Bojan Krkic
Úgy futnak rajta az erek mintha be lenne katéterezve. 

Láttam persze. És nem azt mondtam, hogy hiphop szedjen fel magára tíz kg izmot. Az amúgyis a sebessége rovására menne. Meg az ottani szakemberek elég jól értik a dolgukat. Csak pl vegyünk egy Tevezt aki 170 cm... De ettől függetlenül szerintem még elég könnyen elnyomják. Nem gondolod?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ne haragudj, Te láttál képeket Bojanról, amin izomzatilag is tanulmányozható a srác? Korához képest megfelelő izomzat van rajta. Nézd meg pl. a vádliját! Vagy a combját! Tomporon billentést nem kérnék tőle, az tuti...Benga írta: Ezek a csatárok nem lassúak.
Amauri Adebayor stb. Sőt. Csak nekik az is a szerepük, hogy megtudják tartani a labdát. És Bojannak fel kell szednie izmot, mert nem olyan jó 1v1 mint Messi vagy Maradona( ezt nem is lehet elvárni) különben nem fog megélni.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ja, értem mire gondolsz, ha ütköznek, valóban kisebb az esélye, de szemtől szemben könnyebb neki, mert egy nehéz védőt, aki nagy, azt könnyű megforgatni, vagy legalábbis könnyebb, mint egy kicsit, és szerintem Bojannak megvan ahhoz a technikai tudása bőven, hogy képes is legyen ezt megtenni, valóban nem fejeskirály lesz(bár ki tudjasocio66 írta:Persze,nem is mondtam hogy nem lehet klasszis,csak plusznehézséget fog neki okozni egy másfélszer súlyosabb és magasabb védő és másokkal ellentétben neki ezzel is meg kell birkóznia.palesz77 írta:...

remélem érthető voltam, talán nincs ködös rész

Nem azt mondtuk,hogy maradjon ilyen súlyú. Mert persze,hogy fel fog szedni még pár kiló izmot...
Hanem sokak leírják,mert 170cm. Pedig köze nincs a magasságnak a teljesítményhez. Sőt néha jobb is ha nem vagy 190cm magas,hanem csak 170.
De ezen már nem veszek össze senkivel, Tamás leírta ami világos számomra,és remélem számotokra is.
Maradona 165cm, Messi 169
gyenge futballisták ?
Hanem sokak leírják,mert 170cm. Pedig köze nincs a magasságnak a teljesítményhez. Sőt néha jobb is ha nem vagy 190cm magas,hanem csak 170.
De ezen már nem veszek össze senkivel, Tamás leírta ami világos számomra,és remélem számotokra is.
Maradona 165cm, Messi 169
gyenge futballisták ?
Ezek a csatárok nem lassúak.Sanama írta: Jól meggondoltad Tamás?![]()
Egyébként valóban...
Sőt,szerintem a Barca játékához nem is illik,egy Droga/Adebayor testfelépítésű csatár,mert sokkal lassabbak ,mint egy alacsonyabb gyorsabb/robbanékonyabb csatár.
Amauri Adebayor stb. Sőt. Csak nekik az is a szerepük, hogy megtudják tartani a labdát. És Bojannak fel kell szednie izmot, mert nem olyan jó 1v1 mint Messi vagy Maradona( ezt nem is lehet elvárni

Jól meggondoltad Tamás?Varga Tamás írta:Kun Agüero: 172 cm.
Lionel Messi: 169 cm.
Diego Maradona: 165 cm.
Bojan Krkics: 170 cm.
Miről is diskurálunk?
Nem a méret a lényeg!

Egyébként valóban...
Sőt,szerintem a Barca játékához nem is illik,egy Droga/Adebayor testfelépítésű csatár,mert sokkal lassabbak ,mint egy alacsonyabb gyorsabb/robbanékonyabb csatár.
Bojannak semmi baja nincs. Nem könnyű 18évesen kezdőbe beférni a jelenlegi csapattársak mellett. Majd 3-4év múlva alapember lesz meglássátok.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kun Agüero: 172 cm.
Miről is diskurálunk?
Nem a méret a lényeg!
Miről is diskurálunk?
Nem a méret a lényeg!

Persze,nem is mondtam hogy nem lehet klasszis,csak plusznehézséget fog neki okozni egy másfélszer súlyosabb és magasabb védő és másokkal ellentétben neki ezzel is meg kell birkóznia.palesz77 írta:
már nem azért, de messi kisebb...
max inkább szélső lesz szerintem, de az se baj, habár az apró termete miatt a védőit könnyebben megforgatja, alacsony súlypont...
18 évesen no Spanyol első osztály rutinnal rúgott 10 gólt, ez nem semmi, szerintem meg kell találnia még a termete előnyeit, és klasszis lehet(Agüero is az, 20 gól asszem és mekkora?)
Na akkor figyelj!socio66 írta:Szerintem igenis baj,hogy ilyen apró termetű,persze még nőhet,de ilyen fizikummal nehéz felvenni a harcot az erősebb védőkkel. Ha magára pakol egy kis izmot,akkor sem fog változni a helyzet nagyban,sajnos.Én ezt egyértelműen hátránynak érzem,persze remélem rámcáfol és rövid időn belül klasszissá érik.
Ezek a nevek mit mondanak neked?
Michael Owen
Javier Saviola
Messi
Melyik volt 180cm?
és láthatjuk mire képesek..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.01.02. 19:27:10-kor.
- palesz77
már nem azért, de messi kisebb...socio66 írta:Szerintem igenis baj,hogy ilyen apró termetű,persze még nőhet,de ilyen fizikummal nehéz felvenni a harcot az erősebb védőkkel. Ha magára pakol egy kis izmot,akkor sem fog változni a helyzet nagyban,sajnos.Én ezt egyértelműen hátránynak érzem,persze remélem rámcáfol és rövid időn belül klasszissá érik.
max inkább szélső lesz szerintem, de az se baj, habár az apró termete miatt a védőit könnyebben megforgatja, alacsony súlypont...
18 évesen no Spanyol első osztály rutinnal rúgott 10 gólt, ez nem semmi, szerintem meg kell találnia még a termete előnyeit, és klasszis lehet(Agüero is az, 20 gól asszem és mekkora?)
Szerintem igenis baj,hogy ilyen apró termetű,persze még nőhet,de ilyen fizikummal nehéz felvenni a harcot az erősebb védőkkel. Ha magára pakol egy kis izmot,akkor sem fog változni a helyzet nagyban,sajnos.Én ezt egyértelműen hátránynak érzem,persze remélem rámcáfol és rövid időn belül klasszissá érik.
- palesz77
Hercegnő írta:Sztem az sem baj,ha nem nő tovább,olyan aranyos arca van.Meg ő már így is középtermetűnek számít...

Sokat ér azzal a focipályán ha aranyos arca van.Hercegnő írta:Sztem az sem baj,ha nem nő tovább,olyan aranyos arca van.Meg ő már így is középtermetűnek számít...
És ilyenért írhatsz a nőklapja fórumára is.
Amúgy ha sikerül az izomzatát megfelelő szintre hozni, akkor a termete nemlényeg.
1.69 m (5 ft 6+1⁄2 in)matyi02 írta:Ilúvatar írta:http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=3507
ennek a videónak a végén döbbentem rá, hogy mekkora is bojan![]()
![]()
bazz... elképesztő... Mint egy kis nyúl az oroszlánok közt...
Igen igen mikor néztem én is nekem is feltünt, hogy milyen kicsi mintha egy 12éves gyerek szaladt volna amugy lehet, hogy hülyeséget mondok de Messi nem 168centi?

- matyi02
- Entrenador del Barça
Ilúvatar írta:http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=3507
ennek a videónak a végén döbbentem rá, hogy mekkora is bojan![]()
![]()
Igen igen mikor néztem én is nekem is feltünt, hogy milyen kicsi mintha egy 12éves gyerek szaladt volna amugy lehet, hogy hülyeséget mondok de Messi nem 168centi?

Úristen. Tényleg nagyon pici a srác. De 18éves. Elvileg 20-21éves korig nő az ember,remélem tud nőni még 2-3centit mert ez igen durva,hogy milyen apró termetű.
Mondjuk Saviola,Owen sem voltak nagyobbak és egyikőjük sem eredménytelen múltal büszkélkedhet,de főleg Michael.
ui: iniesta,Xavi is ekkora elvileg
Mondjuk Saviola,Owen sem voltak nagyobbak és egyikőjük sem eredménytelen múltal büszkélkedhet,de főleg Michael.
ui: iniesta,Xavi is ekkora elvileg

-
- Director del Fútbol
Az tuti, hogy ezen a videon is feltűnt, rohadt kicsit a srác. Mondjuk Messi sem egy 190-es figura, de azért Bojan nagyon csemetének tűnik...Hercegnő írta:Szerintem olyan mintha azt gondolná magában "Úristen hova kerültem,és ezek mekkora gyerekek már..."

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Deus
- Boixos Nois
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=3507
ennek a videónak a végén döbbentem rá, hogy mekkora is bojan
ennek a videónak a végén döbbentem rá, hogy mekkora is bojan