Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vannak olyan verziók amik tartalmazzák az adott mappákat, és olyanok is amik nem...marci. írta:De nem kéne alapból ilyen mappáknak lenni?Vagy mi lehet a baj?
Valszeg le kell tölteni neked meg nekem is a kitservereket. és akkor lesznek ilyen mappák. Én inkább megvárom a 2010-etmarci. írta:Én is beszeretném rakni a mezeket de nem találok a uni mappán belül
csapatokat!
Szerk:Ja és beszeretném rakni az arcokat és a KitServer/IMG mappán belül nekem nincs cv06.img mapp
Ilyen létezik?![]()
![]()
pes_hungaryCarles Puyol Saforcada írta:ha már ilyen pró a társaság nekem is lécci toljatok egy kitservert a pes 2008hoz és esetleg játékosfrissítést mert szeretném az idei triplázóssal nyomni a meccseket![]()
és esetleg írjátok le h hogy rakjam föl![]()
előre is kösz
Letöltöd, majd bemásolod a :KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\LFP\Barcelona mappába. Mint kiderül, ehhez is kitserver kell, csak a pes2009hez készült verzió.MessiFan írta:ÉS hogyan kell a Barca új mezeit berakni?
Köszi FCBarca88!FCBarca88 írta:A legegyszerűbben a kitserver nevű igen hasznos progival tudsz a játékba újdonságokat importálni.ZS10 írta:Sziasztok! Segítség kellene... A PES 6-hoz hogyan tudok innen arcokat impotálni?!
http://pesfaces.co.uk/laliga.php?cat_id=22
EZ a leírás a pes5höz készült, de tökéletesen jó a pes6hoz is.
kitserver
A legegyszerűbben a kitserver nevű igen hasznos progival tudsz a játékba újdonságokat importálni.ZS10 írta:Sziasztok! Segítség kellene... A PES 6-hoz hogyan tudok innen arcokat impotálni?!
http://pesfaces.co.uk/laliga.php?cat_id=22
serial.ws itt keress éltalában van ott<Harick> írta:Hellotok !
Tudom elég hülye problémám van....
Leszedtem a PES09-et csak sehol sem találtam cd key-t.
Valaki tudna nekem adni egyet ?
NA9C-97AN-HSLC-46R5-JYM9<Harick> írta:Hellotok !
Tudom elég hülye problémám van....
Leszedtem a PES09-et csak sehol sem találtam cd key-t.
Valaki tudna nekem adni egyet ?
Nem tudom mi lehet a gond, pedig működött, lehet a felbontás lenne nagy és ezért leszedték? passz, csak azt akartam meg mutatni hogy már be lehet rakni a 09/10es mezeketFCBarca88 írta:Frissülünk
Carles Puyol Saforcada írta:nekem pes 08 van
te hogy tolod a színészkedést???