Senki nem kérdezte, hogy iwiw tag vagy-e...
Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy még ebben is kanyhalózol, te "megmondom a frankót" kamukirály!
Attól még lehet rá válaszolni nem nagymenő? Felesleges Iwiw-el fáradnod ha nem vagyok rajta....megkíméllek pár perc felesleges fötréstől.
Arra gondolsz amikor kamukirálynak titulálsz hogy nem vagyok alsótapazdi....ez nagy...sőt minősitett hegesztő sem vagyok,de akinek van egy csöpp esze az rájön...vagy téged is Greckinek hisznek? Nem hinném...vagy te is kamukirály vagy mert Greckinek adod ki magad? Lehet.
Az a baj hogy igazam van.Ezért vagy a gondban.De ez egy fórum ahol ennek helye van.Ha pedig nekem nincs igazam valamiben akkor forditva...
RMCF: pont ez az, te nem aljas sértéseket írsz, hanem embereket ingerlő, vagy vitatémákat elindító hszeket, amiből jönnek a sértegetések, mindig kiélezed a dolgokat, úgyhogy nem hiszem hogy vki is a te hatásodra változott meg, max még jobban utálja a madridistákat, gratulálok, ez aztán a teljesítmény!
Mintahogy már többször is leirtam , eléggé alaposan utánnajártam ennek mielőtt kijelentettem ezt.Nem én jöttem höbörögni ide...itt ez volt...és van is...
SOHA nem kezdtem vádaskodni,vagdalózni,sértegetni senkit....CSAK és KIZÁRÓLAG az itt MÁR ELŐTTEM leirt HSZ-ekre kommentáltam....azok lehet hogy nem tetszenek,de nekem sem azok amikre irtam.Azok sértegető-durung HSZ-ek és ha valaki erre bátorkodik irni valamit az egy kö****ög....
Tehát nem én inditom el,hanem már meglévőre reagálok...
A stilus....a stilus olyan amit előtte olvasok, csak finomabb és normálisabb formában.Ha abba a stilusban reagálnék rá ahogy az előttem szólóok akkor már röpültem volna 246 alkalommal innen.
Szerintem fogadjuk el ezt igy, ne vitázzunk erről , inkább a Barca és a Realról.