Akkor itt
http://www.robinho.org/photogallery.html megnézhetsz egy pár videót róla!!!
Nem ügyetlen!

Helyesbítek, Robinho szinte a támadóalakzat bármely pontján játszatható!balboa7 írta:Egyetértés + ő tud szélsőt is játszani!- Torres egyántalán nem, míg Henry annyira mint Eto'o!Charlie írta:Ha a három nagyágyú közül választani lehetne nekem akkor Robinho kellene,mert fiatal,brazil,a spanyol bajnokság nagyon feküdne neki,persze a többiek is nagyon jók lennének,de nekik az áruk húzós eléggé,Robinho talán ezzel is kedvezőbb mint a másik két játékos!
Nektek mi a véleményetek?
C.
Egyetértés + ő tud szélsőt is játszani!- Torres egyántalán nem, míg Henry annyira mint Eto'o!Charlie írta:Ha a három nagyágyú közül választani lehetne nekem akkor Robinho kellene,mert fiatal,brazil,a spanyol bajnokság nagyon feküdne neki,persze a többiek is nagyon jók lennének,de nekik az áruk húzós eléggé,Robinho talán ezzel is kedvezőbb mint a másik két játékos!
Nektek mi a véleményetek?
C.
Igazad van nam kellet volna!Boixos írta:egyébként sztem nem kell "lereklámozni" a csapatot, azért ha egy-két nagyobb név is leesik. azt a szitut, amiben az idény nagy részében voltunk/vagyunk, mindenképpen el kell kerülni. óriási mákunk volt, h ezt a menetet kibírtuk.
Sztem nincs neki, de Eto'o mellett Ronnie is be fogja adni.balboa7 írta:Robinho-nak van EU-s útlevele? Mer ha füzögetik akkor valakinek be kell adni a csapatból a kérvényt útlevélre! Eto'o-nak már lehetne a nyáron, nem? Henry jó lenne de akkor Riquelme-t v. Savi-t jó pénzér kellene eladni!
Huhh, az tényleg kemény lenne. Akkor aztán lehetne a Cselszkiben akármilyen Terry-s hátvédsor...Boixos írta:és mi van, ha átállunk 2csatáros bugira? etoo, maxi, henke, anry. ezzel a brigáddal még rotálhatná is a zsugásokat a rijkaard. így sem tudnak velünk mit kezdeni, ahogy most vagyunk, mi lenne, ha ez a brigád figyelne elől? ez nagyon kemény lenne.
De akkor Maxit minek vettük????????Cooltiszo írta:Henry a világ legjobb csatára, és megér 35 milliót sztem. Nyáron akkor úgyse költenénk rajta kívül nagyon, mert jön Bommel ingyen, meg védőt is ingyé akarnak, kapust meg 1-2 millióért. Ennyit minden évben elköltünk. Szal én nem sajnálnám rá, főleg hogy sztem elcserélnénk Savira, és még hozzácsatolnánk egy 20ast.
Robinho sincs elviekben lefutva, mert Rosell kint volt a Peru Brazilon,és ott a brazil sajtó szerint Robinhot fűzöggette, hogy jobb helye lenne itt.
Ha jön Henry akkor semmi sem fog változni a taktikában. Annyi hogy az egyik csatár kimegy kicsit szélre, és mindkét csatár alkalmas lenne rá mert kumma gyorsak. És valszeg mindekttő egy kicsit beljebbhúzódna, Roni meg rögtön amint nála vana labda behúzna középre.