Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henry is megkapta pedig ő nem rúgott ennyi gólt mint ő.Hátha ugyanaz lesz vele is mint Henry-val.Első szezonban szenvedés másodikban varázslás:DMichaaBee írta:Azért ne vicceljünk már.Lionel85 írta:adiosMég egy év bizonyítási lehetőséget simán kellene kapnia...
Azért ne vicceljünk már.Lionel85 írta:adios
Most öszintén válaszolj lécciiii!Barcaman14 írta:Ezek után már nekem is gyanúsnak tűnik az egész.LM10 írta:Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."
Persze szokott hülyeségeket mondani, de így Ibra rossz teljesítménye után jött a Villás cikk+Bojan ma a kezdő...érdekesBojan kezdett tegnap! (ami nem baj amúgy
) Közölték a napokban, hogy a nyáron több mint valószínű hogy érkezik Villa! Sok arra utaló jel van, hogy Ibra távozhat.... De várjunk még ezzel!
Ha mégis bekövetkezne: Igazából Ibrat egy kicsit sajnálnám, mert mindössze 1 év után elmegy. De szerintem ő is és mi is jobban járnánk. Nem hiszem, hogy ő jól érzi magát ebben a szituációban és a csapatnak sem kedvez az ő játékstílusa. Azt hiszem, hogy kérőkben nem lenne hiány, úgyhogy rossz helyre biztosan nem kerülne.
Ha a svéd elmenne, akkor nyilván Villa érkezésével, úgy gondolom hogy Pedrora alapemberként számítana jövőre Pep és Messi kimehetne a szélre ismét: Pedro-Villa-Messi!
Kíváncsian várom mi lesz a sorsa!
Nem szokott hozzá. Alkalmazkodni viszont hihetetlenül próbál. Azt nem veszitek észre, hogy a Barca játékát próbálja játszani azzal, hogy a 16-oson belül még elpasszolja, holott az Interben ilyet az életben nem lehetett látni tőle. Az első éve volt itt, nálunk. Én bízom benne, szurkolok neki, holott engem is tud dühíteni, ha flegmázik.ALEXDP írta:...nem tudott hozzászokni, talán nem is fog...
Az emberi butaság netovábbja,amikor ezekért a szitukért Ibrára haraxik a sok okos!(ahogy amúgy a neved is!!!)menjenIbra írta:Igen. Zseniálisan el tud tűnni cirka 70 percre a 90-ből, és valóban művészet kell ahhoz hogy ilyen játékkal egy Barcában a csapat közelébe kerüljön. Tegnapi játékában volt 2 perc amikor pörgött, de utána beállt a pozíciójába(utsó védő mögé 1 méterrel), és várta a totális labdákat.ALEXDP írta:Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!
Kevés igazi futball művészek egyike....
És ha varázsolni kezd....!!!:-)
Fél éve minden Zlatan-fan azt szajkózza, hogy mi lesz ha varázsolni kezd.mivan ha nem is tud ilyet ezen a szinten.?
Az emberi butaság netovábbja,amikor ezekért a szitukért Ibrára haraxik a sok okos!(ahogy amúgy a neved is!!!)menjenIbra írta:Igen. Zseniálisan el tud tűnni cirka 70 percre a 90-ből, és valóban művészet kell ahhoz hogy ilyen játékkal egy Barcában a csapat közelébe kerüljön. Tegnapi játékában volt 2 perc amikor pörgött, de utána beállt a pozíciójába(utsó védő mögé 1 méterrel), és várta a totális labdákat.ALEXDP írta:Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!
Fél éve minden Zlatan-fan azt szajkózza, hogy mi lesz ha varázsolni kezd.mivan ha nem is tud ilyet ezen a szinten.?
Ezek után már nekem is gyanúsnak tűnik az egész.LM10 írta:Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."
Persze szokott hülyeségeket mondani, de így Ibra rossz teljesítménye után jött a Villás cikk+Bojan ma a kezdő...érdekes
http://bl.tv2.hu/2010/04/30/jogos-volt- ... iallitasa/Kedves Pisti! A Barca-Inter eredményt látva, szerinted jó döntés volt az Eto’o -Ibrahimovic csere?
Hajdú B. István:
Az Internnek jó döntés volt, a Barcának nem. Ibrahimovic gólerőssége hasonló mint Eto’oé, ám utóbbi taktikailag szerintem sokrétűbb és fegyelmezettebb.
Igen. Zseniálisan el tud tűnni cirka 70 percre a 90-ből, és valóban művészet kell ahhoz hogy ilyen játékkal egy Barcában a csapat közelébe kerüljön. Tegnapi játékában volt 2 perc amikor pörgött, de utána beállt a pozíciójába(utsó védő mögé 1 méterrel), és várta a totális labdákat.ALEXDP írta:Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!
Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!ab1daL írta:Hagyni kell még neki egy szezont a bizonyításra. Csak egyszer induljon be a henger, emberek csodákat fogunk majd látni tőle is. Arsenal elleni meccsen az ő 2 gólja fontos volt, kíváncsi lettem volna ha nem sérül le hogy milyen formában folytatja. VAMOS BARCA!ALEXDP írta:Nemrég írtam hogy szerintem nem tölti ki a szerződését,de azt azért hozzá tenném,hogy jelenleg Ő és Eto a top 2! nehéz neki itt, tanulja a játékot,de azért születettt zseni!!!
Bárcsak beindulna!!!!!!!!!!!!
Hagyni kell még neki egy szezont a bizonyításra. Csak egyszer induljon be a henger, emberek csodákat fogunk majd látni tőle is. Arsenal elleni meccsen az ő 2 gólja fontos volt, kíváncsi lettem volna ha nem sérül le hogy milyen formában folytatja. VAMOS BARCA!ALEXDP írta:Nemrég írtam hogy szerintem nem tölti ki a szerződését,de azt azért hozzá tenném,hogy jelenleg Ő és Eto a top 2! nehéz neki itt, tanulja a játékot,de azért születettt zseni!!!
Bárcsak beindulna!!!!!!!!!!!!
Igen, ezt még előtte írtam.Andris írta:Hát ha figyeltél, megmagyarázta utána, méghozzá a statisztikával, ami most végül meg is dőlt.Sanama írta:Miket mondogat Farkas Norbi?
Kiderült,hogy Ibrahimovic nem tud Messivel együtt játszani????
MIVAN?
Hát ha figyeltél, megmagyarázta utána, méghozzá a statisztikával, ami most végül meg is dőlt.Sanama írta:Miket mondogat Farkas Norbi?
Kiderült,hogy Ibrahimovic nem tud Messivel együtt játszani????
MIVAN?
Sanama írta: Kétlem,hogy a Valencianak Ibra fizujára lenne pénze.
Kétlem,hogy a Valencianak Ibra fizujára lenne pénze.FtcSikiHun írta:Villa-Ibra csere?LM10 írta:Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."
Persze szokott hülyeségeket mondani, de így Ibra rossz teljesítménye után jött a Villás cikk+Bojan ma a kezdő...érdekes
Villa-Ibra csere?LM10 írta:Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."