Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.02.06. 11:46:49

Szerintetek valaha me fogja Pep huzni , h Samuelt leulteti a padra es Henry a kezdo kozepcsatar , balon mondjuk ini , jobb oldalon messi? az a bajh a kameruni nagyon megsertodne (es ugye sok golt is lo de most sztem gyengebb kicsit) , pedig sztem most henry rengeteg golt vagna.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.06. 11:38:52

baas11 írta:Nem hiszem, sztem nagyon sokszor nem jó a balon vagy ha igen akkor az kimerül egy jó beadás vagy szögletben...ezért is megy be középre mert ezt ő is tudja(ha nincs Eto'o),ezt nem lehet nem észre venni....és akkor máris jön a sarkazás,a fejes ,gólok stb....én egy kicsit többet várok azon a poszton de csak ennyi(függetlenül attól h épp ki játszik ott) !
azért megy be középre, mert az is a feladata, balról is. messi is be szokott menni középre, de még puyol is fel szokott bukkani elől, érted. senki sincs odaszögezve a posztjához. és most nem arról beszélek, amikor kifejezetten cserélgeti a helyét a három támadó, hanem amikor a balszélső elkezd befele húzni.
az, hogy nem veri meg az emberét 1-1ben, egyszerűen marhaság már, szerintem. tavaly voltak ilyen gondok vele, hogy folyton elhagyta a labdát, stb, de ebben a szezonban újra agilis, mindig eljut a 16osig, ahol persze néha rossz helyre passzol, de ez kb mindenkivel előfordul. lehetne aktívabb, persze, nem tudja úgy nyomás alatt tartani a védelmet, mint iniesta, akinek minden megmozdulása életveszélyes, de ez nem jelenti azt, hogy henry ne lenne jó. amikor pl bojan és hleb totál haszontalan volt a getafe ellen, és pep lecserélte őket szinte már a szünetben, azonnal látszott, hogy mennyire jó tud lenni titi, még pár kiharcolt szöglettel is.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.06. 11:29:04

Mikaos írta:
chi omega írta: most kivételesen jogos lett volna simán behozni bojant, hlebnek meg egyenesen kezdenie kellett volna, nem volt jobboldali támadó, így a két csatár is csak lézengett.
egyébként annyiban mindenképp igazad van az iniesta-henry párviadalban, hogy eto'o egyszerűen jobban tud iniestával játszani, mert pont azóta vérgyenge samu, mióta titi állandó kezdő. ha viszont henry is rossz, akkor ciki van. az is lehet, hogy nem bírják egymást, ami nem jó ómen.
Az egésszel nem értek egyet. Egyik kijelentésed sem helytálló.
1. Eto'o nem azóta vérgyenge, amióta Henry játszik. És Eto'o miért lenne jobb, ha Iniesta van? Erre van statisztikád? (Egyáltalán hogy lehet ilyet mondani, mikor tudjuk, hogy Iniesta kb. 4-5 meccsen volt kezdőként balszélen az egész szezonban?!!!! :D ) Tehát Eto'o az összes többi meccsen kalap ...-t sem ért? - ezt azért nem mondanám!!! Sőt, legutóbbi meccsen Iniesta is a pályán volt (jobb szélen), Eto'o pedig igen harmatos volt.
2. De annyira unalmas már az Iniesta-kérdés, mindannyian tudjuk, hogy neki az eredeti helye a középső középpálya (és itt is játszik messze a legjobban), de csak nem tetszenek megérteni itt páran. Kezdem úgy érezni, hogy ennek semmi köze Iniestához...
3. Amúgy Henry és Eto'o bírják egymást, elég csak megnézni a góloknál, hogy örülnek egymás góljainak.
" Eto'o nem azóta vérgyenge, amióta Henry játszik. És Eto'o miért lenne jobb, ha Iniesta van? Erre van statisztikád?"

samu kb azóta rossz (a góljai ellenére), mióta iniesta lesérült, és henry beverekedte magát a csapatba. előtte is játszott a francia, persze, és igen, nekem akkor is úgy tűnt, hogy kicsit idegenül mozognak együtt eto'o-val. aztán miután iniesta 2 hónapra kikerült a keretből, és henry elkezdte nagyon tempósan rugdosni a gólokat, eto'o egyszerűen eltűnt. persze, betalál mindig, de sehol nem játszik úgy, mint novemberben, amikor összjátékokban is nagyon jó volt, és folyton megverte a védőit.
ez nem statisztika kérdése, elég nehéz lenne összeállítani egy ilyet, és ha lenne ennyi energiám, meg kedvem, neki is állnék, szerintem érdekes lenne. de inkább csak megérzés, megfigyelés.

"Amúgy Henry és Eto'o bírják egymást, elég csak megnézni a góloknál, hogy örülnek egymás góljainak"

én annyira nem látom ezt, sőt. persze pacsiznak, de ahhoz képest, hogy két centerről van szó, akik mindketten a világfutball nagy egyéniségei, ráadásul mindketten feketék, akik eltökélten harcolnak a rasszizmus ellen, nem látom a nagy barátságot. messi-t pl minden egyes góljánál nagyon ünnepli samu, látszik, hogy mennyire szereti, kifejezetten közös henry-eto'o gólörömöt (tehát nem amikor egy rakásban van az összes játékos, hanem ketten kifejezetten egymást ünneplik) viszont csak tavaly láttam, egyszer. pedig idén párszor már kiszolgálta henry eto'o-t, nyomtak egy pacsit, és annyi.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.06. 11:27:51

Nem hiszem, sztem nagyon sokszor nem jó a balon vagy ha igen akkor az kimerül egy jó beadás vagy szögletben...ezért is megy be középre mert ezt ő is tudja(ha nincs Eto'o),ezt nem lehet nem észre venni....és akkor máris jön a sarkazás,a fejes ,gólok stb....én egy kicsit többet várok azon a poszton de csak ennyi(függetlenül attól h épp ki játszik ott) !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.06. 11:17:31

költői túlzás amit írtál, enyhén szólva. henry nagyon sokszor jó a balon. de olyankor meg az a baj, ha nem lőtt gólt.
nyuszika és a sapka esete.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.06. 11:07:54

Szerintem itt senkinek nem Henry-val van baja,csak miért kell ott játszania ahol nem tud ,?a fontos gólókat ugyse onnan szerzi....nekem volt kellemettlen amikor haverom megkérdérdezte h ő a bal támadótok ?mondom igen ,-persze h 2 perc múlva elesett a saját lábában-azt mondja nem rossz...milyen lehet Henrynak ???ha már nézni is kínos a szenvedését!?
Mintha Valdes két védés között jobb összekötőt játszana ,minek ???
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.06. 02:44:14

figyi, jelenleg úgy áll a helyzet, hogy itt a második számú csatár több gólt szerez, mint a világ csapatainak 98%-ban az elsőszámú. és nem, ez nem csak annak köszönhető, hogy jól megy a csapatnak, meghogy sokat játszik, henry helyzetkihasználási aránya hihetetlenül megugrott.

ezzel nem kibékülni kell, hanem örülni. te szimpla makacsságból nem vagy hajlandó, szerintem ez bosszantja a többieket.

annak én sem örülök, hogy eto'o-val nem tudnak igazán jól együtt játszani (amit felesleges lenne titire kenni, ez egy állapot, és kész), meg annak sem, hogy a széljáték annyira nem neki való (erről SEM titi tehet, ez is csak egy állapot, és kész), de hogy egy ennyi gólt lövő támadóra a csapatban annyit mondjak, hogy ki vagyok vele békülve, az abszurd.
ha úgy zárta volna az idényt, hogy lőtt 15 fontos gólt, már azt mondtam volna, kiváló. viszont nagyon úgy néz ki, hogy inkább fog 25 fontos gólt fog lőni..
Andris
Adminisztrátor

2009.02.06. 00:30:07

chi omega írta:"Szerintem közel sem csak az a dolga hogy gólokat lőjön. "

ezzel az a probléma, hogy régen meg az volt ellene az érv, hogy senkit sem érdekel a jó mezőnyjáték, lőjjön gólokat..
Hát mondjuk ilyet tőlem sose olvastál, az egész biztos. :)
Maximum olyat, hogy legalább sok gól lőjön, és akkor kibékülök azzal, hogy helye van a csapatban. És ez maximálisan meg is van, abszolút ki vagyok békülve a dologgal. De szerintem még ilyet se nagyon írtam.

Rivaldo11: Sajnálom, tényleg, minden irónia nélkül.

Nekem akkor is csak a legritkább esetben tetszik a széljátéka.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.06. 00:25:16

Etooka írta:Andris :!:

Szerintem itt senki sem a mondandót igazságán vitatkozik, hanem ahogy mondod, abból az jön le, hogy Te nem feltétlenül szereted Henryt!
De, én a mondandója igazságtartamával is vitáznék. Helytelen, irreális, igazságtalan, indokolatlanul negatív.
Csak ennyi a problémám. Nemigen nézek be ide most már azt hiszem, kezd ez az egész az agyamra menni. Azt hittem, felnőtt emberek belátják ha valamit rosszul látnak.
Tévedtem. Úgy látszik jobb inkább belekötni mindenbe, abba hogy milyenek a gólok, hány centiről születnek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.06. 00:09:13

"Szerintem közel sem csak az a dolga hogy gólokat lőjön. "

ezzel az a probléma, hogy régen meg az volt ellene az érv, hogy senkit sem érdekel a jó mezőnyjáték, lőjjön gólokat..
Andris
Adminisztrátor

2009.02.05. 23:53:08

Hát lehet hogy én érzem rosszul, sőt ha már ennyien mondjátok, ez a valószínűbb, még sem gondolom hogy mostanában olyan élesek lennének a kritikák. Mit írtam ma be? Hogy kritizálnám bőven, ha nem rúgott vna gólt. Meg hogy sok támadást elszórakozik a baloldalon, szélen.

Ez nem olyan egetrengető kritika, igazából szerintem nagyon cáfolni sem lehet, látta mindenki, mégis mennyi savazás jött utána újra, hogy miért bántom.

Nade figyelek-figyelek továbbra is, próbálom visszább fogni a jelzőket, de 1-1 majd biztos becsúszik néha, ami erősebb. Főleg ha ekkora váltást látok, amikor az eddigihez képest az én elképzeléseim egyike jön létre a pályán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.05. 23:50:44

Gólja nagyon szép volt, grt érte.

Szntem amíg korlátok közt leírja bárki is a véleményét a franciáról, fogadjuk el. nem kell feltétlen meggyőzni a másikat.

úgy is lejön 1-2 hszből,h meg lehet e vagy sem.

Andris véleménye legtöbbször negatív, mert így látja,és leírja mindig, na és? szerintem senki nem lett lecseszve ha a véleménye legtöbbször pozítiv és mindig leírja. arra van a topik. de ne arról szóljanak már a hszek,h teneked miért negatív még mindig? stb...az neki és kész. miért kell ez zavarjon embereket? :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.05. 23:47:08

Andris :!:

Szerintem itt senki sem a mondandót igazságán vitatkozik, hanem ahogy mondod, abból az jön le, hogy Te nem feltétlenül szereted Henryt!Persze,más kérdés,hogy hogyan jön le az írásodból és hogy mit gondolsz,és mint leírtad,korántsem utálod a franciát!

Ennek ellenére tartom, hogy néha túlságosan is kritikus vagy vele szemben, viszont legtöbbször teljesen igazad van a baloldali játékával kapcsolatban...

OFF vége...
.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.05. 23:43:23

Ma is bizonyította h bal szélen harmat gyenge...ami nem az ő hibája...csak ott kell bűnhődnie,és ezt rossz nézni ,a gólja gyönyörű volt !
Andris
Adminisztrátor

2009.02.05. 23:30:59

Jujujj.. itt kezdődnek a félreértések. :)

Szerintem közel sem csak az a dolga hogy gólokat lőjön.
De így 50.szerre belenyugodhatnátok, hogy akár gólt lő akár nem, ha nem tetszik amúgy a játéka, azt emellé meg fogom jegyezni. De igazából lusta vagyok már válaszolgatni, mindig ugyis ugyanazt kéne, dühöngjetek ha jól esik.

Mikaos: nem arra kérlek h ne reagálj, hanem hogy az ilyen jellegű mondatokat mellőzd, mint hogy 'ez Eto'onál már év meccse lenne'... ezeknek semmi jogalapja, és nem az első. Ennyi a kérés. :)

Egyébként amint lement ez a két töketlen, kombinativitás terén gyenge játékos (guddy, henry), azonnal megélénkült a játék. Hleb, Iniesta, Messi, Busquets... öröm nézni őket, komolyan. És még csak azt se lehet mondani, hogy most Messi jó játéka miatt volt a fellendülés. Egyszerűen szerintem más jellegű játékosok kerültek a pályára, fentlévők előtt (Touré, Hleb, Iniesta) pedig ezáltal, illetve a helycserék miatt több lehetőség nyílt, több 'játékostársat' is kaptak.

Egy meccsből ugyan sose lehet következtetéseket levonni, de nagyjából mindig ez történik, és hónapok óta hajtogatom ezt én is, meg még azért páran. Ez egy minőségi lépcső egyszerűen. Más kérdés már persze, hogy mennyivel eredményesebb, v kevésbé az (ma pl kevésbé volt), de hogy 10szer jobb nézni, az biztos.
És abszolút kulcsmomentum a duplacsere, és hogy kik jöttek le, és fel. Fülig ért a szám amikor felmutogatták a táblákat.

Szerk:
Tényleg úgy letámadtok mindig, és olyanokat írtok... hát mondom én hogy adjuk el a francba? vagy egyáltalán azt, hogy ne játszon? a posztján, talán picit a játéklehetőség rendszerességén módosítanék, de semmi más. Ennek ellenére mindig a lőtt góljaival jöttök, meg hogy hányszáz gólt rúgott már a csatártriónk, stbstb. Tulajdonképp ezeknek kevés köze van ahhoz, amit én írok.

Sok legyen a mai második félidő féle játékból, felállásból, legalább annyi mint a másikból, és még az is lehet hogy elhalkulok ebből a topicból.

szerk2: Mihuról lehetne példát venni. Tudja jól, mert érződik erősen, meg le is írtam sokszor, egész más fajta és sokkal jobb játék kell Henrytől, ami engem meg tudna győzni annak az ellenkezőjéről, amit hajtogatok. Erre pedig elég kevés esélyt látni azért. Én többnyire válaszolgatok itt azért, de annyit be kell látnotok, hogy én mindig csak leírom, szerintem hogy játszott az adott meccsen, utánna meg jön a két oldal savazás, hogy mért bántom, meg gólt rúgott, meg multkor jól játszott, meg különben is szegény Henry, és nem mellesleg sokan közületek nagyon szeretik őt, én meg csak úgy mint a legtöbb átlag Barca játékost, mint Guddy, Keita, Bojan, Piqué, Cáceres, Valdes... kedvenceim persze nekem is vannak. Spec a Henry utálatot visszautasítom továbbra is. Ugrálok fel a kanapéról és nem ritkán üvöltözök örömömben ha gólt rúg. Akkor is ha fél méterről kotorja be.

Tőlem leírhatjátok mindig ugyanazt, a válaszaim is ugyanazok lesznek, amíg meg nem unom. De én másért eredetileg nem járok már ide, csak hogy heti 1 v 2szer leírjam, hogy tetszett v nemtetszett a játéka.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.02.05. 23:43:34-kor.
- József Attila
Mihu
Director del Fútbol

2009.02.05. 22:57:14

Teljesen feleslegesen vitáztok. Ez olyan, mint amikor egy olyan embert akarsz meggyőzni aki utálja a focit, de te meg akarod győzni arról, hogy a foci igenis a legjobb sport a világon. Hiába magyarázod neki, úgyis mindig csak a negatív példákat fogja felsorolni. lm19 esetében is ez van. Ha egyszer ennyire ragaszkodik ahhoz amit elgondolt, akkor hiába győzköditek. Úgysem fogjátok tudni megmagyarázni hogy ugyan annyira hasznára van a csapatnak szélen, mint Iniesta. Egyébként meg ma nem játszott akkorát, amit fel lehetne hozni pozitív példaként.

Engem is rohadtul idegesít Andris véleménye, de ez van. Egyáltalán nem látom annak az esélyét, hogy mi meggyőzzük ennek az ellenkezőjéről. Volt egy pü váltásunk, azóta én személy szerint nem látom értelmét annak, hogy harmadszor is leálljak vele vitázni ugyan arról a dologról.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.05. 22:52:20

lionelmessi19 írta: Nem nem mondanám ezt, és nemtudom hányszor kell még megkérjelek, hogy fejezd ezt be. :roll:
+
Minden mérkőzésnél írni fogok Henry topicjába. Mindíg értékelem a teljesítményét. Garantálom.
Nézd, ha te MINDIG írsz, akkor engem miért akarsz arra kérni, hogy ne reagáljak ilyenkor mindig? Egyszerűen nem érzem fairnek, hogy mindig írsz, és mindig negatívat. Henry ma csapatunk egyik legjobbja (mindenki sokat hibázik, de ő a góllal, és egy-két megoldásával kitűnik). De lehet, hogy te örömből csinálod, ez esetben engedd meg nekem is azt az örömöt, hogy reagáljak mindig. Szerintem így fair.
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.05. 22:50:40

Elszomorít, ami itt megy néha :oops: Van ráció abban, hogy: sok labdát ad el, meg, hogy nemmindig veri el az emberét 1az1ben... :wink: de egyszer próbáljuk már azt nézni, hogy van egy közel 50 gólos csatártriónk, féltávnál. Eúrópa csodálja, amit ez a "korösszetételben ideális" 3as művel elől. Henry 15öt pöckölt idén... ez az állandó rotációt figyelembevéve, s hogy nem ő az elsőszámú golfelelősünk...egy KIVÁLÓ mérleg, egy kiváló embertől, aki végre kiválóan érzi magát a pályán, itt, Barcelonában...
Beállt a sorba, melózik rendesen, mint bárki más... nekem ez rendkivül tetszik. :P a csapatnak is megy... Vele! :P Csak kicsit legyetek elnézőbbek a franciával szemben... s úgy végezni nála is az értékelést, mint bárki másnál. Meghálálja! Még ennél is jobban...:D reméljük...

GO HENRY!!!
Több, mint egy klubb...
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.05. 22:40:45

jól játszik henry felesleges vitázni róla
noname
Llegenda del Barça

2009.02.05. 22:32:56

Katalán88 írta:Nem értem mi a baj Henry-vel.... Sztem jól játszik és még gólt is lőtt meg milyen szép paszt adott Ini-nek!!!!
Henryval a gond az h egyes támadásoknál ugyan megmutatkozik a zsenialitása, de az eseteknek legalább a felében rajta akad el a támadás, mint ma is.Ha nem lenne ilyen sok gólja, mindenki lehordaná a sárga földig, de azért gólok ide vagy oda, a spanyol bajnokság továbbra se neki való és nem is lesz soha az!
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2009.02.05. 22:29:09

Mikaos írta:Semmivel nem szokott többet csinálni Eto'o, vagy a csatárok többsége, de Eto'onál lehet, hogy már azt mondanád: "év legjobb teljesítménye" :)
Nem nem mondanám ezt, és nemtudom hányszor kell még megkérjelek, hogy fejezd ezt be. :roll:

Gyurinho, neked is leírom külön, úgy kb. 4543646324643543szorra egyébként a fórumra összességében: Minden mérkőzésnél írni fogok Henry topicjába. Mindíg értékelem a teljesítményét. Garantálom. Senki másnál nem biztos, hogy mindíg írok, ő az egyetlen akinél 1000%. Pusztán azért, mert hatalmas vitáim csak róla vannak a társasággal.
- József Attila
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.05. 22:28:59

a barcelona itt mutatkozik meg hogy nem a legerősebb felállással is képes lejátszani a mallorcát...aki nemezt mondja nemtudom milyen meccset néz! Visca el Barca :)
Katalán88
Capitá del Barça

2009.02.05. 22:28:15

Nem értem mi a baj Henry-vel.... Sztem jól játszik és még gólt is lőtt meg milyen szép paszt adott Ini-nek!!!!
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.02.05. 22:25:21

lionelmessi19 írta:Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
Jajj ne légy már ennyire negatív.Már nem azért de például Hleb is sok labdát elvesztett ám megint csak Henryt veszed észre.
Szerintem jelenleg védelem volt gyengébb nem pedig a támadó szekció köztük Henry.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.05. 22:25:19

lionelmessi19 írta:Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
Sajnos senki nem játszik jól!!! De ő egész jó volt, és meghatározó egy 15 percig (gól, sarkazás Iniestának, aztán Sylvinho-val összjáték), és olykor ennyi bőven elég egy meccs eldöntéséhez. Semmivel nem szokott többet csinálni Eto'o, vagy a csatárok többsége, de Eto'onál lehet, hogy már azt mondanád: "év legjobb teljesítménye" :)
Lezárt