Pont most olvastam, hogy már néhány hónapja is felmerült a téma, hogy Pintoval, ahogy tavaly nyáron, ugyanis akkor járt le neki a szerződése, amit meghosszabbítottak, valószínű idén is ez várható. Főleg az utóbbi időben mutatott teljesítménye győzte meg még jobban a vezetőket a hosszabbításról.csaby23 írta:Boldog Szülinapot Kopasz!
Valóban eszméletlen hogy mennyit fejlődött(bár tény és való hogy volt honnan).Őszintén megvallva nem tudnám elképzelni hogy más nevével kezdődjön a csapat az elkövetkezendő 6-7 évben(kivéve a király kupa meccseket).Erről jut eszembe jól tudom hogy Pinto szerződése lejár nyáron és új 2. számú kapus után néznek Pep-ék?Ha igen kik a jelöltek?
Victor Valdés
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- csaby23
- Jugador del Barça
Boldog Szülinapot Kopasz!
Valóban eszméletlen hogy mennyit fejlődött(bár tény és való hogy volt honnan).Őszintén megvallva nem tudnám elképzelni hogy más nevével kezdődjön a csapat az elkövetkezendő 6-7 évben(kivéve a király kupa meccseket).Erről jut eszembe jól tudom hogy Pinto szerződése lejár nyáron és új 2. számú kapus után néznek Pep-ék?Ha igen kik a jelöltek?
Boldog 28-at Víctor, remélem sokáig marad a jó formád.
szerk.: 29-et persze
valamiért még 2010-ben érzem magam:)

szerk.: 29-et persze

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Egyébként pont ezen gondolkodtam a napokban én is. Anno éveken keresztül, ha ki kellett emelnem a barca gyenge pontját, mindig a kapus posztot mondtam. Nálam Casillas volt mindig is az etalon, egy álomcsapat összeállításánál sosem volt kérdéses, hogy simán ő kezdene kapuban. Viszont amikor most a héten belegondoltam, nem tudtam eldönteni, hogy Casillas-t, vagy Valdes-t tenném be, talán még egy kicsit Casillas felé hajlanék, de kizárólag a neve és a karaktere miatt, teljesítményben szerintem VV jelenleg előtte van.kanty írta:Boldogat Valdesnek.
Emlékszem 4-5 évvel ezelőtt rendesen féltem ha a közelébe került a labda, de amit az elmúlt 3 évben csinált az elismerésre méltó Sikerült a potyák számát nagymértékben lecsökkentei, a kirúgásai is fejlődtek, 1 az 1 elleni szituációkban pedig mindig is az elithez tartozott.
Jelenleg nincs olyan kapus akire elcserélném.
Boldogat Valdesnek.
Emlékszem 4-5 évvel ezelőtt rendesen féltem ha a közelébe került a labda
, de amit az elmúlt 3 évben csinált az elismerésre méltó Sikerült a potyák számát nagymértékben lecsökkentei, a kirúgásai is fejlődtek, 1 az 1 elleni szituációkban pedig mindig is az elithez tartozott.

Emlékszem 4-5 évvel ezelőtt rendesen féltem ha a közelébe került a labda

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Bulldog Birthdayt Valdesnek
Reménykedem,még sokáig látom őt a kapuban 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Bodogat Valdesnek!
Az utóbbi években nagyon megbizhatóvá vált, és egyenletesen jó teljesítményt nyújt. Biztonságot ad a hátsó alakzatnak, ami régen nem igazán volt jellemző. Jó 8 évet még elvárok tőle a kapuban! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Amindenit, már 29? Pedig mintha csak nemrég lett volna, hogy tejfölös képpel beállt a kapuba, találgattuk vajon jó lesz-e? Sok év kellett neki, de most már igazi klasszis a kapunkban, amilyen Zubizzareta óta nem volt.
Az Isten Sokáig Éltessen Victor, remélem még sokáig te leszel az a bizonyos 1-es
Visca El Barca!!!

Visca El Barca!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Boldog születésnapot természetesen Valdesnek!
barca2010, az a cikk belinkelése 2010 októberi volt!
Azóta valóban hagyott ki meccset, de sajnos a cikk irója nem volt Nostradamus

barca2010, az a cikk belinkelése 2010 októberi volt!
Azóta valóban hagyott ki meccset, de sajnos a cikk irója nem volt Nostradamus

- barca2010
- Jugador d'estrella
Csak a Koppenhága ellen a BL-ben itthon egyet!menczel írta:Valdes 2004 óta nem hagyott ki meccset sérülés vagy betegség miatt :O
nagyon jó cikk, alul még játékosértékelés is van aminek külön örülök:
http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... pano_haga/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca2010 2011.01.14. 12:20:56-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Boldog 29. születésnapot Victornak! Hasonló folytatást, mint amilyet az előző években láthattunk! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Valdes 2004 óta nem hagyott ki meccset sérülés vagy betegség miatt :O
Szép kis esténk lesz. Nagyon le se adhatjuk a meccset, mert még a végén csoport másodikként szégyenülünk meg. Ennek ellenére Valdes biztos nem kezd. Xavira, Pedrora Alvesre Piquére ráférne a pihi.
Úgy érzem ma este is tartogat valami meglepit Pep.
Úgy érzem ma este is tartogat valami meglepit Pep.
-
- Jugador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-2049435
Nem tudom mikor fordult elő ilyen legutóbb VV-vel... Akkor hajrá Pinto!!!
Nem tudom mikor fordult elő ilyen legutóbb VV-vel... Akkor hajrá Pinto!!!
VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
Amekkora balek volt még a kezdetekben, mostanra egy nagyon jó kapus lett. Casillas mögött lehetne 2. számú kapus, ahogy írtátok. Megérdemli a Zamora díjakat.
Madridista vagyok, de nem harcolni jöttem....
- ab1daL
- Director del Fútbol
Casillas mögött nincs könnyű dolga az embernek, viszont második számú portássá előléphetne, ha már nem az egyáltalán, mert Reina nem parádézik mostanában a Pool-ban, igaz ott senki se.. De szerintem Casillas cseréjének előléphet a válogatottban, és nem csak 3. számú kapusként számítanak rá.Lionel85 írta:Sok meccsen jól véd, a kapott gólokról nem sokat tehet, sokszor kiszolgáltatott helyzetben kapja azokat. Kár, hogy a válogatottban nem értékelik eléggé munkáját, háromszor nem kap Zamora-díjat az ember. Méltánytalanul van mellőzve a spanyol válogatottból. Viszont így némi öröm, hogy a Barcelonára jobban tud koncentrálni.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Sok meccsen jól véd, a kapott gólokról nem sokat tehet, sokszor kiszolgáltatott helyzetben kapja azokat. Kár, hogy a válogatottban nem értékelik eléggé munkáját, háromszor nem kap Zamora-díjat az ember. Méltánytalanul van mellőzve a spanyol válogatottból. Viszont így némi öröm, hogy a Barcelonára jobban tud koncentrálni.