Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
elpaís írta:Biztosan nagy vétséget követtem elSylvinho_ írta:Én meg azt engedélyezem neked, hogy áttakarodjál a madridistádra.Bár, nem biztos, hogy be tudsz majd lépni, ha folytatod ezt a magatartást.elpaís írta:Ez maradt nektek....
Messi hogy elment Canna meg Carlos között egyszer... Ennyi örömöt engedélyezek a visszavágóra is
Legyetek megnyugodva... tarolni fogtok, mindent megnyertek, lemostok a visszavágón, a cselszit is jövő héten, ronaldinho újraéled, semmi baj nincs!
Végülis csak leSÖPÖRTÜNK titeket, de ez nem lényeg mert a nagy barcelona az ti vagytok
Te mér nem takarodsz már innen a fszba?elpaís írta:Jobb helyzetkihasználással 7-2 is lehetett VOLNA.
Eszemben sincs temetni Dinhot, de most Messi az, aki tartja a csapatot vmilyen szinten. Ha nem lenne idén, akkor már nagyobb kakiban lennénk, jóval nagyobban...Atesz írta:Perrero írta:el ne kezdjétek már temetni, senki nem várhatja el tőle, h 2,5 éven át vigye a csapatot, 3 éve van a csucson, kell neki 1 kis pihenés... (Mikor laporta lett az elnök akkor főleg Ronaldinho (és Davids) hozták ki a csapatot a szarból) utána következő 2 évben 2 bajnokság + BL, adjunk neki időt, nemsokára megint varázsolni fog...lionelmessi19 írta:Messi már megint elképesztő volt.
Ha jövőre nem lesz sérülése, akkor csont nélkül aranylabdás lesz.
De még idén sem késett le róla.
Egyszerűen idén még egy védelem sem tudta megállítani, csak sajnos nem vesz körül egy jó formában lévő csapat.
Nagy szerencsénk van ezzel a gyerekkel, lehet h nagyobb, mint Dinhoval.
Épp ez az, nem értem a többiek ellenszenvét Ronival szemben, bár mindenkinek lehet más véleménye, de ezt akkor sem értem
Biztosan nagy vétséget követtem elSylvinho_ írta:Én meg azt engedélyezem neked, hogy áttakarodjál a madridistádra.Bár, nem biztos, hogy be tudsz majd lépni, ha folytatod ezt a magatartást.elpaís írta:Ez maradt nektek....
Messi hogy elment Canna meg Carlos között egyszer... Ennyi örömöt engedélyezek a visszavágóra is
Nagyon örülsz, mondjuk rátok is fért 3 évnyi [auto_cenzúra] után...elpaís írta:Ez maradt nektek....
Én meg azt engedélyezem neked, hogy áttakarodjál a madridistádra.Bár, nem biztos, hogy be tudsz majd lépni, ha folytatod ezt a magatartást.elpaís írta:Ez maradt nektek....
Pont akkor kell megsérülnie amikor ő a legjobb a csapatban De a Badalónát meg a Recrét nélküle is verni kell.Aprieto írta:2 hét pihenő!
remélem jó soká kapja meg!Attya írta:Ez a srác nemsokára Aranylabdás lesz
A Badalona ellen semmiképp sem játszott volna szerintemAprieto írta:A jobb bokájában vmi ínszalag húzódott meg és a Badalona ellen biztosan nem játszhat a kupában.
A Recre elleni játéka kérdéses.
Én azt remélem,h az az idő fog ismét eljönni,amikor az EGÉSZ BARCÁTÓL fognak nagyon félni,nem pedig 'csak' egy zseniális játékosunktólAttya írta:Egészen hihetetlen, h 1 ilyen csapatban, ahol ott van Ronni, Deco, Xavi stb egy 19 srác a legjobb már mérkőzések óta!! Nem hittem el mit művel R. Carlos-al, az tetszett a legjobban mikor R.C a befelé cselt várta és ő e helyett elindult a másik irányba, HÁT AZ VMI SZENZÁCIÓS VOLT!! Ez a srác nemsokára Aranylabdás lesz, HA VÉGRE Ronni is formába lendül és Eto’o visszatér akkor ezt a 3ast semmilyen védősor nem állítja +!! Azt hiszem nemsokára eljön az idő amikor nem Ronnitól fognak jobban félni hanem Messitől !!! Hajrá MESSI
Nagyon remélem.valdo88 írta:Az a helyzet,hogy jelenleg Messi a legjobb formában lévő játékosunk,kegyetlen volt tegnap az első félidőben...sztem ő az,aki vissza fogja hozni Ronnie kedvét a játékhoz