2006.10.21. 15:05:14
Szia Jelwaz,
Sajnos nem emlékszem rá, hogy ki vesztette el előzőleg a labdát, de a meccset sztem egyértelműen a középpályán buktuk el. Míg a másik oldalon a Makelel-Essien kettős szinte minden labdát összeszedett, megtartott és indított belőle, addig nálunk egyszerűen nem lehetett látni, hogy lenne védekező középpályánk, a Chelsea átrohant rajta és a támadóik legtöbbször már lendületből vezethették rá a labdát a védőinkre. Sztem Edmilson vmi hihetetlenül [auto_cenzúra] volt, egyértelműen Rafa kellett volna a helyére, belső védőnek pedig Thuram. Vhogy nem értem Rijkaard-ot, annyira mamlasz tud lenni a csapat felállításakor, mintha nem akarná tudomásul venni, hogy a felálláson (legalábbis játékosok szintjén) változtatni kell. A [auto_cenzúra] Oleguer-t is állandóan erőlteti, pedig a Werder ellen is róla kaptuk a gólt. Miért nem változtat, ha egyszer látható, hogy vmi gond van????
Sajnos az a meccs bebizonyította, hogy nagy szükségünk lenne egy jó védekező középpályásra, mert, ha feltolnánk Rafa-t oda, attól még kéne egy másik ember, akivel rotálható, mivel Motta és (sajnos most már) Edmilson nem megfelelő!!!!
Változtatnunk és nagyon sokat javulnunk kell, ha idén is ott akarunk lenni a csúcson. Amúgy nem értem, hogy a 34 éves és a posztján a világ egyik legjobb játékosát Thuramot mi az istennek kell padoztatni??? 2 évet padozzon nálunk, amikor még simán játszhatna és vele együtt sokkal stabilabb lenne a védelem?! Sztem Rijkaard elkövet néha kapitális bakikat és egyes emberekhez, szinte eszetlenül ragaszkodik.
Na mindegy, még mindig bosszant az a meccs! Mintha a Werder elleni, nem lett volna elég figyelmeztető, hogy ez kevés lesz?!
Sajnos Eto'o hiányát rettenetesen megsínyli a csapat!
Viszont úrrá kell lennünk ezeken a nehézségeken és tovább kell lépnünk játékban is, mert a későbbiekben (de jelenleg is) ez kevés lesz!
Forca Barca!