Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hidd el,amúgy is törölték volnaSaviola írta:Jójó,bocsánat,kérem a modikat töröljék a szeretgetést.
![]()
ez a ti forumotok és azt írtok amit akartok.arra sem kérlek h fejezzétek be,mert elég nagyok vagytok h eltudjátok dönteni,hogy ez ide való-e vagy sem...Saviola írta:daffy,kérlek objektívan ítéld meg,hogy a csillagszemű juhászunk miért írt ide egyáltalán?ha ezt megfejted nekem,én törlök mindent.
Vannak gondjaid,inkább menj aludni,jót tesz majd,esetleg fejbe is lőheted magad,az hosszútávon nyugtatóbb.
tévedés.mindig elismertem,ha jobbak vagytok.csak ez a lefekvős szöveg kva idegesitő..ahelyett h. ti is elismernétek,hogy megvertük a Mallorcát,nagyon.marci.-nál mindig is vastag volt a fehér köd
oké.Az hogy jobban játszunk és a letámadással nem engedjük őket kibontakozni egyértelműen azt jelenti hogy lefekszenek nekünk... A félidő végére elkezdtek keménykedni és rugdosni is... De persze csak bunda és a bíró miatt vezetünk... a fehér köd nagyon vastag
Az hogy jobban játszunk és a letámadással nem engedjük őket kibontakozni egyértelműen azt jelenti hogy lefekszenek nekünk... A félidő végére elkezdtek keménykedni és rugdosni is... De persze csak bunda és a bíró miatt vezetünk... a fehér köd nagyon vastag.marci. írta:A Sevilla nem fekszik le a barcának?
Nem.marci. írta:A Sevilla nem fekszik le a barcának?
ferninho írta:off: ha már linkeltek nemrég Perezes videót.
most jön a revans![]()
a madridistán egy blogbejegyzés
.