Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért még jobb mint Olegueré, márcsak így a sérüls miattisOleguer írta:Azóta csöppet megkopott az állóképessége és szerelése.Fernando írta: Thuram évezredeken keresztül a Juve jobbhátvédje volt
Azóta csöppet megkopott az állóképessége és sebessége.Fernando írta: Thuram évezredeken keresztül a Juve jobbhátvédje volt
Mennyiben jobb Oleguer jobbszélen mint Thuram? h fél szezont ott játszott Oli ahova talán beférhetett a jobbszélen? Thuram évezredeken keresztül a Juve jobbhátvédje voltdepth írta:Thuramot nem becsülöm le - jó lesz ő középen - , de ha jobb oldalra kiraknánk akkor Diego Capel megenné reggelire. Ebben szerintem egyetértünkFernando írta: Deco nem lesz ott. Egyébként ne becsüld le Thuramot
Nemtudom ki írta, de ezt az 5 védős rendszert meg felejtsük már el.. legalábbis a Barcelonánál. Nagyon nagy közhely, de tényleg ilyenkor kellene bizonyítanunk, h ezzel a csapattal, ennyi hiányzóval is győzni tudunk. Ekkor tényleg megérdemelten maradnánk versenyben a bajnoki címért.
Thuramot nem becsülöm le - jó lesz ő középen - , de ha jobb oldalra kiraknánk akkor Diego Capel megenné reggelire. Ebben szerintem egyetértünkFernando írta: Deco nem lesz ott. Egyébként ne becsüld le Thuramot
Igazoljuk le gyorsan a meccs előtt...Messi-#19 írta:Ja-Ja így nagyon jó lenne... de sajnos ott az a lennefcbarcelonazsombi írta:Ez a felállás nekem is nagyon tetszik a mai meccsre szerintem is ez lenne a legjobb. Persze ez 100%, hogz nem így foguk felállni.barca0417 írta:ugye..., nem ártana egy tartalék jobb hátvéd. egy olyan, akire lehet számítani, ha Zambival van vmi.![]()
én amúgy így állnék föl: bár ez elég elképzelhetetlen,
-------------------------------VV---------------------------
---------Thuram----------Milito------------Abidal--------
Oleguer-----------------------------------------------Syvinho
--------------------------Edmilson-------------------------
-----------Xavi-----------------------------Iniesta-------
----------Messi-------------------------Henry-------------
mégpedig azért mert a szélen nagyon erős a sevilla, mi pedig nem, így Thuram be tudna segíteni Olinak, Abidal meg Sylvinho nak, és akkor még mindig ott van Milito. középen meg Edmilson védekezne, a többiek meg támadhatnának, nem kell nekünk mindenáron erőlködni, a saját játékunk nem működik jelenleg, ezért újítás kell, ezzel talán meglepetést is tudnánk okozni. ez a felállás elég biztonsági, de megfelelően szervezett ellentámadásokból, Xavi és Ini jó passzaiból a két gyors támadónk, Henry és Messi, elérhetne vmit. ha meg baj van, akkor még bevethető Ronnie, aki szintén plussz új variációt jelentene, ha beállna. Guddy-t meg szerintem felejtsük el.
és Daniel Alves-t szerintem jó lenne megszerezni és akkor zambi ülne padra alves meg be helyére... de már jön Garay ugyhogy lesz csere jobb hátvéd
És Sylvinho jobb hátvédnek? Nemhinném h a legjobb ötlet lenneAndrisveres írta:ezért jo lenne ha sylvinho játszana szerintem ő iszonyú jó védő!!!! gyorsi sjol támad! thurammeg középen lenne
ezzel csak egy gond vanbarca0417 írta:ugye..., nem ártana egy tartalék jobb hátvéd. egy olyan, akire lehet számítani, ha Zambival van vmi.![]()
mégpedig azért mert a szélen nagyon erős a sevilla, mi pedig nem, így Thuram be tudna segíteni Olinak, Abidal meg Sylvinho nak, és akkor még mindig ott van Milito. középen meg Edmilson védekezne, a többiek meg támadhatnának, nem kell nekünk mindenáron erőlködni, a saját játékunk nem működik jelenleg, ezért újítás kell, ezzel talán meglepetést is tudnánk okozni. ez a felállás elég biztonsági, de megfelelően szervezett ellentámadásokból, Xavi és Ini jó passzaiból a két gyors támadónk, Henry és Messi, elérhetne vmit. ha meg baj van, akkor még bevethető Ronnie, aki szintén plussz új variációt jelentene, ha beállna. Guddy-t meg szerintem felejtsük el.
Ja-Ja így nagyon jó lenne... de sajnos ott az a lennefcbarcelonazsombi írta:Ez a felállás nekem is nagyon tetszik a mai meccsre szerintem is ez lenne a legjobb. Persze ez 100%, hogz nem így foguk felállni.barca0417 írta:ugye..., nem ártana egy tartalék jobb hátvéd. egy olyan, akire lehet számítani, ha Zambival van vmi.![]()
Ez a felállás nekem is nagyon tetszik a mai meccsre szerintem is ez lenne a legjobb. Persze ez 100%, hogz nem így foguk felállni.barca0417 írta:ugye..., nem ártana egy tartalék jobb hátvéd. egy olyan, akire lehet számítani, ha Zambival van vmi.![]()
Deco nem lesz ott. Egyébként ne becsüld le Thuramotdepth írta:Áhhh Thuram ot szélen szerintem szétszednék és ahogy Frank et ismerem Oleguert fogja jobb oldalra rakni és Decot is játszatni fogja. De ha most is dos Santos fog kezdeni Roni helyett akkor már tényleg "no comment".Fernando írta:Kilehetne hozni ebből egy erősnek alig mondható de talán a legerősebb felellást is, Thuram jobbszél...
---------------Valdés-----------------
Thuram---Milito--Márquez---Abdial
---------------------------------------
-------------Edmilson----------------
---Xavi-------------------Iniesta-----
--------------------------------------
-----Messi----------------Dinho-----
---------------Henry----------------
Én egy - VV - Abidal, Thuram, Milito, Oleguer - Iniesta, Marquez, Deco - dos Santos, Henry, Messi - összeállításra számítok, habár jobban örülnek, ha Xavi és Roni is játszana.
vagy most utólag belegondolva ez valószínűbnek tűnik:
- VV - Abidal, Thuram, Milito, Oleguer - Deco, Marquez, Xavi - Iniesta, Henry, Messi -
Áhhh Thuram ot szélen szerintem szétszednék és ahogy Frank et ismerem Oleguert fogja jobb oldalra rakni és Decot is játszatni fogja. De ha most is dos Santos fog kezdeni Roni helyett akkor már tényleg "no comment".
Áhhh Thuram ot szélen szerintem szétszednék és ahogy Frank et ismerem Oleguert fogja jobb oldalra rakni és Decot is játszatni fogja. De ha most is dos Santos fog kezdeni Roni helyett akkor már tényleg "no comment".Fernando írta:Kilehetne hozni ebből egy erősnek alig mondható de talán a legerősebb felellást is, Thuram jobbszél...
---------------Valdés-----------------
Thuram---Milito--Márquez---Abdial
---------------------------------------
-------------Edmilson----------------
---Xavi-------------------Iniesta-----
--------------------------------------
-----Messi----------------Dinho-----
---------------Henry----------------
Érdekes lesz a védelem............Fernando írta:
A Sevillába utazó 18 fős keret: Valdés, Pinto, Abidal, Espasandín, Oleguer, Thuram, Milito, Márquez, Iniesta, Edmílson, Xavi, Víctor Sánchez, Víctor Vázquez, Gudjohnsen, Giovani, Henry, Ronaldinho és Messi.