lionelmessi19 írta:Én meg megnéznék most a köv. meccsen egy Iniesta-Eto'o-Messit, hogy legyen végre friss összehasonlítási alapunk.. már megörültem amikor Busquets jött a helyére, de kb. 2 perc lett csak ebben a formációban.
Node ha ma nagyon nem is lassított, mert aránylag jól visszapasszolt többnyire, vagy elmozgott befelé, nem igazán alakított ki helyzetet (talán egy beadása volt, amibe belekapott a kapus, és Messi eltöketlenkedte utána.. ), gólja hát inkább most a máker kategória.
Nem vágtam hanyatt magam ma se.

Ennyire elfogult embert én még csak a Ronaldinho 2006-2007-es szezonban mutatott 21 gólja és rémgyenge produkciója alatt láttam. Igaz akkor ilyen emberből volt vagy 20-30 a fórumon.
Ezt most nem azért mondom, mert ma jól játszott, mert nem így van. Mai teljesítményét a gyenge jelzővel lehet illetni.
Gólja a máker kategória: Ha Iniesta vagy Busquets rúgta volna akkor azt mondanád hogy bravúros mozdulat, mert estében tudta elhelyezni a hosszúba, két védővel a nyakán.
Te sosem fogod hanyatt vágni magad, amíg Henry az Fc Barcelona játékosa.
Az hogy még Hlebben is több potenciált látsz mint Henry-ban, az számomra már azért egy picit nevetséges... Az, amit eddig a fehérorosz mutatott, az nem Barca szint. Lassítja a játékot, nem találja a helyét a pályán, pontatlanul passzol. Eddig borzalmasan játszik, semmi hasznát nem látta még a csapat. Vagyis de. Asszem egyszer adott egy gólpasszt. Persze ott van hogy sokat volt sérült, és kevés játéklehetőséget kap.
Persze ott van az is, hogy egyelőre Busquets nem lopta be magát a szívembe. Én egyáltalán nem látok benne annyi tehetséget, mint ahogy előadják a sajtóban. Persze biztos nem a két szép szeméért és az apja múltjáért marasztalta Pep az első csapatnál. De én nem látom annak lehetőségét, hogy egy Iniesta ki szélre, Busquets középre formáció eredményesebb legyen, mint egy Henry-Iniesta felállás. Amilyen labdákat adott ma Ini, az valami elképesztő. Ezek kellenek. Szélről nem tud olyan veszélyes játékot mutatni, mint középről. Busquets meg szerintem nem tudna ilyen hasznosan játszani középen mint Iniesta.
Nekem az égegyadta világon semmi bajom nincs Veled, félre ne érts. Csak ez a mérhetetlen Henry ellenesség szúrja a szememet egy "kicsit"
Tényleg peace! És jó8. Majd reggel elolvasom a hsz-eket.