2005.04.01. 21:00:49
sztem rijjkard azért valt meg 2 argentintol mert helyettuk braziliát részesiti elonybe.nézuk csak:
Saviola hat nem nyujtot akorat mint tavaly mori a monacoba,söööt,ettol fuggetlenul ha eladjak is nagy kedvenc marad és hianyozni fog.Riquelme hat... nalunk a jatekrendszerbe van mar 3 esz:roni,deco,és puyol ,max rotalva lenne jo de ahoz draga,és van jobb is.
csatar kell mert larssonra kell rotacio a kora miatt,eto'o serthetetlen,max henry tudna megpiszkalni ha rijkard marad a taktikajan.
guily:jo igazolás volt majd jovore megmutatja.
maxi még fiatal sztem kolcsonbe kéne adni mondjuk olaszorszagba hogy faragjak....ettol fugetlenul kivallo.
F.torres tul fiatal de zseni.
Robinho fiatal de sztem a kov 10 évbe ő és ronnie fog versenyezni az év jatékosa cimért,ha euba jon akkor hozzánk inkább,vagy barhova csak ne realba mert nagyon megdobna oket.
kapusunk vilagklaszis és van helyetese ergo nem kell....
van bommel jo huzas gio-val szép paros lenne.
amin lehet gondolkozni még vedo,de az baromi nehez,jo lenne valmi fiatal tehat akit mi alakitunk puyol szinture....
sztem a csapat gyengéi :gerrard,gabri,sylvinho.
részemrol kiegyeznék egy kaká-riqu cserével kis rafizetésel a milan ugyis érdeklodik iranta rui costa helyett!
a nyari igazolasra max 60 millank van,+savi+riqu ára.
én 1et kivanok rugjunk tob golt kapjunk kevesebet mint idén és cimvedes+bl meglesz.
adott par motor jatékos:xavi,puyol,edmilson,guily
par zsugas:ronie,eto'o,deco,[larsson].
és adott jopar tehetseg de fiatal:maxi,motta,sylvinho,oleguer aki fantastikus pályát fog befutni.
SZOVAL FORCA BARCA:CONGRATZ LAPORTA,TRIXY,RIJJKARD ki gondolta volna ilyen szépnek a jovot van gaal idején!
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!