalon. Nos, nem kell az ilyenekkel foglalkozni, megérdemlik magukat. Személy szerint nem is látogatom a Madridistát, pont az ilyenek miatt.
Ott vannak ilyenek szerinted?
1. Mivan?
2. Igen, bárkivel felugrik, és amelett, hogy bátor cselekedet, eredményes is.
3. Mindenkit vertek már meg levegőben, és máshol is. Fel lehet hozni 1-1 esetet, de kérlek, hogy ne a Ramossal vívott fejpárbaj alapján ítéld meg Puyi fejjátékát. És ebben nem szeretnék vitatkozni, mert biztos vagyok benne, hogy többet nézem és gondolkodom a játékán, mint te.
4. Igen, Diarra és Essien is bivalyerős. És akkor mi van? Puyol ettől még ugyan olyan vasember.
5. Nem, Maldini nem egy vicc. De szerintem ezt nem vagyok köteles bizonygatni, ezt mindneki elismeri. De érdekes, hogy szerintetek Ramos jobb Puyinál, viszont Puyi jobb, mint Maldini. Tehát akkor Ramos is jobb, mint Maldini? Ez ugye vicc?
6. Igen, mind2 oldalon vannak monyorékfejűek.
Ebből következik, hogy igen, nálatok is. Ez az egyik ok, amiért nem járok át, a másik, hogy annyira nem érdekeltek. Amennyit én írok ebbe a topicba, az nekem pont elég rólatok.