OvaMind írta:CFirpo3 írta:Ha nem vesszük/veszik észre a hibákat, akkor megint oda jutunk, ahol az elmúlt 2 évben voltunk. Nem szabad ezek mellett elmenni, hanem meg kell próbálni javítani rajtuk. Mi nem sokat tehetünk ennek érdekében, de Eto'oék edzésen igen.
Nagyon sokat köszönhetünk neki, nem csak ebben a szezonban, de azt nem merném kijelenteni, hogy más csatárral nem lennénk ugyan itt. Samunak a világ talán legjobb játékosai adogatják meccsről-meccsre a jó lasztikat, jól ki van szolgálva és sok ziccerbe kerül.
Nem mondom, hogy el kell adni, de nem lenne jó, hogyha őneki is innentől kezdve csak lefelé ívelne a karrierje.
Osztom. Nem szabad a hibák mellett elmenni, 2006 után is talán az volt a gond, hogy midnenki túlságosan beleszeretett a játékosokba. Utólag persze jobban jártunk volna, ha eladjuk Dinhót 100-150 millió euróért... (Deco még szerintem király volt 2007-ben) Itt is ez a helyzet... ha nem Adebayorokkal vagy Forlánokkal, hanem minőségi, valódi klasszisokkal pótolhatjuk Eto'o-t akkor érdemes eladni.
Sérülékeny játékos (ez egy mákos idénye ebből a szempontból), sok pénzt adnának érte, és nem fiatal. Henryt pedig azért adnám el, mert ha megnyerjük a BL-t, neki már nem lesz nagy motivációja + öreg lesz már...
most tudnánk érte nagyot kaszálni, és 9 millió eurós fizetés sok egy veteránnak.
Mindkét játékost tisztelem, de szerintem jövőre nem fogunk itt tartani, ha nem lesznek változtatások. Én úgy érzem, hogy mindkét játékosnak ez az utolsó nagy idénye.
Te komolyan eladnád a mesteri tridenténkből Eto-t, és Henry-t?
Őket ismerjük, tudjuk h mire képesek, és amit tudnak az fantasztikus, ez nem vitás, ezért is kérdezem én, h ugyan ki a francot kéne megvenni a helyükre
hozni 2 támadót elég lutri lenne, hisz Hleb-ről is mindenki azt gondolta, h milyen jó lesz, erre tessék nem tudott beilleszkedni....
Eto, és Herny már számtalanszor bizonyított, és az köz tudott, h Eto szezon végére elfárad, de ugy hiszem egy olyan fontos meccsre mint a bl döntő fel tud pörögni, mindenesetre majd kiderül... én bízok benne
a vitába meg beleavatkozva, nekem személy szerint nem azzal van bajom, h most kritizálják Eto-t, hanem azzal ahogy teszik EGYESEK(kiemelem ezt a szót, mert van aki símán érvelő kritikával mond véleményt, és ez korrekt), de sajnos elég sokan csak dobálznak a sok hülyeséggel, h Eto így meg úgy menjen el, és csak írnak mindent össze-vissza a másik véleményével nem törődve
ezeknek üzenem, h ha lehet kicsit vegyenek vissza, és próbáljanak megérvelni, ne csak az legyen, h: Eto'o mekkora egy ****
Nekem ez a véleményem és kész, ezért lehet szeretni, és nem szeretni, és egy fórumnak olyanak kell lennie, ahol az emberek kifejtik a véleményeiket, és meghalgatják a másikat
Szerintem lassan arra a pontra jutunk, h észreveszik egyesek, h na azért nem kéne tulzásokba esni, és szerintem a bl döntő után minden visszatér a régi kerékvágásba, és a kritikákat felfogja váltani a gratuláció
vagyis remélem...