lionelmessi19 írta:Én nem szeretem ezeket a jövőbelátós mondatokat.
Baromi sokat látok Bojanban, ahogy nyilván te is, és azt gondolom az orrunk előtt van a példa rá, hogy milyen szinten lehet fejlődni fizikailag. 10esben játszik.
Hagyd őket,jobban jársz,te is, ők is,mi is...
Pár napja,may 1-2hete, Varga Tamás volt olyan kedves,és "összegyűjtött" egy kis Fizikai felépítést egyes játékosokról. Nem fogom sorolni,aki látta,látta,aki nem az meg magára vessen.
Testi adottságaival semmi baj. Szerintem,az Iniesta-Eto-Messi 3mas átlaga a legkisebb a ligában. 170+170+178, nem valami nagy egyik sem,mégis annyi gólt lőnek,mint a fene.De ezt most hagyjuk
Amit mondani akarok,az az,hogy Tavaly sokkal többet játszott,és EREDMÉNYESEN. Miért? Mert annyi játéklehetőséget kapott,hogy csak na,senki nem kapott 17évesen ennyi időt a pályán,mint ő.
És állítom,hogy az akkori állapotoknál(Deco,Dinho lexarták a csapatot),senki nem szólta volna le Bojant,ha sokkal gyengébb!
De tavaly megmutatta mit tud,ha játszik folyamatosan,és ezáltal a szurkolók elég magasra tették a mércét,amivel semmi baj nem lenne,ha fokozaotsan egyre többet játszana,de legalább annyit,mint tavaly.
De ez most nincsen. Jött egy nagy változás a csapaton belül. Mostmár nincs Ronaldinho,Deco, és a helyüket be tudták tömni,emiatt nincs lyuk,amit Bojan tölthetne be hétről hétre.
Egyébként. Szeintetek tavaly is olyan sokat játszott volna,ha Ronaldinho maradt volna a csúcson,és Deco sem szarta volna le az egészet? Meg nem lett vna annyi sérülés?
NEM
Idén hálisten ez is elkerüli a bandát,mármint a sérülés. Másrészt meg örülök,hogy sem Deco,sem Dinho nincs itt.
Szóval Bojannak meccshiánya van,nem testi hátránya,ez számomra felfogható,megemészthető,érthető.