Barca vs. Real
Off: Mikinek: 2 hete találtam az oldalt... Sőt nem is találtam, hanem egy madridistás barátom(!) súgta meg....
Szerintem Ballack jönni is fog, mondjuk most úgyis sérült.Robben valszeg marad ahol van.
-
- Director del Fútbol
Ez már tényleg hihetetlen.
Péntek késő este óta nem olvasgattam a Reallal kapcsolatos dolgokat,akkor ugye DUPLA BOMBAKÉNT írták,hogy Ballack és Robben a Real játékosa.
Mostanra azt hittem,hogy már mind2 játékos Madridban van,be is mutatják őket,erre Ballack azt nyilatkozza,hogy nem akarja elhagyni a Chelsea-t.
Robbenről pedig azt írják,hogy ha nem sikerül szerződtetni,akkor Quaresma a kiszemelt.
Ez már tényleg vicc,hogy hány játékos igazolását hozzák le kész tényként,aztán kiderül,hogy tök hülyeség az egész.
Péntek késő este óta nem olvasgattam a Reallal kapcsolatos dolgokat,akkor ugye DUPLA BOMBAKÉNT írták,hogy Ballack és Robben a Real játékosa.
Mostanra azt hittem,hogy már mind2 játékos Madridban van,be is mutatják őket,erre Ballack azt nyilatkozza,hogy nem akarja elhagyni a Chelsea-t.
Robbenről pedig azt írják,hogy ha nem sikerül szerződtetni,akkor Quaresma a kiszemelt.
Ez már tényleg vicc,hogy hány játékos igazolását hozzák le kész tényként,aztán kiderül,hogy tök hülyeség az egész.
Vki csinálhatna egy képet a Real játékosairól,sörrel meg olyan kis szoknyában ala Oktoberfest 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Off: mypeterrel mindenben egyetértek Frank-et illetően
azért írtam le,mert amikor javában vitáztunk erről,Ő még nem volt reges szntem..ill nem fórumozott...
On:
Milyen tiszteletről van itt szó
Miért lenne az baj,ha szerintünk és egész Európa szerint nekünk nagyobb esélyünk van minden sorozatban a végső sikerre,mint Nektek???
Persze nem elég papíron erősebbnek lenni,a pályán is be kell bizonyítani ezt,és be is fogjuk!
FORZA BARCAAA

On:
Milyen tiszteletről van itt szó

Persze nem elég papíron erősebbnek lenni,a pályán is be kell bizonyítani ezt,és be is fogjuk!
FORZA BARCAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tudom,csak ő is öreg azért írtam. 

Dudek lengyelMouti írta:Heh real építi a jövő csapatát,Dudek,Metzelder,most meg talán jön Ballack.Oliver Kahn még hiányzik Suszter csapatából,a végén még elnémetesednek.

szerk.:rendben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Roniee21 2007.08.06. 13:13:09-kor.
Heh real építi a jövő csapatát,Dudek,Metzelder,most meg talán jön Ballack.Oliver Kahn még hiányzik Suszter csapatából,a végén még elnémetesednek. 

- noname
- Llegenda del Barça
Kösz h felvidítottál!DJ REAL Bee írta:Igaza van mi? Mert? Sokat nem változott a keret, ha továbbra is motiálatlanok hajatokra kenhetitek az igazolásokat. Erről nulla info van, és rólunk is, szóval így előzetesen nincs olyan hogy egyértelmű esélyes.Hol itt az összefüggés Eh? Igaza van, az miért lenne tiszteletlenség
Mert ennek megint az lehet a vége, hogy ti vesztettétek el![]()

A Fifa egy szégyen
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sokat nem változott a keretünk mi?DJ REAL Bee írta:Igaza van mi? Mert? Sokat nem változott a keret, ha továbbra is motiálatlanok hajatokra kenhetitek az igazolásokat. Erről nulla info van, és rólunk is, szóval így előzetesen nincs olyan hogy egyértelmű esélyes.Hol itt az összefüggés Eh? Igaza van, az miért lenne tiszteletlenség
Mert ennek megint az lehet a vége, hogy ti vesztettétek el![]()

Na ezen a ponton hagyom abba a vitát, mert megszakadok.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Miről beszélsz? Új idény elé nézünk, a tavalyi bajnoki címetek itt már nem sokat számít. Vagy szerinted egy bajnoki cím után automatikusan jár a következő?DJ REAL Bee írta:Kis tisztelet barátom...Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben?
A tiszteletnek ehhez nem sok köze van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
A madridisták szerint ők az esélyesek, szerintünk meg mi... Ez így is van rendjén, ebben úgysem fogunk soha egyetérteni. De azért felhívnám a te figyelmedet is egy korábbi hsz-emre...
Visszatérve az előző gondolatomhoz:
Sportingbet a spanyol bajnokság legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,75), 2. Madrid (2,75)
Bwinnél a BL legnagyobb esélyese: 1. Barca (6)... 4. Madrid (9)
Bwinnél a spanyol bajnoskág legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,8 ), 2. Madrid (2,7)
William Hill: BL :1. Barca (5)...6. Madrid (10)
És még lehetne sorolni, vagyis a szakértők egybehangzó véleménye az, hogy a Barcelona a legnagyobb esélyese a bajnokságnak, sőt még a BL-nek is...
-
- Jugador del Barça
Igaza van mi? Mert? Sokat nem változott a keret, ha továbbra is motiálatlanok hajatokra kenhetitek az igazolásokat. Erről nulla info van, és rólunk is, szóval így előzetesen nincs olyan hogy egyértelmű esélyes.Hol itt az összefüggés Eh? Igaza van, az miért lenne tiszteletlenség
Mert ennek megint az lehet a vége, hogy ti vesztettétek el

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Hírhozó-cikkíró
Számtalanszor kiveséztük már Rijkaard hiányosságait és előnyeit pro és contra, a Rijkaard topikban vissza tudsz olvasni, ha gondolod. Nem akarok megint belefolyni, de a hátrányaival szerintem te is tisztában vagy, maximum türelmesebb vagy vele, vagy úgy gondolod, hogy ezek még beleférnek. Szerintem nem. Szakmailag szerintem egyáltalán nincs ott a legjobbak között, viszont remek pedagógusnak bizonyult. Vannak jó és rossz tulajdonságai is, mint mindenkinek, de én továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy nála jobb edzőre van szükségünk. Persze, ha idén képes a megújulásra és bizonyít, akkor lehet megváltoztatom a véleményemet.mypeter írta:Én Rijkaardot normális edzőnek tartom. Iniestát és Messit ennél jobban beépíteni nem lehetett volna. Messit jobb és Eto't bal oldalon tartani egyedi és kíváló elképzelés. Ronaldinho helyét így eltalálni is zseniális. Ő állította a fel a csapatot, amikor még a kiesés is szóba jöhetett. Ő találta meg a Ronaldinho-Davids páros helyét a középpályán. Felhozta a csapatot, nyert 2 bajnokságot és egy BL-t. Most pedig messze a legjobb gólkülönbséggel a bajnokkal azonos pontszámmal végzett a csapattal, és a BL-ben szintén azonos eredmény elérésével,i degenben lőtt kevesebb góllal esett ki, a későbbi döntős ellenében.
Én inkább a játékosok hozzáállását kritizálnám, mint az edzőt.
Viszont látom, hogy nemcsak neked, de sok eurobarcásnak az a véleménye, hogy Rijkaard a "púp".
- noname
- Llegenda del Barça
Hol itt az összefüggésDJ REAL Bee írta:Kis tisztelet barátom...Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben?

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Kis tisztelet barátom...Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben?
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Jugador del Barça
Mert ti nem szerettétek meg Eto'o-t? Hagyjuk már ezt... Vagy Luis Enrique-t, de erre lehet nem emlékszelDe 4 meccs alatt.Még alig láthatta játszani, akinek eddig semleges volt savi és most megszereti az csak azért szereti, mert tőlünk van.
Mellesleg mit tudod te, ki hogy viszonyult hozzá eddig. Tudod ne magadból indulj ki, nem mindenki gyűlölködve tekint az ellenfélre. Pl. Messi gólját a Copán megtapsoltam szinte. Henryt kedveltem eddig is, most sem utálom. Saviola egy szimpatikus focista, nem sportszerűtlen, nem szövegel, miért utálnám kb. mint Robi Carlos, Bayernes szurkolók is tisztelték tavaly. Te lehet nem, de ezt nem tudhatom persze. Nem tartom magam öregnek, de ez már gyerekes dolog.
Mellesleg jelenleg minden téren ti lehettek a sértett fél, szóval számomra ez aa nevetséges, átjön hozzánk Saviola, és sokan szeretik, micsoda méreg lehet, el tudom képzelni.
Nem akarok ezen tovább vitázni, csak gyűlölöm az ilyen mentalitásst, hogy ti különbek vagytok, lópikulát ez csak foci
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben? Ennek mi köze van a nyári igazolásokhoz? Mert én úgy gondolom, a ténynek, hogy ki van jobb helyzetben sok köze nincs az elmúlt szezonhoz. Azóta történt egy s más. Nem a bajnoki címnek kell kifutni a pályára, és játszani, hanem a játékosoknak. És a jobb játékosok nálunk vannak.zizou fan írta: Jaj, igen, mint mindig. Mint most júniusban.![]()
Az ember nem reménykedhet, és egy MADRIDISTA nem foghatja arra a SAJÁT csapata vereségét, amire akarja, mert az eurobarcás tím nem adja meg rá a zengedélyt. Hol van ehhez köze egy barcásnak? HOL? Talán a kedves barcásoknak kellene transzban lenniük, hogy nyerjenek már idén egy trófeát, ha ezúttal nem sikerült. Nekünk ez volt három évig, közben a barca két bajnokságot (2005, 2006) és egy BL-t (2006) is nyert, de azért ne szálljon már el ennyire a ló veletek, főleg ne egy számotokra CSALÓDÁSSAL záródó év után. Felhívnám a figyelmet, hogy a CÍMVÉDŐ továbbra is a REAL MADRID, aki pedig megpróbálja visszavenni az első helyet, az a Barcelona. NEM mi vagyunk rosszabb helyzetben, mégis úgy viselkedik itt némelyik egyén, mintha legalábbis triplázott volna a kedves katalán egyesület. NEM! Vegyünk már vissza egy kicsit az arcból, mert mi, a REAL MADRID vagyunk jobb helyzetben.
Ennyit szerettem volna, ez már régóta kikívánkozott belőlem. Ne féljetek, nem várom el, hogy bárki érdemben, a mondanivaló lényegére, normálisan reagáljon.
Kui is van jobb helyzetben?
Arról már nem is beszélek, hogy a nyomás-címvédőként-legalább annyira rajtatok is van. Ha azt állítod hogy nem, azzal elismered hogy mégis mi vagyunk jobb helyzetben...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én Rijkaardot normális edzőnek tartom. Iniestát és Messit ennél jobban beépíteni nem lehetett volna. Messit jobb és Eto't bal oldalon tartani egyedi és kíváló elképzelés. Ronaldinho helyét így eltalálni is zseniális. Ő állította a fel a csapatot, amikor még a kiesés is szóba jöhetett. Ő találta meg a Ronaldinho-Davids páros helyét a középpályán. Felhozta a csapatot, nyert 2 bajnokságot és egy BL-t. Most pedig messze a legjobb gólkülönbséggel a bajnokkal azonos pontszámmal végzett a csapattal, és a BL-ben szintén azonos eredmény elérésével,i degenben lőtt kevesebb góllal esett ki, a későbbi döntős ellenében.
Viszont látom, hogy nemcsak neked, de sok eurobarcásnak az a véleménye, hogy Rijkaard a "púp".
grecki írta:Egy normális edzővel szerintem simán lepottyant volna a bajnokság (minimum)! Rijkaard rebeghet pár imát istennek és allahnak is, hogy megvan még a zsíros állása.mypeter írta:Grecki, úgy látszik teljesen egyetértünk a lényegben. Egy különbség van, én a fásultságot nem Rijkaard számlájára írom. Inkább a csapatéra. illetve a rossz motiválási rendszerre (amit persze nem ismerek igazából). Rijkaardot én csal Oleguer játszatása miatt hibáztatom, de gyanítom, hogy ez nem Rijkaard döntése, hiszen játszott ő azon a poszton, hanem inkább valami felsőbb katalán érdek.
- noname
- Llegenda del Barça
De 4 meccs alatt.Még alig láthatta játszani, akinek eddig semleges volt savi és most megszereti az csak azért szereti, mert tőlünk van.Azt pedig magasról lex@rom h ki a címvédő. Most nekünk áll a zászló, azzal már semmit se értek h tavaly ti lettetek a bajnokok.grecki írta:Nem attól lesz valaki divatdrukker, mert a riválistól igazolt játékost megszereti...
A Fifa egy szégyen
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Oké, értsünk egyet a madridistákkal, úgyis ez minden vagyáuk:
Lehúzhatjuk magunkat a klotyón, rosszul, nagyon rosszul igazoltunk... Bezzeg a real mekkora húzást csinált a 30 milliós pepével és azzal, hogy elküldték a bajnok edzőt! Ők a tavalyi bajnokok, atomjó játékkal, amit ne lehet csak úgy elfelejteni egyik szezonról a másikra. Ennek megfelelően idén is ők lesznek a bajnokok. Pláne ha még jön Ballack és Robben is, akkor már igazán nem értem, hogy egyáltalán minek is indulunk el a spanyol elsőosztályban... Azért én örülnék, hogyha a negyedik helyet emgcsípnénk
Lehúzhatjuk magunkat a klotyón, rosszul, nagyon rosszul igazoltunk... Bezzeg a real mekkora húzást csinált a 30 milliós pepével és azzal, hogy elküldték a bajnok edzőt! Ők a tavalyi bajnokok, atomjó játékkal, amit ne lehet csak úgy elfelejteni egyik szezonról a másikra. Ennek megfelelően idén is ők lesznek a bajnokok. Pláne ha még jön Ballack és Robben is, akkor már igazán nem értem, hogy egyáltalán minek is indulunk el a spanyol elsőosztályban... Azért én örülnék, hogyha a negyedik helyet emgcsípnénk

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
Hogy Ti mennyire nevetségesek tudtok lenni...Aki itt elkezdett esélyeket latolgatni a következő bajnokságot illetően, az Te vagy, s nem én. Így nem állítaottam azt sem, hogy mi vagyunk az esélyesebbek, ezt megint csak te akarod belebeszélni. Ha elolvasnád a teljes HSZem, akkor erre Te is rájönnél.Sőt, a múltat sem én hoztam fel, hanem Te. Azt viszont engedd meg, hogy kuncogjak egy kicsit a vereségeteken. Köszi.zizou fan írta:Jaj, igen, mint mindig. Mint most júniusban.Zozzy 5 írta:Alakulamolekula...
Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás.![]()
Az ember nem reménykedhet, és egy MADRIDISTA nem foghatja arra a SAJÁT csapata vereségét, amire akarja, mert az eurobarcás tím nem adja meg rá a zengedélyt. Hol van ehhez köze egy barcásnak? HOL? Talán a kedves barcásoknak kellene transzban lenniük, hogy nyerjenek már idén egy trófeát, ha ezúttal nem sikerült. Nekünk ez volt három évig, közben a barca két bajnokságot (2005, 2006) és egy BL-t (2006) is nyert, de azért ne szálljon már el ennyire a ló veletek, főleg ne egy számotokra CSALÓDÁSSAL záródó év után. Felhívnám a figyelmet, hogy a CÍMVÉDŐ továbbra is a REAL MADRID, aki pedig megpróbálja visszavenni az első helyet, az a Barcelona. NEM mi vagyunk rosszabb helyzetben, mégis úgy viselkedik itt némelyik egyén, mintha legalábbis triplázott volna a kedves katalán egyesület. NEM! Vegyünk már vissza egy kicsit az arcból, mert mi, a REAL MADRID vagyunk jobb helyzetben.
Ennyit szerettem volna, ez már régóta kikívánkozott belőlem. Ne féljetek, nem várom el, hogy bárki érdemben, a mondanivaló lényegére, normálisan reagáljon.
Szerk: Amint bármiféle kicsiny kárörvendést, vagy neadjisten egy kis lesajnálást lát egy madridista egy barcás részéről egy vereség után, rögtön jön, és elmondja, hogy azonos pontszámmal megnyerték a bajnokságot...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.08.06. 12:20:56-kor.