Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barátom, mielőtt idejött Ibra, azelőtt már volt egy elég jó kp-nk, és egy nem kicsit jó Messink. Elvileg azért jött Ibra h rá játszunk. Nos ez meg is lett volna oldava akkor, ha mister Ibrahimovic méltóztatik alázatot mutatni, és kihajtja a belét a pályán. Ez nem az a játék hogy végy egy Ibrát és fogd rá Messire...Titinho írta:1. Nem mindenki tud így beilleszkedni.
2. Annó a Realban Van Nistelrooy-ra nyomatták a játékot (mint most Higuaínra), a Barcában ez nem így megy. Nálunk jelenleg a középpályától és Messitől függ a Barca játéka. Tavaly az Interben is Ibrára játszottak, gólkirály is lett.
Nem tud mindenki gólkirály lenni első szezonjában és ez függ a csapat játékától is. Nézzük meg Eto'ot. 13 bajnoki gólja van, meg mellette van 2-3 Bl gólja. Vagy mondjuk Lisandro Lopez a Lyonnál, akinek asszem 12 gólja van. De még lehetne a sort sorolni Huntelaarral, vagy Berbatovval (akinél szintén a Tottenham játéka rá épült, a MU-nál nem), Benzemával stb., stb.
Én még nem törnék pálcát fölötte, én nagyon bízok benne, hogy jövőre teljes mértékben be fog illeszkedni és jönni fognak sorra a kiváló teljesítmények tőle. De ha megnézzük, akkor az első szezonja eddig itt nálunk a legtermékenyebb, sem az Ajaxnál (mondjuk akor még kis ficsúr volt), sem a Juventusnál, sem az Internél nem volt ennyire termékeny. 21 gólos és még van hátra 4 meccse. Még a 25 gólt is elérheti első szezonjában, ami szerintem nem mondható rossznak. Sok meccset és sok pontot köszönhetünk így is az ő góljainak, de viszont az tény, hogy játékban még van még mit fejlődnie. Ez tény.
Én nagyon bízom benne. Még véget sem ért a szezon, de sokan már elküldenék, pedig még 1 éve sincs itt.
Nekem is pont Ruud jutott eszembe!...+ unom már az eto'o-val való összehasonlítgatást, hogy első évében ki hány gólt meg gólpaszt osztott ki....Eto 23 éves körül volt, amikor leigazoltuk, egy nagy tehetség, egy ígéret....aki be is váltotta a hozzá fűzödő reményeket....Quaresma77 írta:Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől?Laza írta: ez az első éve..
gondolkozzatok már el..nem ugy működik hogy jön és megváltja a világot..
van olyan ember aki nem veszi fel egyből a ritmust..
jövőre jobb lesz!!![]()
1. Nem mindenki tud így beilleszkedni.Quaresma77 írta:Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől?![]()
Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől?Laza írta:ez az első éve..Barcaboy08 írta:Nézd én csak azt mondom,hogy Ibra nem váltotta be a hozzá füzött reményeket..SZVSZ...és hogy nem illik ebbe a Barcába ennyi...
jövőre jobb lesz!!
Húha, ez komoly. Vajon azt a 2200-at mind Pep nyomkodta be?:))))))robertinho10 írta:17 ezer szavazat után az állás:
igen: 2202
nem: 15662
A kérdés: jó üzlet volt-e az Ibra-Eto'o csere....
szavazni az elmundodeportivo.comon lehet
SZERKESZT gombot használd.
Ja! Egyébként meg olyan lassan fordul a kapu felé mint egy Dunai rakodó hajó....menjenIbra írta:Senki nem ezt várta tőle. Jó játékot vártunk, azzal meg szinte mindegyik meccsen adós maradt(kivéve Real elleni tavalyin, meg az arsenal ellen Londonban+max 2 meccsen) Ez kevés. Labdatemető a srác, és több labdát elad mint az Adidas 2009-ben.Sanama írta:Aki 456gólt várt el tőle, az el van tévedve.
Fogjuk már ezt is a széljáték hiányára...abszolút nincs területe
Senki nem ezt várta tőle. Jó játékot vártunk, azzal meg szinte mindegyik meccsen adós maradt(kivéve Real elleni tavalyin, meg az arsenal ellen Londonban+max 2 meccsen) Ez kevés. Labdatemető a srác, és több labdát elad mint az Adidas 2009-ben.Sanama írta:Aki 456gólt várt el tőle, az el van tévedve.
mindig azzal jönnek az Ibrabuzik, hogy ez az első éve. Nézzük meg C.Ronaldot, Torrest, meg azokat akik új csapatba igazoltak, milyen teljesítményt nyújtottak az első évükben. Cé elég jó, annak ellenére h a Madrid bénázik, Torres is amikor Pool-ba ment elég jó első szezont zárt. Ezzel szemben Ibra saját magát rúgja tökön, kis túlzással. Még jó hogy ilyen kiszolgálás mellett be tudta rúgni a helyzeteit, amit a társak csináltak meg neki.Laza írta:ez az első éve..
jövőre jobb lesz!!
ez az első éve..Barcaboy08 írta:Nézd én csak azt mondom,hogy Ibra nem váltotta be a hozzá füzött reményeket..SZVSZ...és hogy nem illik ebbe a Barcába ennyi...
Sziasztok!vlxe írta:Mindenki gondolkozzon el, hogy mennyire tudná nyugodt szívvel elküldeni.
Személyesen tapasztaltam,hogy Barcelonában akit látsz az utcán vagy Messi-s vagy Ibrahimovic-os mezben járkál, persze van kivétel.Barcaboy08 írta:Hát azt nehezen hiszemel.... nem mellesleg,CR legalább jól játszik,de,ha mi igy folytatjuk Ibrával az élen lehet,hogy CR és a Real nyer több trófeát idén..... egyébként meg kötve hiszem,hogy Ibra behozta volna az árának a felét is...de ha már itt tartunk szerinted hány ember van a földön aki Ibra mezt venne?és hány aki Messit vagy éppen CR?
CR-be mi érte meg ha nem nyernek semmit? Még 8köze se jutottak.Barcaboy08 írta:Szerintem semmi baromság nincs amit mondasz..egy év alatt nem tudott beilleszkedni egy 60 millás játékos...simán el tudnánk passzolini egy ManCity féle társaságnak....megspórolnánk egy csomó pénzt,mert valószinű,hogy Zlatan nem egy zacskó szotyit kap egy évre..szal és ha eladnánk annyiért maennyiért modjuk Villa ide jönne,már is jobb üzletet csinálnánk mint ha várnánk még egy évet,és még egy elfuserált év után elengednénk gombokért....mert gondoljunk csak bele:CR lehet hogy 90 milla volt,de legalább megérte...Zlatanról ugyanezt már nem tudnám elmondani sajnos...socio66 írta:Az még semmi,de hogy Piqué is sokkal veszélyesebb volt,mikor előrement,na az már tényleg érdekes.
Egyértelmű fék a csapatban,az idei jó szereplésünk nagyrészt Xavinak és főleg Messinek köszönhető,bele se merek gondolni,mi lett volna,vagy mi lesz ha az argentin megsérül,ki fogja akkor eldönteni a meccseket,egyáltalán ki lő majd gólokat?
Baromságnak tűnhet,de én elküldeném Zlatant idén és elhoznám a spanyol válogatott valamelyik támadóját. Mindketten mozdíthatóak és egyértelműen illenének is a csapatba.[/color]
Szerintem semmi baromság nincs amit mondasz..egy év alatt nem tudott beilleszkedni egy 60 millás játékos...simán el tudnánk passzolini egy ManCity féle társaságnak....megspórolnánk egy csomó pénzt,mert valószinű,hogy Zlatan nem egy zacskó szotyit kap egy évre..szal és ha eladnánk annyiért maennyiért modjuk Villa ide jönne,már is jobb üzletet csinálnánk mint ha várnánk még egy évet,és még egy elfuserált év után elengednénk gombokért....mert gondoljunk csak bele:CR lehet hogy 90 milla volt,de legalább megérte...Zlatanról ugyanezt már nem tudnám elmondani sajnos...socio66 írta:Az még semmi,de hogy Piqué is sokkal veszélyesebb volt,mikor előrement,na az már tényleg érdekes.
Egyértelmű fék a csapatban,az idei jó szereplésünk nagyrészt Xavinak és főleg Messinek köszönhető,bele se merek gondolni,mi lett volna,vagy mi lesz ha az argentin megsérül,ki fogja akkor eldönteni a meccseket,egyáltalán ki lő majd gólokat?
Baromságnak tűnhet,de én elküldeném Zlatant idén és elhoznám a spanyol válogatott valamelyik támadóját. Mindketten mozdíthatóak és egyértelműen illenének is a csapatba.[/color]
Ja ez vicces,hogy mindenért Ibra a hibásozsimiki írta:és az,h már nem tudott ott érvényesülni, kinek a hibája? ebből pláne nem gondolnám azt,h ami ment tavasszal,és egy nyár alatt "elfelejtődött", akkor amit sohase játszott a Barcában az jobban menne...Henry elérte tavaly amit akart, és visszasüllyedt oda,ahonnan végre kilábalt egy fél év erejéig.Fecooo írta:Ozsi! én nem Zlatan nyakába varrom a Titi-ügyet...
a gond ott kezdődött, (és ezt is leírtam a korábbiakban...) h volt egy viszonylag jó évada tavaly szélsőként...
bemásolom neked mindjárt, h mit írtam ezután, mert pontosan nem emléxem
"tavaly volt egy nagyon jó szezonja szélsőként, idén azonban már nem tudott ott érvényesülni, Pep-nek észre kellett volna vennie ezt időben, és visszaállítani centerbe... egy folyamatosan játszó Titi (rotálva a svéddel...) a rutinjával rengeteget jelentett volna a szezon végén..."
én egyáltalán nem lepődtem meg,h nem rakja be középcsatárnak, ha már az se megy szélen,ami 3hónapja ment...majd biztos hip-hop magára talál egy nehezebb pozícióban, kisebb területtel. szóval ezt én nem kérném számon senkin sem, se Pepen,se máson.
Henry,hogy gekkodan kedvenc szavával éljek: lefőtt.
Az még semmi,de hogy Piqué is sokkal veszélyesebb volt,mikor előrement,na az már tényleg érdekes.Fecooo írta:egy kérdésem lenne: hogy lehetséges az, h Bojan az Inter ellen fél óra alatt veszélyesebb tudott lenni, mint a svéd a két meccsen eltöltött 120 perce alatt?
Azért ha megnézed a tavalyi cselzi ill két év ezelőtti MU elleni elődöntőnket, Eto'o-val a középcsatár poszton akkor kisértetiesen ugyanaz a meccs volt.Fecooo írta:egy kérdésem lenne: hogy lehetséges az, h Bojan az Inter ellen fél óra alatt veszélyesebb tudott lenni, mint a svéd a két meccsen eltöltött 120 perce alatt? a válasz sztem egyszerű: egy Barca támadónak állandóan mozgásban kell lennie... a svéd erre alkatából és mentalitásából fakadóan sajnos alkalmatlan, és hülyeség is lenne elvárni tőle azt a futásmennyiséget, mint Samutól és Bojantól, megváltoztatni úgyse lehetett volna...Pep lehet, h azt gondolta, h neki sikerülhet?