Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
azért megy be középre, mert az is a feladata, balról is. messi is be szokott menni középre, de még puyol is fel szokott bukkani elől, érted. senki sincs odaszögezve a posztjához. és most nem arról beszélek, amikor kifejezetten cserélgeti a helyét a három támadó, hanem amikor a balszélső elkezd befele húzni.baas11 írta:Nem hiszem, sztem nagyon sokszor nem jó a balon vagy ha igen akkor az kimerül egy jó beadás vagy szögletben...ezért is megy be középre mert ezt ő is tudja(ha nincs Eto'o),ezt nem lehet nem észre venni....és akkor máris jön a sarkazás,a fejes ,gólok stb....én egy kicsit többet várok azon a poszton de csak ennyi(függetlenül attól h épp ki játszik ott) !
" Eto'o nem azóta vérgyenge, amióta Henry játszik. És Eto'o miért lenne jobb, ha Iniesta van? Erre van statisztikád?"Mikaos írta:Az egésszel nem értek egyet. Egyik kijelentésed sem helytálló.chi omega írta: most kivételesen jogos lett volna simán behozni bojant, hlebnek meg egyenesen kezdenie kellett volna, nem volt jobboldali támadó, így a két csatár is csak lézengett.
egyébként annyiban mindenképp igazad van az iniesta-henry párviadalban, hogy eto'o egyszerűen jobban tud iniestával játszani, mert pont azóta vérgyenge samu, mióta titi állandó kezdő. ha viszont henry is rossz, akkor ciki van. az is lehet, hogy nem bírják egymást, ami nem jó ómen.
1. Eto'o nem azóta vérgyenge, amióta Henry játszik. És Eto'o miért lenne jobb, ha Iniesta van? Erre van statisztikád? (Egyáltalán hogy lehet ilyet mondani, mikor tudjuk, hogy Iniesta kb. 4-5 meccsen volt kezdőként balszélen az egész szezonban?!!!!) Tehát Eto'o az összes többi meccsen kalap ...-t sem ért? - ezt azért nem mondanám!!! Sőt, legutóbbi meccsen Iniesta is a pályán volt (jobb szélen), Eto'o pedig igen harmatos volt.
2. De annyira unalmas már az Iniesta-kérdés, mindannyian tudjuk, hogy neki az eredeti helye a középső középpálya (és itt is játszik messze a legjobban), de csak nem tetszenek megérteni itt páran. Kezdem úgy érezni, hogy ennek semmi köze Iniestához...
3. Amúgy Henry és Eto'o bírják egymást, elég csak megnézni a góloknál, hogy örülnek egymás góljainak.
Hát mondjuk ilyet tőlem sose olvastál, az egész biztos.chi omega írta:"Szerintem közel sem csak az a dolga hogy gólokat lőjön. "
ezzel az a probléma, hogy régen meg az volt ellene az érv, hogy senkit sem érdekel a jó mezőnyjáték, lőjjön gólokat..
De, én a mondandója igazságtartamával is vitáznék. Helytelen, irreális, igazságtalan, indokolatlanul negatív.Etooka írta:Andris![]()
Szerintem itt senki sem a mondandót igazságán vitatkozik, hanem ahogy mondod, abból az jön le, hogy Te nem feltétlenül szereted Henryt!
Nézd, ha te MINDIG írsz, akkor engem miért akarsz arra kérni, hogy ne reagáljak ilyenkor mindig? Egyszerűen nem érzem fairnek, hogy mindig írsz, és mindig negatívat. Henry ma csapatunk egyik legjobbja (mindenki sokat hibázik, de ő a góllal, és egy-két megoldásával kitűnik). De lehet, hogy te örömből csinálod, ez esetben engedd meg nekem is azt az örömöt, hogy reagáljak mindig. Szerintem így fair.lionelmessi19 írta: Nem nem mondanám ezt, és nemtudom hányszor kell még megkérjelek, hogy fejezd ezt be.![]()
+
Minden mérkőzésnél írni fogok Henry topicjába. Mindíg értékelem a teljesítményét. Garantálom.
Henryval a gond az h egyes támadásoknál ugyan megmutatkozik a zsenialitása, de az eseteknek legalább a felében rajta akad el a támadás, mint ma is.Ha nem lenne ilyen sok gólja, mindenki lehordaná a sárga földig, de azért gólok ide vagy oda, a spanyol bajnokság továbbra se neki való és nem is lesz soha az!Katalán88 írta:Nem értem mi a baj Henry-vel.... Sztem jól játszik és még gólt is lőtt meg milyen szép paszt adott Ini-nek!!!!
Nem nem mondanám ezt, és nemtudom hányszor kell még megkérjelek, hogy fejezd ezt be.Mikaos írta:Semmivel nem szokott többet csinálni Eto'o, vagy a csatárok többsége, de Eto'onál lehet, hogy már azt mondanád: "év legjobb teljesítménye"
Jajj ne légy már ennyire negatív.Már nem azért de például Hleb is sok labdát elvesztett ám megint csak Henryt veszed észre.lionelmessi19 írta:Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
Sajnos senki nem játszik jól!!! De ő egész jó volt, és meghatározó egy 15 percig (gól, sarkazás Iniestának, aztán Sylvinho-val összjáték), és olykor ennyi bőven elég egy meccs eldöntéséhez. Semmivel nem szokott többet csinálni Eto'o, vagy a csatárok többsége, de Eto'onál lehet, hogy már azt mondanád: "év legjobb teljesítménye"lionelmessi19 írta:Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.