Köszi Vito, de gondolom nem olyan komoly...
Jó a klippPerrero írta:voodoo people klipjét nézzétek meg youtube-n, real edzésnek jó lenne-a pendulum remixet nézzétek
Odaigazolás előtt ő már sejthetett valamitPerrero írta:ő semmit, véletlenül becsuszott páros lábbasl hátulrol, majd mikor iker földön volt, dudi felakarta segiteni, de véletlenül rálépett a veséjére szöges cipőbenScorpio írta:Dudek mit csináltál![]()
13:44 - Iker Casillas megsérült a Real Madrid mai edzésén.grecki írta: Dudek meg egy ökör, nem is értem. Casillas emberemlékezet óta nem volt komolyabban sérült, mellesleg a világ legjobb kapusa... Mit gondolt? A Liverpoollal is elért már szinte mindent... Értem én, hogy hízelgő azért, ha a Madrid hívja, de az a napnál is világosabb, hogy szinte semmit nem fog játszani a Király Kupán kívül...
picsókpista talánPerrero írta:mien stefangrecki írta:Bocs, ha már lejárt lemez, de nekem még újdonság!
Igaz, hogy végigszeszeltem az elmúlt pár napot, de ezt meg kell ünnepelni! Nincs többé Stefan...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dudek meg egy ökör, nem is értem. Casillas emberemlékezet óta nem volt komolyabban sérült, mellesleg a világ legjobb kapusa... Mit gondolt? A Liverpoollal is elért már szinte mindent... Értem én, hogy hízelgő azért, ha a Madrid hívja, de az a napnál is világosabb, hogy szinte semmit nem fog játszani a Király Kupán kívül...
Amíg volt Cesar, addig még a Zaragoza ellen (de asszem a Depor ellen)i döntőben is ő védett, de emlékeim szerint Diego Lopez is kapott lehetőséget...Los Banditos írta:Általában a Copa del Rey-ben is Casillas szokott védeni.
Lehet, hoy a Kupa is elég neki!grecki írta:Bocs, ha már lejárt lemez, de nekem még újdonság!
Igaz, hogy végigszeszeltem az elmúlt pár napot, de ezt meg kell ünnepelni! Nincs többé Stefan...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dudek meg egy ökör, nem is értem. Casillas emberemlékezet óta nem volt komolyabban sérült, mellesleg a világ legjobb kapusa... Mit gondolt? A Liverpoollal is elért már szinte mindent... Értem én, hogy hízelgő azért, ha a Madrid hívja, de az a napnál is világosabb, hogy szinte semmit nem fog játszani a Király Kupán kívül...
Nekem tiszta Spalletti volt elsőreLos Banditos írta:Ramón Calderón![]()
Nem Saviola? Csak kopasz!Ronaldinho 17 írta:Lehet gáz,de most hirtelen nem tudom ki ez (a madridiak közül azt tudom)
Lehet gáz,de most hirtelen nem tudom ki ez (a madridiak közül azt tudom)Zozzy 5 írta:
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki![]()
Nem, ez hatalmas képlionelmessi19 írta:Ezt nem is szabadott kihagyni.
ÁÁ Chivu nem ér 20-at max 18 at.Ha jól tudom Casillas a kezdő a kupában is szal ott sem fog játéklehetőséget kapni Dudek,Saviola talán játszik majd néha de nem biztos!Game90 írta:Szegény RMCF...![]()
Pepe 30 millióértAzért ennyit nem ér, Chivu ér 20-at. De hát a pénz nem számít. Dudek meg örülni fog, ha 3 tétmeccsen pályára fog lépni. A Nyúl sem fog sok lehetőséget kapni sztem