Hétvégén Deportivo. Vélemények?
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.htmlRezi Torres írta:Hétvégén kivel hol mikor játszunk???
Na az szééép!!És azt még nem tudni hogy melyik nap és hánykor lesz a meccs???18Barca99 írta:Megyük a Deporhoz, a Madridhoz meg megy a Villareal. Akár el is dönthetik a bajnokságot most a sárgák. Bár ismerve a madrid folyamatosan mákját és a sporikat felejtős, de reménykedni azért lehet. Tudom erős volt a kijelentés, de mért ne ?::PRezi Torres írta:Hétvégén kivel hol mikor játszunk???
Megyük a Deporhoz, a Madridhoz meg megy a Villareal. Akár el is dönthetik a bajnokságot most a sárgák. Bár ismerve a madrid folyamatosan mákját és a sporikat felejtős, de reménykedni azért lehet. Tudom erős volt a kijelentés, de mért ne ?::PRezi Torres írta:Hétvégén kivel hol mikor játszunk???
téged ennyire felkavar az amit egy egyszerű fórumon olvasol ismeretlen emberektől?flegmakiraly20 írta: De ha ti szeretitek az 5-0 miatt csesztetni ezért az embert, hajrá! Titeket is fognak csesztetni, ezt jegyezzétek meg! Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
Ahhoz képest, vagy 1-2 madridista kolléga, akivel el lehet beszélgetni normálisan, minden anyázás nélkül. Csak a megfelelő hangot és hangnemet kell hozzá megválasztani.flegmakiraly20 írta:...azért mert egy barcás oldalon, nem szokták jutalmazni a realos véleményeket!
1. Ez már csak így megy. Engem is szivattak a Hercules után, én is őket az 5-0 után. Mi ezen a rossz?!Legszebb öröm a káröröm, aki ezt tagadja, hazudik!Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
Ja, és gondolom, hogy ezután valszeg a szerettem Andrew törölni fog, mert egy...
Szerintem, ha töröl, akkor csak az utolsó mondatodért töröl, amiben így emlegeted.... Egyébként én a való életben nem szoktam piszkálni a reálosokat ( és e fórum 90% sem), más hogy a saját helyünkön kicsit nagyobb a szánk ( talán rám ez sem jellemző), de ez természetes. Az a lényeg, hogy komolyan ne bántsuk egymást, a piszkálódás, szóviccek beleférnek. Főleg egy ilyen fórumon. Egyébként tényleg sokkal kevesebb 11-est kaptunk, mint ti és talán többet is lőttek ellenünk ( ebben nem vagyok biztos). Ráadásul idén 2-3 nyőgve-nyelős meccsünk volt, máskor szinte mindig hengereltünk. (közte volt ugye az 5-0 is...). Tehát a két csapat közti különbséget még a semleges nézők szerint sem hiszem, hogy reálisan megjeleníti ez a pár pont. Többnek kellene lennie és azt hiszem, hogy ennek is örülhettek. Versenyben vagytok, erre legyetek büszkék.flegmakiraly20 írta:Hát istenem, benne van a fociban az 5-0 is! Bár a bajnokságnak még nincs vége, messze nincs!
Nézhetted volna a fejem, én jót nevettem kínomban,mást nem tudtam tenni!
De! Én még mindig szurkolok a Realnak, megnézem majd, hogy itt egy-két ember (akinek nem inge...) mennyire fog villogni azzal, hogy barcás, ha majd nem megy így a szekér!![]()
![]()
Sajnos vannak szurkolók, akik nem tudnak tisztességesen nyerni! A testvérem barcás, de még csak egy fél szóval se mondta, hogy jaj a barca, 5-0, ilyen real stb., stb.!![]()
De ha ti szeretitek az 5-0 miatt csesztetni ezért az embert, hajrá! Titeket is fognak csesztetni, ezt jegyezzétek meg! Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
Ja, és gondolom, hogy ezután valszeg a szerettem Andrew törölni fog, mert egy...
Van olyan ember, akitől a sorfal miatt még mindig kapjuk.flegmakiraly20 írta:[...]Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
khm...alig kapunk tizit,ellenünk ítélnek. ennyi.flegmakiraly20 írta:Initom:
Milyen makker gól a sevilla ellen? Azért mert kiszorított helyzetből lőtte?! Egyébként pont a gól előtt egy kezezést nem fújt be 11-esnek a Realnak, de te azt biztosan nem láttad! Meg Carvalho kapott egy sárgát, mert összefejelt az ellenféllel!![]()
Lapulga: a fociban nincsen ha, de azért megnéztem volna a fejedet amikor a szeretett csapatod 0-1-es állásnál idegesen, kapkodva próbálja megfordítani a meccset! És JOGOSAN kellett volna kapkodniuk, de valamiért nem kellett...
Mallorcanyalesz írta:Am ki ellen van az az egy döntetlen, nem a Depor ellen??