Ahogy láttam a bajnokavatási ceremónián,eléggé morózusan jött ki az öltözőből (gondolom Forlán triplája miatt).Meg volt billenve egy kicsit,az látszott rajta.Ez még akkor is igaz volt rá,amikor a közönséghez beszélt.Az alapján,amilyennek "megismertem" Samut és amit mondott a Fiestán,már millió százalékig biztos vagyok,h be fog találni a MU-nak.Vagy ad két gólpasszt.De tuti,h fel fogja szántani a pályát,összeszorított foggal rostély le és adj neki(k).
Egy hátulütője lehet a dolognak,mégpedig a túlzott akarás,vehemencia.Sztem az utóbbi pár hét kihagyott helyzetei is a görcsös gólravágyásnak IS tudhatók be,béklyót kötött ez a lábára.
Az arcára volt írva,h szét fogja tépni az angolokat szerdán.Remélem tényleg feltüzeli magát és meglesz a kellő koncentrációja (/szerencséje) is a kapu előtt.
Ez esetben hendikepből indul a meccs,mert lesz Eto'o gól!
Az Aranycipő még fogható,mivel két meccse van elérni a célt,míg Forlánnak "csak" a bajnoki.A gólkirályi bugi elszállóban van.Ha hétvégén parádézunk is,nem hiszem,h be tudja fogni az ATMA csatárát.Ők otthon nyomják majd az Almeria ellen,szal sztem tuti be fog találni Diego a hétvégén.(Bár ha jól emlékszem,2005ben is az utsó körben Samunak állt a zászló,de Diego 4et ütött az utsó meccsen,míg a kameruni egyet,és így bukta....Erre nem vennék mérget,de vmi ilyen rémlik.Nah,ez most lehetne akár fordítva is

)
Én nem sajnálnám az Uruguay-itól az egyéni trófeákat,GekkoDanival egyetértésben a világ egyik legalulértékeltebb playájának tartom.És személy szerint az európai pályafutása kezdete (MU) óta az egyik nagyon nagy kedvenc playám.Szal ha nem Samu nyeri,akkor Forlán is simán megérdemli szvsz.És szorítok neki is,h tudja tartani a kiváló formáját.Na persze ellenünk egy kicsit disztingválhatna
De talán Samunál átbillen vmi ezen a két meccsen (de minimum szerdán!) és visszahozza a találatokat,amikre égetően szükségünk van...
(Amennyiben igazam lesz,és valóban betalál a MUnak,már előre kíváncsi vagyok mit fog művelni a kitörő gólörömében

Fel fog szabadulni,az tuti.Ezért kéne az elején egy Tőle és akkor reszkess Manchester,SAMU IS BACK!!!

)