Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.05.12. 16:11:30

yébként nem igazán értem az Arsenal érdeklődését,ott van nekik Gallas..
aki szintén a világ legjobb vkp-jei közé tartozik.. :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.12. 16:10:59

norbert55 írta:Behelyettesítve:

-----------------------------------------V.V.----------------------------------------

Alves-----------------------Puyol----------------------Milito--------------Abidal

--------------------------------------Touré---------------------------------------

---------------------------Lucho------------------Xavi/Iniesta-------------------

----------------------------ide meg még valaki---------------------------------

-------------------Bojan/Eto'o---------------Messi/Henry----------------------
nálem így nézne ki!
Messi nem irányító! :wink:
shevy
Capitá del Barça

2008.05.12. 16:10:52

Benzema lett az év játékosa Franciaországban. Remélem jön hozzánk, a jövő nagy játékosa lehet, és mellesleg december 19-én van a szülinapja, mint nekem :D
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 16:10:09

Karashu írta:
hoodlum írta:Toure a világ legjobb játéksoai közt? :shock: Főleg, hogy még álítólag el is akarják küldeni, a 10 millió pont reális. :roll:
Nekem az, bárki bármit is mond! Ha névvel ellátott mezt vennék, az vagy Messié vagy az övé lenne! Őket 2-jüket bírom a legjobban!
Eggyet értek Touréban legalább van fantázia, és az olyan ember aki Hildebrandot jónak, Tourét pedig rossz játékosnak tartja, annál az embernél valami gond van.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
hoodlum
Barça C

2008.05.12. 16:08:54

Abban a Valenciában gólt kapni nem nagy szám... Inkább a tarcsiból hozzatok egy fiatal kapust, vagy Valdes is lehet csere, ha megszereztek egy jobb kapust. pl. Cech, Frey, esetleg Akinfeev.

u.i. bagázsdot?! inkább bagázst.[/i]
socio66

2008.05.12. 16:08:34

Hát nemtudom,szerintem Hildebrand van olyan kapus mint Valdés de semmiképp nem jobb,tehát ha kapust akarunk cserélni,akkor nem ő a megfelelő ember.Toure pedig lehet hogy nem a világ egyik legjobb játékosa de ugy gondolom hogy ritka a jó vkp manapság,tehát Toure nagy érték nekünk,és meg vagyok győződve hogy nem engedjük el!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.12. 16:06:32

hoodlum írta:Toure a világ legjobb játéksoai közt? :shock: Főleg, hogy még álítólag el is akarják küldeni, a 10 millió pont reális. :roll:
Nekem az, bárki bármit is mond! Ha névvel ellátott mezt vennék, az vagy Messié vagy az övé lenne! Őket 2-jüket bírom a legjobban! Touré magasan többet ér mint holmi 10 milka! Ha el kellene adni, 30 alatt senkit nem hallgatnék meg érte! Ennyi! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.05.12. 16:08:48-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 16:06:24

Behelyettesítve:

-----------------------------------------V.V.----------------------------------------

Alves-----------------------Puyol----------------------Milito--------------Abidal

--------------------------------------Touré-----------------------------------------

---------------------------Xavi------------------Iniesta----------------------------

--------------------------------------Messi------------------------------------------

--------------------------------Eto'o---------------Henry---------------------------
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 16:03:30

hoodlum írta:Hildebrand meg nem épp rossz játékos :roll:
Persze nem rossz, hanem vacak! Nem tudom hány meccsen láttad védeni, de kapja a potya gólokat. 1 évben ha van 2 jó meccse akkor már jó szenzonja volt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 16:02:35

Zsolti írta:A multkor azt mondta a Farkas Norbi az egyik meccsen,hogy a milan féle rombusz alakzatot akarja Guardiola erőltetni..én örülnék neki..nem is kellene hozzá sok játékost igazolni.
2 ék adott (Eto'o,Henry,Messi,Bojan)
1 tkp kellene
2 középső kp-ból egy megvan (Iniesta,vagy Xavi) -ide hoznék egy jól lövő játékost is(lucho gonzales)
1 vkp: TOUREEEEE
1 jobb bekk: Alves
kapus adott...... :P
a többi nagyjából megvan...max még egy középső védő,mert milito kidőlt egy jó időre... :P
Erre gondoltál?

-----------------------------------------X-----------------------------------------

X-----------------------------X----------------------X------------------------X

-----------------------------------------X-------------------------------------------

--------------------------------X------------------X-------------------------------

------------------------------------------X------------------------------------------

------------------------------------X---------------X------------------------------
hoodlum
Barça C

2008.05.12. 16:00:43

Hildebrand meg nem épp rossz játékos :roll:
hoodlum
Barça C

2008.05.12. 15:59:55

Toure a világ legjobb játéksoai közt? :shock: Főleg, hogy még álítólag el is akarják küldeni, a 10 millió pont reális. :roll:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.12. 15:57:52

Varatrix írta:
norbert55 írta:Ti kit vennétek kapusnak?

Én Hilderblandnak örülnék naon.
Ez egy vicc! Hildebrand még csrekapusnak is kaki... NEm hogy Valdes potlónak. Azért mert volt egyszer egy jó meccse ellenünk attól nem jó kapus, folyton potyázik...
Én is így vagyok vele! H. egy nagy rakás kaki, semmi több! Olyan jó kapus, hogy csak egy 6-ost adtunk neki! :lol: =D> ](*,) #-o
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.12. 15:57:50

Hát azt a három alapembert inkább úgy hivnám hogy Alves, Diego, Benzema!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
sub_bass
Príncipe Sastre

2008.05.12. 15:57:02

Azért ez még kicsit túlzás h a világ egyik legjobb játékosa :P És Wengernek van esze, meg a vezetőknek is, ezért nem 40 milkát kinálnak érte :D
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.12. 15:57:00

A multkor azt mondta a Farkas Norbi az egyik meccsen,hogy a milan féle rombusz alakzatot akarja Guardiola erőltetni..én örülnék neki..nem is kellene hozzá sok játékost igazolni.
2 ék adott (Eto'o,Henry,Messi,Bojan)
1 tkp kellene
2 középső kp-ból egy megvan (Iniesta,vagy Xavi) -ide hoznék egy jól lövő játékost is(lucho gonzales)
1 vkp: TOUREEEEE
1 jobb bekk: Alves
kapus adott...... :P
a többi nagyjából megvan...max még egy középső védő,mert milito kidőlt egy jó időre... :P
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 15:52:04

Én Hilderblandnak örülnék naon.
Ez egy vicc! Hildebrand még csrekapusnak is kaki... NEm hogy Valdes potlónak. Azért mert volt egyszer egy jó meccse ellenünk attól nem jó kapus, folyton potyázik...
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 15:48:41

lionelmessi19 írta:Tudom, azért kérdem h honnan szedtél ilyet...
Nemszabadna olvasnod a magyar lapokat, egyiket se, mert te tipikusan az az ember vagy, aki elhisz mindent. Legalábbis így tűnik mostanság.
Én attól nem hiszem csak feltevésként mondom egy lehetőségként.

Am sztem nem a kezdőben kellene igazolni hanem a "padra" kiegészítőket.

3 alapember kell.Alves,Vaart,Mancini a kezdőbe.

A többi kiegészítőnek kell.

Zambi hiába 32 éves a Milanba beférne.

Am mivel az Eurobarcán is megjeelnt az Eto'o-s ügy sztem Eto'o megy.

Az Inter simán adna érte 40-et.Sztem Henry marad.Bár én Eto'o-nak is örülnék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.05.12. 15:54:19-kor.
Andris
Adminisztrátor

2008.05.12. 15:44:29

Tudom, azért kérdem h honnan szedtél ilyet...
Nemszabadna olvasnod a magyar lapokat, egyiket se, mert te tipikusan az az ember vagy, aki elhisz mindent. Legalábbis így tűnik mostanság.

Amúgy itt most megjegyezném, hogy sokak listáján feltűnik Marquez mint távozó.
De figyelembe kéne venni, hogy Milito sajnos idén már nem fog játszani, max. Decemberben, Thuram pedig ugye elmegy, visszavonul, nemtom, de lejár a szerződése, és kétlem hogy 36 évesen még kapna, bár lehet hogy még örülnék is neki.
Szóval Puyol, ha igazolunk 1et, aki talán Garay, az már kettő. De kb. 4 középsővel lenne érdemes nekifutni. Szóval: vagy Marad Márkó, és jön valaki, és akkor még Abidal néha bevethető vész esetén, vagy pedig még valakit kéne igazolni Garay (v más) mellé, ami sztem felesleges, amikor kéznél van a Mexikói, aki egyáltalán nem rossz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 15:43:19

lionelmessi19 írta:
norbert55 írta:Csakhogy Zambi nem fog padozni.

Sylvinho hosszabítot.
Márquez sztem megy helyette jön Garay.

A többit nemtom minden Guardiolán múlik.
Hát, 32 évesen (asszem) elgondolkodni elgondolkodik rajta szvsz. De persze csak örülnék neki, valószínűbb hogy megy.
Marquez megy, és akkor nekifutunk az idénynek Garayval és Puyollal? Vagy kire gondoltál még?

Amúgy szvsz egyáltalán nem múlik minden Guardiolán, Laportáék nemfognak engedni olyan hatalmas játékosmozgást szvsz, amit ő eltervezett, amennyiben valóban így van. De a te listád még akkoris egyrészt irreális teljesen, másrészt egész biztos hogy egy játékost sem nevezett meg Pep, akire nem számítana. Nemtom honnan szedtél ilyet. :roll:

Nem az én listám csak olvastam a múltkor.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.12. 15:36:07

édes istenem új kapust venni :?: Minek??? Nehogymár azt mondjátok h Valdes miatt lett ilyen ez a szezon sokkal nagyobb a baj mint, h kapus után kéne néznünk pont Valdes volt az 1ik legmegbízhatób pontja a Barcának tavaly is meg ebben az idényben is! Ya h bakizott 1et,2őt nagy dolog melyik kapus nem hibázik ? ....
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.12. 15:31:16

remélem Valdes elmegyhamrosan egy b ligás csapatnak csak jó lesz! Veszünk egy normális kapust végre és nem kell Casillasra irigykednünk!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Andris
Adminisztrátor

2008.05.12. 15:27:50

norbert55 írta:Csakhogy Zambi nem fog padozni.

Sylvinho hosszabítot.

Hát, 32 évesen (asszem) elgondolkodni elgondolkodik rajta szvsz. De persze csak örülnék neki, valószínűbb hogy megy.
Marquez megy, és akkor nekifutunk az idénynek Garayval és Puyollal? Vagy kire gondoltál még?

Amúgy szvsz egyáltalán nem múlik minden Guardiolán, Laportáék nemfognak engedni olyan hatalmas játékosmozgást szvsz, amit ő eltervezett, amennyiben valóban így van. De a te listád még akkoris egyrészt irreális teljesen, másrészt egész biztos hogy egy játékost sem nevezett meg Pep, akire nem számítana. Nemtom honnan szedtél ilyet. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 15:02:42

Csakhogy Zambi nem fog padozni.

Sylvinho hosszabítot.

Andris
Adminisztrátor

2008.05.12. 15:00:37

norbert55 írta:Olvastam még a multkor h Guardiola kire nem számít:

V.V.,ZAMBI,OLEGUER,SYLVINHO,MÁRQUEZ,EDMILSON,GUDY,DECO,
EZQU,GIOVANI,HENRY,RONNIE,PINTO,ETO'O(AJÁNLATTÓL FÜGG)

És ez 14 játékos ami elvileg a feketelistán van.
Ekkora marhaságot. :shock:

Ennek jó, ha a fele elmegy... de még az is necces.

Valdes? :oops:
Sylvinho most hosszabbított :roll:
Marquez marad, szvsz ez Milito sérülésével eldőlt.
Decora se vennék mérget, és én örülnék is ha maradna.
Giovanni maximum kölcsönbe megy.
Henry is egészen biztos, hogy marad.
Samuról meg hallottuk a kétségeket, de sztem marad.
Megjegyzem Zambrottát még jövőre szivesen marasztalnám, úgyis veszünk jobb bekket, de rotálni, pihentetni, kevésbé komoly meccsekre berakni tökéletes megoldás. Nem mellesleg sérülések esetén bármelyik oldalon tud játszani.

Istenem :roll:
Értsétek már meg hogy nem veszünk kapust.
- József Attila
Lezárt