Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mostmár ez nemcsak edző meccs mert vezet a Real ez így egy férfias élet-halál harc melyből a jobbik kerül ki győztesen idén mindent ennek az egy meccsnek rendeltek aláRivaldo11 írta:Most lesz aztán csak rózsaszínű a világ.![]()
Megjegyzem: a vereségükből-ha az lett volna a vége-sem lett volna szabad levonni semmiféle következtetést. Ezek csak edzőmeccsek.
Ünnepeljük a világ legjobb csapatának fantaxtikus győzelmétReal Madrid C.F. írta:Saviola tizi: 3-2
Ugyanazt a meccset nézzükReal Madrid C.F. írta:noname! Mindent meg lehet magyarázni ugye?
Sztem meg mi irányitjuk a meccset, és a Lokomitiv lőtt két mákos golt!
Hátmég ha Robinho és Baptista is jáccana
Remélem megkapja a fizettségét és ezekután róla se hallunk több jótkovinho írta:Látom Júdás is beköszönt. Elfáradtak a szovjetek. Ja meg ez csak jelentéktelen edző meccs
Most már nemcsak jelentéktelen felkészülési meccs?Real Madrid C.F. írta:Saviola tizi: 3-2
Don Favágó Kapáló szelleme még ott kísértnoname írta:Basszus:2-2.Előbb Guti lövése megpattan, aztán egy kapushiba.
Ahogy látom szemkápráztató játékkal.Real Madrid C.F. írta:2-2 ennyi
De ez még csak edzőmeccs (by minden madrid szurkoló)noname írta:Az oroszok le vannak nagyon maradva.Azt írták ki h Granero helyett bejött Drenthe![]()
![]()
![]()
Mostmár:Casillas-Salgado-Pepe-Metz-Torres-Diarra-Balboa-Guti-Bueno-Saviola-Raul
Mostmár nem mondhatják h nagyon tartalékosak...![]()
![]()
Voltam.Mezner2 írta:Noname voltál a madridistán? Én most jöttem vissza hihetetlennoname írta:Csak melegítünkLG írta:Azért korai még ünnepelni a bajnoki cimetigaz, csak idő kérdése
De úgyis mindjárt jönnek a madridisták h ez csak egy felkészülési meccs és tartalékosak, de vita helyett:mi hasonlóan tartalékosan parádéztunk.