Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja. De így is 9-szeres BL győztesek és 31-szeres bajnokok.nemmindegy19 írta:De szerintem amit a Real csinál az nem normális. Összevissza vásárolgatnak.
Lehet, de akkor csak csapatjátékosokat, és ne nagyképű állatokat vegyünkbali 15 írta:A 2006-os BL győztes csapatra is ezt mondták. És klubválság lett a vége.nemmindegy19 írta:Most mondogatják, hogy a Barcába kéne Ribéry meg a többiek. Én ilyenkor mondom azt, ezt a csapatot így kell hagyni ahogy van. Lehet hogy egy nagyobb sztár szétrombolná amit Guardiola felépített.
A változtatás kötelező.
A 2006-os BL győztes csapatra is ezt mondták. És klubválság lett a vége.nemmindegy19 írta:Most mondogatják, hogy a Barcába kéne Ribéry meg a többiek. Én ilyenkor mondom azt, ezt a csapatot így kell hagyni ahogy van. Lehet hogy egy nagyobb sztár szétrombolná amit Guardiola felépített.
Ez undorító.t.henry5511 írta:nem teljesen ide tartozik de ezt nézzétek,halgassátok meg http://www.youtube.com/watch?v=jwpO-nnF ... re=related
szomorú hogy többek között ez is jellemzi ma a focit amit annyian szeretünk.
noname írta:Ezt most külön írom h azért némi áttekinthetőség maradjon a topikban.
Az előbb említett nevek közül nekem ez szúrt szemet:
Emanuel Eboué
Utánanéztem és én is 2009es szerződés-lejárási időpontot találtam. Az angol bajnokságot nem nézem túl gyakra, azt kérdezném h Ebué tud-e jobb és bal oldalon is játszani??
Mert ha igen, akkor balra kell vki a valszeg távozó Syl helyére, jobbra pedig Alves mögé nem árt egy csere.
Én néztem azért elég sok Arsenal meccset, és ha tudna a bal oldalon játszani, nekem akkor sem kéne. Sztem nem egy nagy durranás, elég agyatlan is ráadásul.noname írta:Ezt most külön írom h azért némi áttekinthetőség maradjon a topikban.
Az előbb említett nevek közül nekem ez szúrt szemet:
Emanuel Eboué
Utánanéztem és én is 2009es szerződés-lejárási időpontot találtam. Az angol bajnokságot nem nézem túl gyakra, azt kérdezném h Ebué tud-e jobb és bal oldalon is játszani??
Mert ha igen, akkor balra kell vki a valszeg távozó Syl helyére, jobbra pedig Alves mögé nem árt egy csere.
Nekünk sincs világklasszis kapusunk, mégis elég jók vagyunk. Vk edzőjük pedig van, Capello, igaz, ő nem angol, de eddig nem rosszak az angolok veleNem is fognak ezutan sem szerintem. Amig nincs egy vilagklasszis kapusuk es egy vilagklasszis angol edzo addig nem.
albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/a- ... 36358.html
Ne ez felborítaná az angol uralmat nem?Ott van a lényeg a táblázatban!Angliában van a legtöbb légiós!Vajon miért van az hogy a válogatottjuk semmit nem tud felmutatni?
kiegészítelek ha nem baj: az UEFA-kupa elődöntőben 3 spanyol csapat volt(osasuna,espanyol,sevilla)LG írta: Gondolom anolt akartál irniSpanyol hegemónia 2000ben volt, ott voltunk mi, a Real, meg a Valencia a legjobb 4-ben a BL-ban. Bár 2006 sem volt rossz év, BL elődöntőben 2 spanyol, mi és a Villarreal, Uefa kupában meg Espanol-Sevilla döntő.
Igen angolt akartam írni,csak kicsit fáradt vagyok:DLG írta:Hát igen, 4 BL győzelem, ráadásul 3 külömböző csapattal, pazar pályafutás, és még nincs vége.Gondolom anolt akartál irniakkor volt szerencsére utoljára olyan olasz hegemónia mint most spanyol, mert akkor a másik ágon Juve-Real meccs volt, amiből a juve jutott tovább.Spanyol hegemónia 2000ben volt, ott voltunk mi, a Real, meg a Valencia a legjobb 4-ben a BL-ban. Bár 2006 sem volt rossz év, BL elődöntőben 2 spanyol, mi és a Villarreal, Uefa kupában meg Espanol-Sevilla döntő.
Gondolom anolt akartál irniakkor volt szerencsére utoljára olyan olasz hegemónia mint most spanyol, mert akkor a másik ágon Juve-Real meccs volt, amiből a juve jutott tovább.
Nem jól tudod, a 2002-2003-as sorozatban az interben szerepelt és épp a Milantól kaptak ki az elődöntőben, idegenbenLG írta:Én ezt csak Etoo távozása esetén tudnám elképzelni.Cooltiszo írta:Nem nagyon vág ide, de amennyiben Laporta tényleg akar egy úgymond búcsúajándékot hozni a nyáron, akkor én Torresnek örülnék legjobban![]()
Persze sok valóságalapja a mondat egyik megállapításnak sincs, de jelenleg sztem Torres a tökéletes csatár, egy hibával: sérülékeny. Egyébként jelenleg nálam nincs hozzá fogható.Ebben nem vagyok biztos, de sztem már megvan neki a 4. 1 az Ajaxal, egy a Reallal, 2 a Milannal.meg akarja szerezni élete 4. Bl. trofeáját ami Ronnie pajtásunk meg beéri 1-el
Én ezt csak Etoo távozása esetén tudnám elképzelni.Cooltiszo írta:Nem nagyon vág ide, de amennyiben Laporta tényleg akar egy úgymond búcsúajándékot hozni a nyáron, akkor én Torresnek örülnék legjobban![]()
Persze sok valóságalapja a mondat egyik megállapításnak sincs, de jelenleg sztem Torres a tökéletes csatár, egy hibával: sérülékeny. Egyébként jelenleg nálam nincs hozzá fogható.
Ebben nem vagyok biztos, de sztem már megvan neki a 4. 1 az Ajaxal, egy a Reallal, 2 a Milannal.meg akarja szerezni élete 4. Bl. trofeáját ami Ronnie pajtásunk meg beéri 1-el