etooka9 írta:messideco írta:De barom ez a Ronaldo. Ne szúrta volna el a karrierjét annak idején, és lett volna esélye még vb-n játszani és gólokat rúgni... Az irigység netovábbja. Babonázzák meg, huh, ez már gyakorlatilag az elmebetegség állapotához közel van...

Szerintem csak viccnek szanta, en egy jot nevettem rajta. VIszont en is szurkolok azert, hogy Klose ne dontse meg a rekordjat es ahogy elottem is irtak kb. 80%-ban nem o tehetett rola, hogy a vegere igy alakult a karrierje.
én se értem miért kell ezt annyira túlfújni, tuti nem szó szerint gondolta ezt bakker...
de egy kicsit hasonlítsuk össze a 2t....
Klose
2002:
Csoportkör:
Szaúd-Arábia 3 gól
Írország 1 gól
Kamerun 1 gól
mind az 5 fejes
Egyenes Kieséses szakaszban be se talált hiába játszott kezdőként az összes többi meccsen...
2006:
Csoportkör:
Costa Rica 2 gól
Ecuador 2 gól
Negyeddöntő:
Argentína 1 gól (1-1 és 11esekkel nyertek)
2010:
Csoportkör
Ausztrália 1 gól
Nyolcaddöntő:
Anglia 1 gól (4-1es végeredmény)
Negyeddöntő
Argentína 2 gól (4-0ás végeredmény)
most ha ezt megnézzük...
csoportmeccsek 10 gólt lőtt, a másik 4 volt egyeneskieséses, de Negyeddöntőnél később gólt nem szerzett hiába játszotta végig kb mind a három VB-t, pedig 2002ben Döntő, aztán meg 2 elődöntő is volt.
most nézzük meg a brazilt....
Ronaldo
1998
Csoportkör:
Marokkó 1 gól
Nyolcaddöntő:
Chile 2gól (4-1)
Elődöntő:
Hollandia 1 gól (1-1 hossz.)
2002
Csoportkör:
Törökország 1 gól
Costa Rica 2 gól
Kína 1 gól
Nyolcaddöntő
Belgium 1 gól (2-0)
Elődöntő
Törökország 1 gól (1-0)
Döntő
Németország 2 gól (2-0)
2006
Csoportkör:
Japán 2 gól
Nyolcaddöntő:
Ghána 1 gól.
Ronaldo 15 gól, 8 kieséses meccsen, Nyolcaddöntő 4 gól, Elődöntő 2 gól, Döntő 2 gól
Klose 14 gól, 4 kieséses meccsen, Nyolcaddöntő 1 gól, Negyeddöntő 3 gól
feel the difference
De barom ez a Ronaldo. Ne szúrta volna el a karrierjét annak idején, és lett volna esélye még vb-n játszani és gólokat rúgni... Az irigység netovábbja. Babonázzák meg, huh, ez már gyakorlatilag az elmebetegség állapotához közel van...

ezt meg én se tudom hova tenni...