Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért mert a Barcának(Pepnek) nem Villa felésítésű csatár kell, hanem magas, robosztus erőcsatár. Hamár Villa, akkor ott van Bojan, akire ha ráaggatunk pár év alatt egy jó pár kiló izmot, akkor kb. 3x jobb lesz. De szerintem ezt már jó párszor kitárgyaltuk a fórumon.barcafan0911 írta:nem értem miértnem inkább villával foglalkozik a barca, jobb választás lenne+ elhappolnánk a madrid elől.
Fernando írta:
Ui.: Henry miért nem 14-esbe játszott? Miért 9-esbe?
Adebayor nem kell követelöző kis véznaujjú maki jaaaj de rühellem! Osztotta h úgy kellene h megfizessék mint anno Henryt... Azért kettejük között 1-2 aranycipő, bajnoki cím, FA-kupa, gólkirályi cím, és bő 100 gól van, tehát én annyira nem bírom az ilyen nyafogósokat mint Dos Santos is mondta h ha nem lesz jobban megfizetve akkor elmegy néhány fordulóval a vége előtt: akkor még bajnoki gólja se volt és így követelőtőtt, nemhogy példát venne Bojanról! Adebayor nem kell lehet h hülye vagyok mert PL-ben megint 25 körül termel, de én azért kétlem h ilyen kiegyensúlyozott teljesítményre lenne képes. Berbatov: álma h a Muban játszon nyilatkozta, tehát felejtős pedig én bírom nagyon. Drogba és Trezeguet pedig pótolni tudná Eto'ot én mondjuk a cselszkis lovat nem kérném, v maradjon Eto'o v jöjjön Treze!!Bestbarca írta:Az a baj, hogy egy kicsit padhelyzet alakult ki. Adebayort az Arsenal 40M fölött engedné csak el, amennyit nem akarunk fizetni, hiba is lenne annyit adni érte.
Drogbánál meg ott a gond, hogy a Chelseat nem lehet meghatni pénzzel. Drogba nyíltan kijelentette, hogy jönni akar, Scolari viszont azt mondta, hogy számít rá. Itt szerintem Drogbának kellene jobban "hisztizni", akkor szerintem elengednék, bár a Chelsea is úgy van vele, hogy amíg nem igazolnak a helyére valakit, addig nem szívesen engedik el.
Berbatovot én nem támogatnám, de fene tudja, lehet, hogy beválna. Minden esetre a Tothenam lejebb vitte az árát 32M-re, kivéve a Mu.-nak, tőlük még mindíg 38-at kérnek. Tehát külföldre akarják eladni. A vetélytárs a Milan, de szerintem őket simán lenyomjuk. Végülis rá van esély, majd meglátjuk mi lesz.
Trezeguetvel az a helyzet, hogy anno a Juvénak ajánlottunk érte 20M-et, és akkor azt mondták ,hogy 25 körül elhozható. Na most 25 fogunk ajánlani, úgyhogy ha nem is annyért, de kb egy 27-ért megvehető. A juve érdeke is hogy eladják, mert nekik sok per pillanat a csatárjuk, úgyhogy komoly esélyt látok rá.
A legújabb hírek szerint a Barca nemkapkod a vásárlással, vár, hogy mi lesz, valszeg nem szeretnék, ha Eto'o a "nyakunkon maradna", és az ő eligazolásától függ, hogy mikor lesz új csatárunk. Ez nem anyagi okok miatt van így, egyszerűen nem akatják, hogy "fölösbe" itt maradjon. Arról nem is beszélve, hogy az eladását is rontaná egy új csatár, mivel akkor még nagyobb kényszerbe lennénk az eladását illetően, és még kevesebbet kapnánk érte. Plusz Adebayor le is nyilatkozta, hogy addig nem jön, míg Eto'o el nem megy. Ezzel könnyen így lehet minden jelölt, mivel ha tegyük fel Pep mégis megkedveli a kamerunit, akkor vele kellene versenyezni a csapatba kerülésért, akkor már egy "pici" előnye is lenne Eto'o-nak, ugye nem akárki ő itt, és könnyen a padon találhatná magát bármelyik újdonsült csatár.
Én minden estre azt mondom, hogy Drogbával járnánk a legjobban, de majd elválik mi lesz.
ad 1. nagyon hosszú egy szezon, ha vki sokat játszik megterhelőhenry&eto írta:na már most trezeguet remélem hogy marad a juvéba!adebayor az már biztos!drogba meg remélem jönni fog!bár ahogy elnéztem a tegnapi játékot nagyon nem érdemes csatárt igazolni főleg ha eto maradna!igy is kiváló játékot mutattot a barca!
Hát kössz. Én ezt azért nem komolyan írtam, nem tudom miért kell erre így reagálni. Csak baromira felhúztam magam az Eto'o-s híren. Hidd el szívesebben megnéznék ott mondjuk egy 7:0-ás zakót tőlünk, és akkor a szégyentől roskadna össze az a stadion.Buitre írta:ebben az esetben remélem nehezen fordul majd az a gép...Harmadszor, azért szívesen megnézném, ahogy a Bernabeut ledózerelik, tuti ott lennék az első sorban.
Nem tudom miért vagy felháborodva ezen! Gondolj csak abba hogy Romario 40 éves koráig játszott!(azt nem tudom hogy most játszik e vhol) vagy beszélhetnénk Paolo Maldiniröl!! A Milanban 40 év felett is kiváló teljesitményt nyujt!visca el barca írta:húha... két 30-on felüli csatár? jesszus... na nehogy már... csupa u9-est a kezdőbe!MQuC írta:Két 30on felüli csatár...
nem is értem, hogy olyan csatároknak, mint van nistelrooy, raúl, del piero, crespo vagy inzaghi, hogy van még pofájuk focizni! undorító!![]()
Én is igy látom, inkább jöjjön Drogba mint trezegi! De ha választhatnék akkor megprobálnám IbrahimovicsotOlafinho írta:Olah!
Ez nevetséges...már megint Trezeguet akarjuk. Ok, tényleg magáért beszél a stat, de ha erős csatárt akarunk akkor inkább Drogba, mert ő technikásabb, jobban beleillik a képbe.
Értem én a Tre-Henry koncepciót, de az kb. 10 éve volt amikor ők együtt nyomták...
Villa lenne a legjobb, de ha erő kő, akkor Drogbaba jöjjön.
Metál!
Ahh, csak erdeklődünk mindkettő iránt, de ahogy most a dolgok állnak Trezeguet biztosabbnak tűnik, hangsúlyozom ebben a pillanatban.zolee008 írta:csá valaki elmagyarázná nekem mér akarjuk megvenni Trezeguet és Drogbát is?
Mind a kettött most le akarjuk télleg igazolni?
Szerintem ez nem ugyanaz. Minden játékos annak idején aláír egy szerződést, melyben elfogadja, hogy az adott csapat tulajdona, a klub fizeti, és a játékos köteles megcsinálni, amit a klub kér. Mi Alves esetében tudtuk, hogy Alves is el akar menni, valamint, hogy jó pénzért a Sevilla is megválna tőle. Ronaldo esete más. Mint mondtam, a játékos a klub tulajdona, és ők nem cinálnak mást, csak ragaszkodnak a korábban aláírt szerződésben leírtakhoz. Ha a klub nem akarja eladni, akkor nem fogja. Berbatov esete a 3. lépés, ő el akar menni, a klub el akarja adni, viszont nem a MU-nak,a MU meg akarja venni. A Spursnek joga van eldönteni, hogy kinek adja el a játékosát, hiszen az övé. Ezek alapján jó esély kínálkozik Berba megvételére, nem tom, hogy volt e kiírva, de a Spurs csökkenti Berba árát, de nem a MU számára, így lenne esély a megvételére, de az utóbbi időben nem került ő szóba annyira, mint mondjuk Drogba.Balinho írta: Most ebben miért Calderon a szarkeverő? Ki könyörgött? A helyzet az hogy Eto'o-val elqrt valamit a tisztelt vezetőség. Úgy akarták elpasszolni, hogy nem volt reális indok erre. Samu meg hozta a szokásos formáját és úgy akart visszavágni, hogy a lehető legjobban fájjon. Eto'o ilyen volt mindig, megsértődött mindenen, a 87. percben történő lecserélésen keresztül a harmadosztályú ellenfél elleni pihenőjén át, egy kirúgott gyeptégláig mindenen.
Azért a cabronozást nem hinném hogy megbocsátanák neki odaát, másrészt Calderon épphogy nem akarja vinni... Egyébként meg szerintem abban sincs semmi amit CéRonival csinálnak. Minden klub ugyanezt csinálja. Még az olynagyon felháborodott Ferguson is ezt csinálja, csak most nem ők a kisebb hal és ezen van begőzölve most Sir Alkesz (ahogy a Tottenham Berbatov meg a MU miatt).
De ugyanezt csináltuk mi is Alvesnél. Ha CéRonaldo menni akar menjen, ebben senki nem gátolhatja meg. Egyébként senki nem ér meg 100M eurót...
Ez kéne, az kéne, így kéne, úgy kéne! Nekem is nagyon sok minden kéne, csak Arshavin nem! Drogba jöjjön azt kalap!Ipod írta:Hi! Szerintem ha ETO'O Elmegy helyette Drogba kéne de ARSHAVINT és feltétlenül lekéne igazolni! Az Orosz játékosok nagyon feltörekvőek szerintem!![]()
De ha ETO'O-t nem adják el annak is lenne vmi alapja
Ez de nagy! Nagyon tetszik ez a nyilatkozat! Végre vmi tökös beszéd Txikitől!Bestbarca írta:Most olvastam a sport.es-en, Txiki azt nyilatkozta, hogyha a Realnak kell Eto'o akkor fizessék ki a kivásárlási árát. Na most az 150millió.![]()