Barca vs. Real
- Andris
- Adminisztrátor
Én Sneijdert találom gyengébbnek, de lehet, h azért mert őt kevesebbet látom játszani. Bár mostanában Riquelmét sem láttam túl sokat. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Minkettővel jól járnak, de Sneijderrel még jobban. Riquelme is jó lehet, de én őt is egy kicsit zsákbamacskának érzem már.
Egyébként meg mindegy, hogy kit igazolnak, mert mi sem vagyunk gyengék, ha meg PD-t akarunk nyerni, akkor otthon minimum illik őket megverni, és egész évben hozni a meccseket.
Egyébként meg mindegy, hogy kit igazolnak, mert mi sem vagyunk gyengék, ha meg PD-t akarunk nyerni, akkor otthon minimum illik őket megverni, és egész évben hozni a meccseket.
- Andris
- Adminisztrátor
tegnap, 23:45 - Cesc Fabregas kijelentette, hogy marad az Arsenalban. Ezek után a Real Madrid minden bizonnyal megpróbálja megszerezni Riquelmét vagy Sneijdert.
Meglepő...
Riquelmét nem szeretném, h megszerezzék.
Sneijderrel legyenek boldogok!
Meglepő...

Riquelmét nem szeretném, h megszerezzék.
Sneijderrel legyenek boldogok!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
ezt egyedül találtad ki vagy segitettek????nekem tetszik csak ugy hogy a hát a barca s kullog hazaKrojf írta:Komáim!
Azért az szép lesz, amikor azt énekeljük szenteste, hogy:
"Jaj, de szép a karácsonyfa,
Ragyog rajta sok Barca-gyertya,
Itt egy pár gól és ki kapta,
Hát a Real 's kullog haza!"
(Barca-Real: december 23!)
Előre látja ezt Krojf komátok.
Best Club XX Century Real Madrid
- Picsókpista
- Jugador del Barça
Adj neki disznófejet....Mindegy is, a számomra megszűnt létezni, és remélem megkapja a maga disznófejét - megérdemli.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem így se jobb! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A kiragadott mondat teljesen így szól a margitpista szerint:
"Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni".
Azaz semmi olyasmit nem mond, hogy mikor nyilvánvalóvá vált, h nincs helye a Barcelonában, akkor kezdett a real felé tájékozódni. Már régen - milyen régen? Asszem fricskának szánta a madridba való igazolását, de még azt is meg fogja bánni, hogy szóba állt a madridiakkal. Disznófejű!
"Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni".
Azaz semmi olyasmit nem mond, hogy mikor nyilvánvalóvá vált, h nincs helye a Barcelonában, akkor kezdett a real felé tájékozódni. Már régen - milyen régen? Asszem fricskának szánta a madridba való igazolását, de még azt is meg fogja bánni, hogy szóba állt a madridiakkal. Disznófejű!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, én elolvastam az egész nyilatkozatot, de nem kiragadott félmondatról van szó. Mindegy is, a számomra megszűnt létezni, és remélem megkapja a maga disznófejét - megérdemli.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát krojf ez szép voltKrojf írta:Komáim!

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem úgy volt hogy mi nem akartuk elengeni, de ő menni akart?Boixos írta:pedig abszolút nem biztos, h fabregas hozzánk jönne. annak idején elég lazán lepasszoltuk az első "jöttmentnek", és hát ez lehet, h mély sebeket okozott a gyereknél...

- El Madridismo
- Barça B
Én is reklamáltam miatta, ha minden igaz, leszedtékBoixos írta:akkor ezt tegyétek be kisbetűkkel a gyorshír-ajánlótokba is, és akkor nem kell jönnöd helyretenni a dolgokat.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
Madrid
-
- Llegenda del Barça
akkor ezt tegyétek be kisbetűkkel a gyorshír-ajánlótokba is, és akkor nem kell jönnöd helyretenni a dolgokat.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
PUYOL-XAVI-INIESTA
Most vagy az NS-nél naon buták vagy a Madrid vezetőségénél mert az első számú sportnapilapunk tudni vél egy 20 milkás ajánlatról Cescért
Pepe30 Cesc20 Vagy én vok naon buta és nem értek hozzá ez azt jelenti hogy Pepe ennyivel jobb vagy ez is egy ,,igazmondó" lap kacsája
Pepe30 Cesc20 Vagy én vok naon buta és nem értek hozzá ez azt jelenti hogy Pepe ennyivel jobb vagy ez is egy ,,igazmondó" lap kacsája
-
- Llegenda del Barça
pedig abszolút nem biztos, h fabregas hozzánk jönne. annak idején elég lazán lepasszoltuk az első "jöttmentnek", és hát ez lehet, h mély sebeket okozott a gyereknél...
PUYOL-XAVI-INIESTA
ezzel sajnos egyetértek nem fog hhozzánj jönni a Barcelonahoz valo kötödése miattRaziel írta:Fabregas biztos h nem megy oda,mert katalánha visszajönne spanyolországba,tuti h hozzánk jönne.
Best Club XX Century Real Madrid
- El Madridismo
- Barça B
Akkor ideis beírom
Madrid
A realmadrid.com-on fent van tényleg, úgyhogy elképzelhető, hogy ilyet nyilatkozott valójában.
Inkább nem fűzök hozzá semmit...

Inkább nem fűzök hozzá semmit...
-
- Llegenda del Barça
ja, lehetne egy kicsit diplomatikusabb is a gyerek, már ha nem a grimm testvérek voltak a hír forrásai. remélem, azért nem fog nyilvánosan lehugyozni egy barca mezt.Atesz írta:20:44 Saviola: "Mindig ide akartam jönni!"![]()
Bár nagyon rosszul esik, ha tényleg ilyeneket nyilatkozgat...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha tényleg ezt nyilatkozta akkor javaslom: Álljon egy tükör elé, és hosszas koncentrálás után köpje le azt...Atesz írta:20:44 Saviola: "Mindig ide akartam jönni!"![]()
Bár nagyon rosszul esik, ha tényleg ilyeneket nyilatkozgat...
Amúgy ne legyen nagyobb öröme a madridnak, minthogy tőlünk kukázhatnak...

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
barca99 írta:19:44 - A katalán Sport szerint Fabregas 24 órás gondolkodási időt kért az Arsenal vezetőitől. Amennyiben végül a távozás mellett dönt a Real Madrid egy 30 milliós ajánlatot tesz majd érte az Arsenalnak. Ha az üzlet nem jönne létre a Real Madrid a Wesley Sneijder / Riquelme duó egyikét szerződtetné.
Remélem Fabre nem megy, legalábbis nem engedjük. Sneijder is egész jól nyomja. Riquelme meg... Copán jól nyomja, Villarealban is volt egy jó éve, de igazából nem hiszek már benne.
Sztem Riquelmének 2 jó éve volt a Villarealban...
Azt viszont én is remélem, hogy Cesc nem oda megy!!!