Hanyas!bouba írta: hányas vagy te disznó???
vagyis mi lesz a mezszáma??
bár úgy is mindegy hányasban ül cserepadon vagy a lelátón...

"Engem te magázz!"

hányas vagy te disznó???Enrique írta:Nesztek, a szomorú valóság...
Nem hiszem,h többet fog játszani mint nálunk az Interbe köt ki a végén!Enrique írta:Nesztek, a szomorú valóság...
Queresma közelebb van az Atleticohoz és remélem Riquelme is oda megy mert akkor jó kis csata lesz a matrozosok ellen!Mr. Master írta:Még csak az kéne.. Quaresma-Riquelme-Saviola sor támadjon a Nou campban...Scorpio írta:Inkább oda, mint a Realba!csababarca írta:riquelme állítólag az atleticoba megy.
vagyis állítólag már megegyeztek a klubok( villareal-atletico) , már csak a riquelmének kell rábólintania,és aláírnia.
Még csak az kéne.. Quaresma-Riquelme-Saviola sor támadjon a Nou campban...Scorpio írta:Inkább oda, mint a Realba!csababarca írta:riquelme állítólag az atleticoba megy.
vagyis állítólag már megegyeztek a klubok( villareal-atletico) , már csak a riquelmének kell rábólintania,és aláírnia.
Inkább oda, mint a Realba!csababarca írta:riquelme állítólag az atleticoba megy.
Andris!lionelmessi19 írta:tegnap, 23:45 - Cesc Fabregas kijelentette, hogy marad az Arsenalban. Ezek után a Real Madrid minden bizonnyal megpróbálja megszerezni Riquelmét vagy Sneijdert.
Meglepő...
Riquelmét nem szeretném, h megszerezzék.
Sneijderrel legyenek boldogok!
Nah Tamás Örülök,hogy beláttad milyen "rendes" egy gyerek a nyúl...varga tamás írta:Hát, én elolvastam az egész nyilatkozatot, de nem kiragadott félmondatról van szó. Mindegy is, a számomra megszűnt létezni, és remélem megkapja a maga disznófejét - megérdemli.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
Igen, ez igaz. Habár elég rég volt már a mienk, lehet, hogy azóta teljesen kivásárolták, nem tudom.Dos Santos írta:Nekem úgy rémlik,Riquelme játékjogának 20-25%-a még a Barca kezébe van,úgyhogy ha csak rajtunk múlik...Zozzy 5 írta: A Copán most nagyon nagy, és állítólag Argentínában is ő a császár...
Remélem nem megy Madridba, nagy erősítés lenne.
Nekem úgy rémlik,Riquelme játékjogának 20-25%-a még a Barca kezébe van,úgyhogy ha csak rajtunk múlik...Zozzy 5 írta:A Copán most nagyon nagy, és állítólag Argentínában is ő a császár...lionelmessi19 írta:Én Sneijdert találom gyengébbnek, de lehet, h azért mert őt kevesebbet látom játszani. Bár mostanában Riquelmét sem láttam túl sokat.
Remélem nem megy Madridba, nagy erősítés lenne.
A Copán most nagyon nagy, és állítólag Argentínában is ő a császár...lionelmessi19 írta:Én Sneijdert találom gyengébbnek, de lehet, h azért mert őt kevesebbet látom játszani. Bár mostanában Riquelmét sem láttam túl sokat.
Én se örülnék ha leigazolnák Riquelmét! Remélem Sneijdert igazolják le!lionelmessi19 írta:tegnap, 23:45 - Cesc Fabregas kijelentette, hogy marad az Arsenalban. Ezek után a Real Madrid minden bizonnyal megpróbálja megszerezni Riquelmét vagy Sneijdert.