aki szintén a világ legjobb vkp-jei közé tartozik..

nálem így nézne ki!norbert55 írta:Behelyettesítve:
-----------------------------------------V.V.----------------------------------------
Alves-----------------------Puyol----------------------Milito--------------Abidal
--------------------------------------Touré---------------------------------------
---------------------------Lucho------------------Xavi/Iniesta-------------------
----------------------------ide meg még valaki---------------------------------
-------------------Bojan/Eto'o---------------Messi/Henry----------------------
Eggyet értek Touréban legalább van fantázia, és az olyan ember aki Hildebrandot jónak, Tourét pedig rossz játékosnak tartja, annál az embernél valami gond van.Karashu írta:Nekem az, bárki bármit is mond! Ha névvel ellátott mezt vennék, az vagy Messié vagy az övé lenne! Őket 2-jüket bírom a legjobban!hoodlum írta:Toure a világ legjobb játéksoai közt?Főleg, hogy még álítólag el is akarják küldeni, a 10 millió pont reális.
Nekem az, bárki bármit is mond! Ha névvel ellátott mezt vennék, az vagy Messié vagy az övé lenne! Őket 2-jüket bírom a legjobban! Touré magasan többet ér mint holmi 10 milka! Ha el kellene adni, 30 alatt senkit nem hallgatnék meg érte! Ennyi!hoodlum írta:Toure a világ legjobb játéksoai közt?Főleg, hogy még álítólag el is akarják küldeni, a 10 millió pont reális.
Persze nem rossz, hanem vacak! Nem tudom hány meccsen láttad védeni, de kapja a potya gólokat. 1 évben ha van 2 jó meccse akkor már jó szenzonja volt.hoodlum írta:Hildebrand meg nem épp rossz játékos
Erre gondoltál?Zsolti írta:A multkor azt mondta a Farkas Norbi az egyik meccsen,hogy a milan féle rombusz alakzatot akarja Guardiola erőltetni..én örülnék neki..nem is kellene hozzá sok játékost igazolni.
2 ék adott (Eto'o,Henry,Messi,Bojan)
1 tkp kellene
2 középső kp-ból egy megvan (Iniesta,vagy Xavi) -ide hoznék egy jól lövő játékost is(lucho gonzales)
1 vkp: TOUREEEEE
1 jobb bekk: Alves
kapus adott......![]()
a többi nagyjából megvan...max még egy középső védő,mert milito kidőlt egy jó időre...
Én is így vagyok vele! H. egy nagy rakás kaki, semmi több! Olyan jó kapus, hogy csak egy 6-ost adtunk neki!Varatrix írta:Ez egy vicc! Hildebrand még csrekapusnak is kaki... NEm hogy Valdes potlónak. Azért mert volt egyszer egy jó meccse ellenünk attól nem jó kapus, folyton potyázik...norbert55 írta:Ti kit vennétek kapusnak?
Én Hilderblandnak örülnék naon.
Ez egy vicc! Hildebrand még csrekapusnak is kaki... NEm hogy Valdes potlónak. Azért mert volt egyszer egy jó meccse ellenünk attól nem jó kapus, folyton potyázik...norbert55 írta:Ti kit vennétek kapusnak?
Én Hilderblandnak örülnék naon.
Én attól nem hiszem csak feltevésként mondom egy lehetőségként.lionelmessi19 írta:Tudom, azért kérdem h honnan szedtél ilyet...
Nemszabadna olvasnod a magyar lapokat, egyiket se, mert te tipikusan az az ember vagy, aki elhisz mindent. Legalábbis így tűnik mostanság.
lionelmessi19 írta:Hát, 32 évesen (asszem) elgondolkodni elgondolkodik rajta szvsz. De persze csak örülnék neki, valószínűbb hogy megy.norbert55 írta:Csakhogy Zambi nem fog padozni.
Sylvinho hosszabítot.
Márquez sztem megy helyette jön Garay.
A többit nemtom minden Guardiolán múlik.
Marquez megy, és akkor nekifutunk az idénynek Garayval és Puyollal? Vagy kire gondoltál még?
Amúgy szvsz egyáltalán nem múlik minden Guardiolán, Laportáék nemfognak engedni olyan hatalmas játékosmozgást szvsz, amit ő eltervezett, amennyiben valóban így van. De a te listád még akkoris egyrészt irreális teljesen, másrészt egész biztos hogy egy játékost sem nevezett meg Pep, akire nem számítana. Nemtom honnan szedtél ilyet.
Hát, 32 évesen (asszem) elgondolkodni elgondolkodik rajta szvsz. De persze csak örülnék neki, valószínűbb hogy megy.norbert55 írta:Csakhogy Zambi nem fog padozni.
Sylvinho hosszabítot.
Márquez sztem megy helyette jön Garay.
A többit nemtom minden Guardiolán múlik.
Ekkora marhaságot.norbert55 írta:Olvastam még a multkor h Guardiola kire nem számít:
V.V.,ZAMBI,OLEGUER,SYLVINHO,MÁRQUEZ,EDMILSON,GUDY,DECO,
EZQU,GIOVANI,HENRY,RONNIE,PINTO,ETO'O(AJÁNLATTÓL FÜGG)
És ez 14 játékos ami elvileg a feketelistán van.
norbert55 írta:Ti kit vennétek kapusnak?