Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.25. 15:17:12

Szerintem, ha úgyis érdeklődik Eto után a Liverpool, akkor meg lehetne próbálni vmilyen csereüzletet Torresért. Ő jó gyors játékos, technikás, és jó magas amit ti szeretnétek. Megmutatta, hogy a La Ligában és a Premier Ligában is tud megfelelően teljesíteni.
The10
Barça B

2008.07.25. 14:58:18

Biztos sokat megszólnak majd érte, de csatárposzton én Drogba és Adebayor helyett Berbatov megszerzését favorizálom (de csak azért, mert Ibrahimovicra nincs esély).
A legjobb korban van (27 éves), roppant agilis, remekül tartja meg a labdákat és a lehetséges jelöltek közül szerintem ő a legtechnikásabb. Hátránya, hogy labdával egy kicsit lassú, és néha mintha nem lenne kedve focizni, de ezen segíteni fog a környezetváltozás. :D
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 14:43:34

barcafan0911 írta:nem értem miértnem inkább villával foglalkozik a barca, jobb választás lenne+ elhappolnánk a madrid elől. 8-[
Azért mert a Barcának(Pepnek) nem Villa felésítésű csatár kell, hanem magas, robosztus erőcsatár. Hamár Villa, akkor ott van Bojan, akire ha ráaggatunk pár év alatt egy jó pár kiló izmot, akkor kb. 3x jobb lesz. De szerintem ezt már jó párszor kitárgyaltuk a fórumon.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.25. 14:39:30

nem értem miértnem inkább villával foglalkozik a barca, jobb választás lenne+ elhappolnánk a madrid elől. 8-[
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 14:31:48

Az elmundo, szerint a hétvége sorsdöntő lesz Drogba ügyében, ugyanis 10 napos határidőt kapott a Chelseatől, hogy eldöntse, hogy elfogadja e a fizétésemelését, és marad, vagy megy a Barcába. Ez a határidő vasárnap jár le. Úgyhogy majd elválik.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.25. 13:18:28

igen-igen... valóban PADHELYZET van... :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.25. 13:06:01

Fernando írta:
Ui.: Henry miért nem 14-esbe játszott? Miért 9-esbe?

Barátságos meccs,név nélkül ellátott mezekkel...ilyenkor 1-től 11-ig kell a kezdőcsapatnak a mezszámokat kiosztani :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.25. 13:00:52

Bestbarca írta:Az a baj, hogy egy kicsit padhelyzet alakult ki. Adebayort az Arsenal 40M fölött engedné csak el, amennyit nem akarunk fizetni, hiba is lenne annyit adni érte.

Drogbánál meg ott a gond, hogy a Chelseat nem lehet meghatni pénzzel. Drogba nyíltan kijelentette, hogy jönni akar, Scolari viszont azt mondta, hogy számít rá. Itt szerintem Drogbának kellene jobban "hisztizni", akkor szerintem elengednék, bár a Chelsea is úgy van vele, hogy amíg nem igazolnak a helyére valakit, addig nem szívesen engedik el.

Berbatovot én nem támogatnám, de fene tudja, lehet, hogy beválna. Minden esetre a Tothenam lejebb vitte az árát 32M-re, kivéve a Mu.-nak, tőlük még mindíg 38-at kérnek. Tehát külföldre akarják eladni. A vetélytárs a Milan, de szerintem őket simán lenyomjuk. Végülis rá van esély, majd meglátjuk mi lesz.

Trezeguetvel az a helyzet, hogy anno a Juvénak ajánlottunk érte 20M-et, és akkor azt mondták ,hogy 25 körül elhozható. Na most 25 fogunk ajánlani, úgyhogy ha nem is annyért, de kb egy 27-ért megvehető. A juve érdeke is hogy eladják, mert nekik sok per pillanat a csatárjuk, úgyhogy komoly esélyt látok rá.

A legújabb hírek szerint a Barca nemkapkod a vásárlással, vár, hogy mi lesz, valszeg nem szeretnék, ha Eto'o a "nyakunkon maradna", és az ő eligazolásától függ, hogy mikor lesz új csatárunk. Ez nem anyagi okok miatt van így, egyszerűen nem akatják, hogy "fölösbe" itt maradjon. Arról nem is beszélve, hogy az eladását is rontaná egy új csatár, mivel akkor még nagyobb kényszerbe lennénk az eladását illetően, és még kevesebbet kapnánk érte. Plusz Adebayor le is nyilatkozta, hogy addig nem jön, míg Eto'o el nem megy. Ezzel könnyen így lehet minden jelölt, mivel ha tegyük fel Pep mégis megkedveli a kamerunit, akkor vele kellene versenyezni a csapatba kerülésért, akkor már egy "pici" előnye is lenne Eto'o-nak, ugye nem akárki ő itt, és könnyen a padon találhatná magát bármelyik újdonsült csatár.

Én minden estre azt mondom, hogy Drogbával járnánk a legjobban, de majd elválik mi lesz. :wink:
Adebayor nem kell követelöző kis véznaujjú maki jaaaj de rühellem! Osztotta h úgy kellene h megfizessék mint anno Henryt... Azért kettejük között 1-2 aranycipő, bajnoki cím, FA-kupa, gólkirályi cím, és bő 100 gól van, tehát én annyira nem bírom az ilyen nyafogósokat mint Dos Santos is mondta h ha nem lesz jobban megfizetve akkor elmegy néhány fordulóval a vége előtt: akkor még bajnoki gólja se volt és így követelőtőtt, nemhogy példát venne Bojanról! Adebayor nem kell lehet h hülye vagyok mert PL-ben megint 25 körül termel, de én azért kétlem h ilyen kiegyensúlyozott teljesítményre lenne képes. Berbatov: álma h a Muban játszon nyilatkozta, tehát felejtős pedig én bírom nagyon. Drogba és Trezeguet pedig pótolni tudná Eto'ot én mondjuk a cselszkis lovat nem kérném, v maradjon Eto'o v jöjjön Treze!!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.25. 12:56:34

henry&eto írta:na már most trezeguet remélem hogy marad a juvéba!adebayor az már biztos!drogba meg remélem jönni fog!bár ahogy elnéztem a tegnapi játékot nagyon nem érdemes csatárt igazolni főleg ha eto maradna!igy is kiváló játékot mutattot a barca!
ad 1. nagyon hosszú egy szezon, ha vki sokat játszik megterhelő
ad 2. sérülések esetén kit raknál be? a gyúrót?
ad 3. Eto'o valszeg elmegy, nem marad

Ui.: Henry miért nem 14-esbe játszott? Miért 9-esbe?
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 12:54:59

Buitre írta:
Harmadszor, azért szívesen megnézném, ahogy a Bernabeut ledózerelik, tuti ott lennék az első sorban.
ebben az esetben remélem nehezen fordul majd az a gép...
Hát kössz. Én ezt azért nem komolyan írtam, nem tudom miért kell erre így reagálni. Csak baromira felhúztam magam az Eto'o-s híren. Hidd el szívesebben megnéznék ott mondjuk egy 7:0-ás zakót tőlünk, és akkor a szégyentől roskadna össze az a stadion. :D 8)

Buitre
Jugador d'estrella

2008.07.25. 12:46:52

Harmadszor, azért szívesen megnézném, ahogy a Bernabeut ledózerelik, tuti ott lennék az első sorban.
ebben az esetben remélem nehezen fordul majd az a gép...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 12:10:40

Másik hír a sport.es-en, hogy a Lyon akarná Eto'o-t. Hát nem tudom, hogy fizetnének e érte eleget:?: Mondjuk ha oda akarna menni Eto'o, akkor elengednék szerintem olcsóbban is, mint ahogy R10-nél is volt, de nem hinném, hogy a Lyon az álma.

henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.25. 12:10:25

na már most trezeguet remélem hogy marad a juvéba!adebayor az már biztos!drogba meg remélem jönni fog!bár ahogy elnéztem a tegnapi játékot nagyon nem érdemes csatárt igazolni főleg ha eto maradna!igy is kiváló játékot mutattot a barca!
---Forza Barca---
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.07.25. 12:04:42

Ennyi pénzért amit ezekért elkérnek azért már kapnánk igen tehetséges fiatal csatárokat!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 12:01:18

Az a baj, hogy egy kicsit padhelyzet alakult ki. Adebayort az Arsenal 40M fölött engedné csak el, amennyit nem akarunk fizetni, hiba is lenne annyit adni érte.

Drogbánál meg ott a gond, hogy a Chelseat nem lehet meghatni pénzzel. Drogba nyíltan kijelentette, hogy jönni akar, Scolari viszont azt mondta, hogy számít rá. Itt szerintem Drogbának kellene jobban "hisztizni", akkor szerintem elengednék, bár a Chelsea is úgy van vele, hogy amíg nem igazolnak a helyére valakit, addig nem szívesen engedik el.

Berbatovot én nem támogatnám, de fene tudja, lehet, hogy beválna. Minden esetre a Tothenam lejebb vitte az árát 32M-re, kivéve a Mu.-nak, tőlük még mindíg 38-at kérnek. Tehát külföldre akarják eladni. A vetélytárs a Milan, de szerintem őket simán lenyomjuk. Végülis rá van esély, majd meglátjuk mi lesz.

Trezeguetvel az a helyzet, hogy anno a Juvénak ajánlottunk érte 20M-et, és akkor azt mondták ,hogy 25 körül elhozható. Na most 25 fogunk ajánlani, úgyhogy ha nem is annyért, de kb egy 27-ért megvehető. A juve érdeke is hogy eladják, mert nekik sok per pillanat a csatárjuk, úgyhogy komoly esélyt látok rá.

A legújabb hírek szerint a Barca nemkapkod a vásárlással, vár, hogy mi lesz, valszeg nem szeretnék, ha Eto'o a "nyakunkon maradna", és az ő eligazolásától függ, hogy mikor lesz új csatárunk. Ez nem anyagi okok miatt van így, egyszerűen nem akatják, hogy "fölösbe" itt maradjon. Arról nem is beszélve, hogy az eladását is rontaná egy új csatár, mivel akkor még nagyobb kényszerbe lennénk az eladását illetően, és még kevesebbet kapnánk érte. Plusz Adebayor le is nyilatkozta, hogy addig nem jön, míg Eto'o el nem megy. Ezzel könnyen így lehet minden jelölt, mivel ha tegyük fel Pep mégis megkedveli a kamerunit, akkor vele kellene versenyezni a csapatba kerülésért, akkor már egy "pici" előnye is lenne Eto'o-nak, ugye nem akárki ő itt, és könnyen a padon találhatná magát bármelyik újdonsült csatár.

Én minden estre azt mondom, hogy Drogbával járnánk a legjobban, de majd elválik mi lesz. :wink:

zolinho555
Barça C

2008.07.25. 11:56:31

visca el barca írta:
MQuC írta:Két 30on felüli csatár...
húha... két 30-on felüli csatár? jesszus... na nehogy már... csupa u9-est a kezdőbe!

nem is értem, hogy olyan csatároknak, mint van nistelrooy, raúl, del piero, crespo vagy inzaghi, hogy van még pofájuk focizni! undorító! :shock: :roll:
Nem tudom miért vagy felháborodva ezen! Gondolj csak abba hogy Romario 40 éves koráig játszott!(azt nem tudom hogy most játszik e vhol) vagy beszélhetnénk Paolo Maldiniröl!! A Milanban 40 év felett is kiváló teljesitményt nyujt!
Először is az orvosomat szoktam meglátogatni, mivel már négy vagy öt éve pacemakerem van-, Alex Ferguson

Kép
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.25. 11:53:54

na most a sport.es en megint a drogba ade berbatov trió mosolyog!de a marca.com-on meg vmi real ajánlat van villáért!ezekről ki mit tud?
---Forza Barca---
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.25. 11:43:16

Olafinho írta:Olah!

Ez nevetséges...már megint Trezeguet akarjuk. Ok, tényleg magáért beszél a stat, de ha erős csatárt akarunk akkor inkább Drogba, mert ő technikásabb, jobban beleillik a képbe.

Értem én a Tre-Henry koncepciót, de az kb. 10 éve volt amikor ők együtt nyomták...

Villa lenne a legjobb, de ha erő kő, akkor Drogbaba jöjjön.

Metál!
Én is igy látom, inkább jöjjön Drogba mint trezegi! De ha választhatnék akkor megprobálnám Ibrahimovicsot :wink: : eröcsatár, jol fejel, jol lö...stb.
Olafinho
Jugador del Barça

2008.07.25. 11:40:17

Olah!

Ez nevetséges...már megint Trezeguet akarjuk. Ok, tényleg magáért beszél a stat, de ha erős csatárt akarunk akkor inkább Drogba, mert ő technikásabb, jobban beleillik a képbe.

Értem én a Tre-Henry koncepciót, de az kb. 10 éve volt amikor ők együtt nyomták...

Villa lenne a legjobb, de ha erő kő, akkor Drogbaba jöjjön.

Metál!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 11:32:09

zolee008 írta:csá valaki elmagyarázná nekem mér akarjuk megvenni Trezeguet és Drogbát is?
Mind a kettött most le akarjuk télleg igazolni?
Ahh, csak erdeklődünk mindkettő iránt, de ahogy most a dolgok állnak Trezeguet biztosabbnak tűnik, hangsúlyozom ebben a pillanatban.

zolee008
Barça C

2008.07.25. 11:28:06

csá valaki elmagyarázná nekem mér akarjuk megvenni Trezeguet és Drogbát is?
Mind a kettött most le akarjuk télleg igazolni?
matador
Jugador d'estrella

2008.07.25. 09:25:15

Balinho írta: Most ebben miért Calderon a szarkeverő? Ki könyörgött? A helyzet az hogy Eto'o-val elqrt valamit a tisztelt vezetőség. Úgy akarták elpasszolni, hogy nem volt reális indok erre. Samu meg hozta a szokásos formáját és úgy akart visszavágni, hogy a lehető legjobban fájjon. Eto'o ilyen volt mindig, megsértődött mindenen, a 87. percben történő lecserélésen keresztül a harmadosztályú ellenfél elleni pihenőjén át, egy kirúgott gyeptégláig mindenen.

Azért a cabronozást nem hinném hogy megbocsátanák neki odaát, másrészt Calderon épphogy nem akarja vinni... Egyébként meg szerintem abban sincs semmi amit CéRonival csinálnak. Minden klub ugyanezt csinálja. Még az olynagyon felháborodott Ferguson is ezt csinálja, csak most nem ők a kisebb hal és ezen van begőzölve most Sir Alkesz (ahogy a Tottenham Berbatov meg a MU miatt).

De ugyanezt csináltuk mi is Alvesnél. Ha CéRonaldo menni akar menjen, ebben senki nem gátolhatja meg. Egyébként senki nem ér meg 100M eurót...
Szerintem ez nem ugyanaz. Minden játékos annak idején aláír egy szerződést, melyben elfogadja, hogy az adott csapat tulajdona, a klub fizeti, és a játékos köteles megcsinálni, amit a klub kér. Mi Alves esetében tudtuk, hogy Alves is el akar menni, valamint, hogy jó pénzért a Sevilla is megválna tőle. Ronaldo esete más. Mint mondtam, a játékos a klub tulajdona, és ők nem cinálnak mást, csak ragaszkodnak a korábban aláírt szerződésben leírtakhoz. Ha a klub nem akarja eladni, akkor nem fogja. Berbatov esete a 3. lépés, ő el akar menni, a klub el akarja adni, viszont nem a MU-nak,a MU meg akarja venni. A Spursnek joga van eldönteni, hogy kinek adja el a játékosát, hiszen az övé. Ezek alapján jó esély kínálkozik Berba megvételére, nem tom, hogy volt e kiírva, de a Spurs csökkenti Berba árát, de nem a MU számára, így lenne esély a megvételére, de az utóbbi időben nem került ő szóba annyira, mint mondjuk Drogba.
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.24. 23:30:07

nemtom h vki nézte-e a nemzeti sportot de 25v misit ajánlottunk Trezegoalért! nem kell!!!! inkább Drogba!!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.24. 23:14:21

Ipod írta:Hi! Szerintem ha ETO'O Elmegy helyette Drogba kéne de ARSHAVINT és feltétlenül lekéne igazolni! Az Orosz játékosok nagyon feltörekvőek szerintem! :D
De ha ETO'O-t nem adják el annak is lenne vmi alapja :)
Ez kéne, az kéne, így kéne, úgy kéne! Nekem is nagyon sok minden kéne, csak Arshavin nem! Drogba jöjjön azt kalap!
Bestbarca írta:Most olvastam a sport.es-en, Txiki azt nyilatkozta, hogyha a Realnak kell Eto'o akkor fizessék ki a kivásárlási árát. Na most az 150millió. :D 8)
Ez de nagy! Nagyon tetszik ez a nyilatkozat! Végre vmi tökös beszéd Txikitől! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.07.24. 23:20:09-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.24. 21:52:34

Most olvastam a sport.es-en, Txiki azt nyilatkozta, hogyha a Realnak kell Eto'o akkor fizessék ki a kivásárlási árát. Na most az 150millió. :D 8)

Lezárt