Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak baszkok.Atesz írta:Mert ott csak spanyolok játszanak. Ugye???lionelmessi19 írta:Bilbaoba ugyse mehet, de mondjuk a Murcia biztos tárt karokkal várná.
akkor menjen a Bilbaoba. úgy is erősödne a bajnokság.Picsókpista írta:Miért nem? Jó játékos,erősödne vele a bajnokság.Atesz írta:10:14 - A Real Madrid felvette a kapcsolatot Sneijder ügynökével.
Nagyon nem szeretném, hogy Sneijder odaigazoljon!!!!
Sokan váltak Madridistává ugy hogy nem is játszottak fehérben.Azt nem tették hozzá gondolom hogy Schuster minden csapat pártoló tagja ahol játszott....mert ha hozzáteszik a sztorihoz ezt akkor nem hangzik olyan "érdekesnek"...csak ugye igy nem teljes az igazság."Csupán két szezont játszott fehérben, napjainkban is a Barcelona pártoló tagja
Miért nem? Jó játékos,erősödne vele a bajnokság.Atesz írta:10:14 - A Real Madrid felvette a kapcsolatot Sneijder ügynökével.
Nagyon nem szeretném, hogy Sneijder odaigazoljon!!!!
"Csupán két szezont játszott fehérben, napjainkban is a Barcelona pártoló tagja, főszereplő a klub történetét feldolgozó hivatalos dokumentumfilmben. Játékosként bemutatott az ellenfélnek egy Madrid elleni kupadöntőn, mégis őt ültették a Real kispadjára." Nekem ebből a cikkből ez a rész tetszik a legjobban. Érdekes...Scorpio írta:Barca-Real: az árulók csapata
http://index.hu/sport/foci/rebar0711/
Úgy néz ki.barca99 írta:Már untatott a jelenlétünk?Sacchi írta:Éés van Eurobarca
Már untatott a jelenlétünk?Sacchi írta:Éés van Eurobarca
Azért Verón is csinált valamit...noname írta:A ő külön meccsük 0-0.Robinho se volt túl jó, Messi se, mindemellett az argentinok közül talán ő volt az egyetlen, aki csinált is valamit.Real Madrid C.F. írta:Nem kérdés hogy kinyert a tegnapi meccsen. Robinho szép passzokat adott, elég jol jáccott a második félidőben, de Messi se volt rossz, de nem volt tegnap olyan jo mint amilyen szokott lenni, és ez igaz Robinhora is!
Brazil csapat megérdemelte a győzelmet, sokkal többet tettek tegnap a győzelemért+ sokkal jobb taktikával jáccottak.
A ő külön meccsük 0-0.Robinho se volt túl jó, Messi se, mindemellett az argentinok közül talán ő volt az egyetlen, aki csinált is valamit.Real Madrid C.F. írta:Nem kérdés hogy kinyert a tegnapi meccsen. Robinho szép passzokat adott, elég jol jáccott a második félidőben, de Messi se volt rossz, de nem volt tegnap olyan jo mint amilyen szokott lenni, és ez igaz Robinhora is!
Brazil csapat megérdemelte a győzelmet, sokkal többet tettek tegnap a győzelemért+ sokkal jobb taktikával jáccottak.
Azzal nincs semmi baj, h odaát irsz a Barcárol, mégha csunya dolgokat akkor sem. A madridistán azt irtok amit akartok, ugyanugy mi is itt. Csak van pár ember aki ezt nem képes elfogadni pl. rmfc, de itt is vannak, akik odaádrol idézgetnek, aztán jot röhögnek rajta, ami sztem nagyon nem helyes.Real Madrid C.F. írta: Amugy R.M.C.F-nek is van igaza valamiben, de nektek is, nekem se tetszik mikor annyira nagyképüen irogattok, de rájöttem, hogy felesleges visszairni, merrt a véleményeteket ugysem tudom megváltoztatni+ énis irok odaát a barcárol, és igy saját magam hazudtolnám meg.
Ebben most kicsit egyet értünkReal Madrid C.F. írta:Nem kérdés hogy kinyert a tegnapi meccsen. Robinho szép passzokat adott, elég jol jáccott a második félidőben, de Messi se volt rossz, de nem volt tegnap olyan jo mint amilyen szokott lenni, és ez igaz Robinhora is!