Fernando írta:Ki kell sztem:
Védelem:
Szerintem ha leigazolnánk Chivut, akkor sem menne ki Puyol a jobb szélre. Ezért kell egy jobb oldali védő is Oleguer meg maradjon a kispadon. Ezen kívül kell egy balhátvéd is mert szerintem Gio el fog menni, hát mit mondjak nem fogok érte sírni, Sylvinho marad szerintem.
Középpálya:
Hát itt nem lesz akkora változás. Maximum Van Bommel lehet, hogy távozik, de én sztem ő se fog menni. JAH ÉS XAVI MÁR LESZ
Támadósor:
Vagy Henry vagy Forlán jönni fog sztem, hát én inkább Forlánt hoznám, jobban viselné a padot. Larsskon elmegy uygebár.
axi-t sztem kölcsönadjuk vmi spanyol csapatnak.
Tehát 3 védő ( 1 bal , 1 jobb és 1 középső)..ezzel egyet értek,bár szerintem mind3-ból mínősig embert nem hiszem,hogy tudnánk szerezni..
Középpályások közül szerintem is max. Van Bommel megy el,de szerintem őt sem kéne elengedni..
Elöl pedig Maxi és Larsson is biztos megy..(Maxi szerintem végleg..),de én Giuly-t is elküldeném( nem a játéktudása miatt,hanem mert nem bírja ha padot és ha játszik,akkor bizonyítani akar és mindíg elkapkodja a dolgoka[tehát bírom a kölket,ne essen félreértés,nem olyan rossz játékos,csak állandó lehetőség kell neki] ),ha jön Henry..Forlán pedig szerintem nem kell egyáltalán..
De ez csak egy vélemény..