Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
messideco
Presidente del Barça

2011.01.06. 20:14:19

Ez így megy, már jó ideje :(
Hétvégén Deportivo. Vélemények?
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.06. 19:53:58

Amúgy miért mindig (vagy legalábbis 95%ban) mi játszunk előbb? Tavaly is így vt, meg most is. Így "kedvez" nekünk a szövetség?
Mert engem nagyon idegesít már ez meg a többi apróság a szövetségtől... :roll:
vopi
Barça C

2011.01.05. 18:08:44

Hajrá barca..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vopi 2011.01.06. 22:59:14-kor.
VOPi
Hayabusa
Barça B

2011.01.03. 22:39:35

Sajnos bejött, hogy nyögvenyelősen idul a szünet utáni szezon.
Nagyon érződött a csapat játékán Messi és Piqué hiánya.
Bár a fazont szépen szabta Xavi és Iniesta is, de azért Messivel más lett volna a kép.
Kiváncsian várom már Affelay játékát is!!!
Így is nyertünk és ez a lényeg!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.03. 21:53:48

Rezi Torres írta:Hétvégén kivel hol mikor játszunk???
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.html
:roll:
Itt van, hogy kivel mikor és hol játszunk. :wink:
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.01.03. 21:24:09

18Barca99 írta:
Megyük a Deporhoz, a Madridhoz meg megy a Villareal. Akár el is dönthetik a bajnokságot most a sárgák. Bár ismerve a madrid folyamatosan mákját és a sporikat felejtős, de reménykedni azért lehet. Tudom erős volt a kijelentés, de mért ne ?::P
Na az szééép!!És azt még nem tudni hogy melyik nap és hánykor lesz a meccs???
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.03. 21:22:37

Megyük a Deporhoz, a Madridhoz meg megy a Villareal. Akár el is dönthetik a bajnokságot most a sárgák. Bár ismerve a madrid folyamatosan mákját és a sporikat felejtős, de reménykedni azért lehet. Tudom erős volt a kijelentés, de mért ne ?::P
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.01.03. 21:14:16

Hétvégén kivel hol mikor játszunk???
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.03. 13:07:39

Igazi bejgliszagú meccs volt. :)

Azért nem elégedetlenkedtem annyit, mert tudtam, hogy még nincs összecsiszolva a társaság, a két ünnep sokat kivett a meccsritmusból, amibe most bele kell rázódni.

Pedro fantasztikus formába lendült így a szezon közepére, nagyon kellenek a góljai, Alvésszel jól összedolgoztak, jó volt Don Pedro!

Bojant még mindig nem temetném, voltak jó megmozdulásai a meccsen, sok befutása volt, de a gólszerzés ezúttal nem jött össze. Igaz, nem is a középcsatár posztján volt, mezőnyben elfogadhatót nyújtott saját szintjén.

A Bilbao ellen több kell szerdán, a Katedrálisban pokoli hangulat és egy kemény csapat vár ránk!
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.01.03. 03:12:41

Szerencsére (mivel Andrew nem a fórumon tölti az életét) vannak kollégái, akik ittjártukkor épp úgy kiszűrik a barmokat, ahogy ő. Épp ezért flegmakirály 'úr' máris megkapta tiltását, leginkább azért, mert egyik korábbi, már tiltott kedvencünk úgymond reinkarnációja. :)

Megjegyzem kicsit csalódtam a társaságban, nem véletlen hívtam fel az elején arra a figyelmet, hogy az 'úr' csak viccelődik köztünk. Amennyiben valaki egy tisztán végigdominált, méghozzá félig tartalékos csapattal is bőven és simán megnyert meccs után egy kétes (nem téves! ) bírói ítélet miatt érzi igazságtalannak az eredményt, úgy az adott illetőnek nem igazán érdemes válaszolni. :roll: :idea:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
socio66

2011.01.02. 22:08:36

flegmakiraly20 írta: De ha ti szeretitek az 5-0 miatt csesztetni ezért az embert, hajrá! Titeket is fognak csesztetni, ezt jegyezzétek meg! Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
téged ennyire felkavar az amit egy egyszerű fórumon olvasol ismeretlen emberektől? :)
az hogy itt elviccelődünk esetleg,az nem azt jelenti hogy élőben is ilyenek vagyunk. vagy a te közösségedben téged ezzel 'szívatnak'? :)
el tudom képzelni.
de amúgy a csesztetések is általában olyankor jönnek amikor ti,vagy a játékosaitok,edzőtök okot ad rá. ugye casillas visszapillantója,ronaldo 'megnéznéménmikorlőneknekünkannyit' beszólása,meg hasonlók.
gondolom nem kell tovább sorolni.
ja és persze az örök érvényű igazság,nem kötelező ezt az oldalt látogatni. :)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:00:51

flegmakiraly20 írta:...azért mert egy barcás oldalon, nem szokták jutalmazni a realos véleményeket! :wink:
Ahhoz képest, vagy 1-2 madridista kolléga, akivel el lehet beszélgetni normálisan, minden anyázás nélkül. Csak a megfelelő hangot és hangnemet kell hozzá megválasztani.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
noname
Llegenda del Barça

2011.01.02. 21:55:58

Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!

Ja, és gondolom, hogy ezután valszeg a szerettem Andrew törölni fog, mert egy...
1. Ez már csak így megy. Engem is szivattak a Hercules után, én is őket az 5-0 után. Mi ezen a rossz?!Legszebb öröm a káröröm, aki ezt tagadja, hazudik!
2. Lehet jól teszi a szeretted ha töröl. Szándékosan olyan fórumokat olvasgatsz, ami felb...a az agyad. Aztán mérgedben beírsz 1-2 provokáló hszt. MIre jó ez? Én is látogatok gyakran a szomszédba. 2 topikot látogatok össz-vissz: Real vs Barca, ritkán írok, akkor se próbálok vitát szítani, bár abban a topikban megengedett vmilyen szinten. A másik topik amit látogatok a Kommentáld a híreket. Ezt azért látogatom h elolvassam pl kit hoztak mostanában szóbal a Real-lal. Ide nem írok.

Annyira felesleges volt a hszed. Egyszerűen nem látom értelmét. Mi is tudjuk. Én is nyilván örülök neki ha a Barca blt nyer, büszke vagyok arra h ennek a csapatnak szurkolok, lehet ilyenkor nagyobb a mellény. Ugyanúgy a Realosok is büszkék arra ha megy a szekér, olyankor nagy a mellény. Amikor szezon elején szórtátok jobban a gólokat, még fogadtam is egyik csoporttársammal a Clasicora(nyertem 2 sört), egy másik gyerekkel a csoporttársam meg egyenesen egy láda sörbe fogadott, mert meggyőződése vot h idén a Real mindent megnyer, amibe indult. Ha győz a kedvenc, nagy a mellény, ha veszít, jönnek az ellen szurkolói szivatni. ÉS EZ ÍGY VAN RENDJÉN!

Ezért érzem feleslegesnek a hszedet. Az egyetlen ok, amiért írhattad, azért van, hogy magadra haragíts néhány embert. Vagy legalábbis csak ennyit érsz el vele.
Remélem nem rúgnak ki, hanem helyette egy kicsit elgondolkodsz.
A Fifa egy szégyen
flegmakiraly20
Barça C

2011.01.02. 21:55:54

...azért mert egy barcás oldalon, nem szokták jutalmazni a realos véleményeket! :wink:
Madrid
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.02. 21:54:24

flegmakiraly20 írta:Hát istenem, benne van a fociban az 5-0 is! Bár a bajnokságnak még nincs vége, messze nincs!
Nézhetted volna a fejem, én jót nevettem kínomban,mást nem tudtam tenni!
De! Én még mindig szurkolok a Realnak, megnézem majd, hogy itt egy-két ember (akinek nem inge...) mennyire fog villogni azzal, hogy barcás, ha majd nem megy így a szekér! :? :wink:
Sajnos vannak szurkolók, akik nem tudnak tisztességesen nyerni! A testvérem barcás, de még csak egy fél szóval se mondta, hogy jaj a barca, 5-0, ilyen real stb., stb.! :wink:
De ha ti szeretitek az 5-0 miatt csesztetni ezért az embert, hajrá! Titeket is fognak csesztetni, ezt jegyezzétek meg! Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!

Ja, és gondolom, hogy ezután valszeg a szerettem Andrew törölni fog, mert egy...
Szerintem, ha töröl, akkor csak az utolsó mondatodért töröl, amiben így emlegeted.... Egyébként én a való életben nem szoktam piszkálni a reálosokat ( és e fórum 90% sem), más hogy a saját helyünkön kicsit nagyobb a szánk ( talán rám ez sem jellemző), de ez természetes. Az a lényeg, hogy komolyan ne bántsuk egymást, a piszkálódás, szóviccek beleférnek. Főleg egy ilyen fórumon. Egyébként tényleg sokkal kevesebb 11-est kaptunk, mint ti és talán többet is lőttek ellenünk ( ebben nem vagyok biztos). Ráadásul idén 2-3 nyőgve-nyelős meccsünk volt, máskor szinte mindig hengereltünk. (közte volt ugye az 5-0 is...). Tehát a két csapat közti különbséget még a semleges nézők szerint sem hiszem, hogy reálisan megjeleníti ez a pár pont. Többnek kellene lennie és azt hiszem, hogy ennek is örülhettek. Versenyben vagytok, erre legyetek büszkék.
flegmakiraly20
Barça C

2011.01.02. 21:45:43

Akkor üsd le, ha megemlíti! :lol:
Madrid
Pocsa11
Jugador del Barça

2011.01.02. 21:44:26

flegmakiraly20 írta:[...]Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
Van olyan ember, akitől a sorfal miatt még mindig kapjuk.

Szerk.: Nem megoldás. Elég egy dátumot mondani. Akkor visszább vesz... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pocsa11 2011.01.02. 21:51:36-kor.
flegmakiraly20
Barça C

2011.01.02. 21:37:43

Hát istenem, benne van a fociban az 5-0 is! Bár a bajnokságnak még nincs vége, messze nincs!
Nézhetted volna a fejem, én jót nevettem kínomban,mást nem tudtam tenni!
De! Én még mindig szurkolok a Realnak, megnézem majd, hogy itt egy-két ember (akinek nem inge...) mennyire fog villogni azzal, hogy barcás, ha majd nem megy így a szekér! :? :wink:
Sajnos vannak szurkolók, akik nem tudnak tisztességesen nyerni! A testvérem barcás, de még csak egy fél szóval se mondta, hogy jaj a barca, 5-0, ilyen real stb., stb.! :wink:
De ha ti szeretitek az 5-0 miatt csesztetni ezért az embert, hajrá! Titeket is fognak csesztetni, ezt jegyezzétek meg! Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!

Madrid
noname
Llegenda del Barça

2011.01.02. 21:35:24

Kemény meccs volt, mert magunknak tettük azá. Bazz...Ennyi kihagyott ziccer és ilyen látványosan kihagyott ziccerek utoljára Etoo idején voltak. :lol:
Pedro nagyot játszott, szokás szerint. Megkérdőjelezhetetlen kezdő, nincs olyan ember, aki jelenleg nálunk, a posztján jobban játszhatna. Villa se volt rossz, de nehéz volt annyi ember közt, kell mellé a játszótársa(alias Messi).
Thiago-fantasztikus játékos lesz belőle, tiszta Iniesta.Remek passzok, de mellé jó cselek és sebesség. Egyre inkább tűnik bővnek a kp. Már van 2 ember vkp posztra, mind2 jól teljesít, támadó kp van 4, illetve Keita. 7 ember 3 posztra több mint elég.

Bojan-szokásos. Villa se volt túl jó, de akkor is voltak veszélyes megindulásai, jó pillanatai, pedig őt jobban fogták. Bojan csak a bénázásával tűnt ki. Fejben lassú a gyerek. Egyszerűen nem tudja mit kezdjen a labdákkal. Szélsőnek nem jó, mert nem elég jó cselező, csatárnak egyszerűen gyenge, minden szempontból. Sajnos egyre inkább bebizonyosodik h semmi keresnivalója a nagyok közt. Egy Valenciában vagy hasonló kaliberű csapatban nagy ász lenne, ugyanis ellenük nem tömörülnek be annyira, de itt kevés. Nem hinném h elküldik, max akkor távozik, ha ő akar, de nyáron kell nézzünk majd egy csatárt mindenképp. Más poszton bőségesen el vagyunk látva, de szükség lesz egy csatárra.
A Fifa egy szégyen
LaPulga
Barça B

2011.01.02. 21:24:41

Lapulga: a fociban nincsen ha, de azért megnéztem volna a fejedet amikor a szeretett csapatod 0-1-es állásnál idegesen, kapkodva próbálja megfordítani a meccset! És JOGOSAN kellett volna kapkodniuk, de valamiért nem kellett...[/quote]

Én meg a te fejedet néztem volna meg mikor a te szereted és túllihegett csapatod 5 nyalókát "szívott" a szeretett csapatom ellen!! Am. meg érdekes hogy akkor Carvalho kézilabdázása után NEM kapott pirosat utolsó emberként... Azóta a meccs óta inkább ne gyere ezzel hogy "a bíró a barcának fúj dologgal".... :lol:
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 21:19:48

flegmakiraly20 írta:Initom:

Milyen makker gól a sevilla ellen? Azért mert kiszorított helyzetből lőtte?! Egyébként pont a gól előtt egy kezezést nem fújt be 11-esnek a Realnak, de te azt biztosan nem láttad! Meg Carvalho kapott egy sárgát, mert összefejelt az ellenféllel! :lol:
Lapulga: a fociban nincsen ha, de azért megnéztem volna a fejedet amikor a szeretett csapatod 0-1-es állásnál idegesen, kapkodva próbálja megfordítani a meccset! És JOGOSAN kellett volna kapkodniuk, de valamiért nem kellett...
khm...alig kapunk tizit,ellenünk ítélnek. ennyi.
ezen kívül mondj vitatott szitut.
Nálatok több van ez az igazság.De neked is igazad van!
Az a tizenegyes amit a bíró befúj.Ha az lenne,hogy az a tizi ami szabálytalan,akkor Messinek +5 gólja lenne...
Ronaldonak meg 1-2 vel kevesebb!

szerk.:néztem a meccset!De egy olyat is ahol Carvalho leütött valakit és a másik ember kapott sárgát...meg egy olyat ahol Ramos,Ronaldo...de inkább nem folytatom.Úgyis tudod mire gondolok.
Abi & Tito
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.02. 21:18:12

nyalesz írta:Am ki ellen van az az egy döntetlen, nem a Depor ellen??
Mallorca
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
nyalesz
Jugador del Barça

2011.01.02. 21:16:07

Am ki ellen van az az egy döntetlen, nem a Depor ellen??
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
flegmakiraly20
Barça C

2011.01.02. 21:11:34

Initom:

Milyen makker gól a sevilla ellen? Azért mert kiszorított helyzetből lőtte?! Egyébként pont a gól előtt egy kezezést nem fújt be 11-esnek a Realnak, de te azt biztosan nem láttad! Meg Carvalho kapott egy sárgát, mert összefejelt az ellenféllel! :lol:
Lapulga: a fociban nincsen ha, de azért megnéztem volna a fejedet amikor a szeretett csapatod 0-1-es állásnál idegesen, kapkodva próbálja megfordítani a meccset! És JOGOSAN kellett volna kapkodniuk, de valamiért nem kellett...
Madrid
LM10
Director del Fútbol

2011.01.02. 20:54:24

Pedro!! Hatalmasat játszott, és a 2 gólja is szép volt. Grat neki 8) Elég unalmas és fáradt meccs volt, de ez jellemző ránk az első újévi meccsünkre.
Thiago szintén csereként beállva hatalmasat játszott, nagy jövő áll előtte, számomra egyértelmű:Nem kell Fabregas! Xavi,Iniesta,Budquets,Mascherano mellé Afellay és Thiago remélem felnőnek majd a többiekhez, és akkor hosszú évekig a kp megvan oldva.
Nem úgy mint a támadósor. Pedro,Villa és Messi az alaphármas, de ha valaki kiesik nincs megfelelő pótlás. Iniesta és Afellay tud széleken játszani, de ők nem gólerősek. És itt jön Bojan. Nagyon gyenge a srác. Kezd nekem is úgy tűnni, hogy neki itt befellegzett, pedig nagyon szimpatikus a srác, de kevés ide :?
Lezárt