2007.09.30. 21:30:18
Ilyen nincs egyszerűen!
Moszkva téren odajött hozzánk egy szakadt csöves, hogy kunyeráljon tőlünk. Mondtuk adunk egy almát, nem kell mert nincs foga és mutogatta a 3 fogát, akkor adunk egy zsemlét, az sem kell, inkább adjunk neki egy szelet párizsit, mondjuk szerinte mi van a zsemlénkben...Aztán egyik haverom adott neki kb 20 forintot apróban, erre mondja, hogy az nem kell, mert nem fogadják el a boltban, erre aztán már elküldtük a ....El is kotródott kezében 5 liter higitóval, vagyis szerintem nem víz volt abban a műanyag 5 literes palackban...
De a java csak ezután jött hazaértem az albiba, jövök föl a lépcsőn látom ki van téve két kép a gangra, még röhögtem is magamban, hogy ki az az idióta, aki ide teszi a képeit, aztán rámköszönt egy [auto_cenzúra] én vissza és aztán bejöttem a lakásba. Erre 10 perc múlva jön az ipse, és kérdezi, hogy hol a képe?! Mondom én láttam, hogy két kép ott van, még röhögtem is. Erre honnan tudom, hogy 2 volt, mert az eredetileg 3 volt...Mondom én egyenlőre csak azt tudom megszámolni ami van, nem azt ami nincs. Már a csöves felhúzott, amúgy sem nehéz. Aztán mondtam neki, hogy jöjjön be és kutassa át a lakást. Erre mondja, hogy ő nem fogja átkutatni. Mondom akkor huzzon innen és ne gyanustgasson engem. Ő nem gyanusítgat, mondom akkor mi a [auto_cenzúra] csinál? Erre mondja, hogy ha 5 percen belül ott van a kép nem lesz semmi baj, Na itt végleg eldurrant az agyam. Mondom jöjjön be kutassa át a lakást, ha én nyúltam le akkor máshova nem is tehettem, ő továbbra is állítja, hogy nem jön be, mondom jöjjön be ott van a falon a többi kép mellett, vagy huzzon a pibe. Erre végre elkotródott, nem sokon múlt, hogy ne üssem meg. Ekkora egy faparasztot hihetetlen.