Én nagyon örülök, hogy jött. Elkel. Sajnos Ibra tényleg nem mutatott sokat, helyesbítek, nem annyit, amennyit vártak-vártunk tőle. Henry menni fog, ez valahol jó hír is, én örülök, hogy szépen (és nagyon gazdagon) fejezi be a karrierjét az usában, megérdemli.
A Bojan és Pedro is kiváló, sőt olyan meccseken is nagyot alakítottak, ahol szerintem nem sokan merték volna őket bedobni! De ennek ellenére nagyon örülök, hogy jön Villa. Tulajdonképpen most vettünk egy kis Messit...

Szerintem egyébként ők ketten nagyon jók lesznek együtt! És a Bojan-Pedro duó még többet tanulhat, az ékpozíció újabb trükkjeit leshetik el tőle. Belőlük is nagyon nagy focista lehet! De van egy olyan rossz érzésem, hogy valamelyik előbb-utóbb elmegy... Sajnálnám, de tényleg így gondolom... Jah és a kérdés, mi van Kerriersonnal?
És akkor még pár szó Touréról...
Mindig azt gondoltam, hogy egy focista, aki menni akar menjen. Lehet ő a világ legjobb védekező középpájása (bár ezt kétlem), akkor is el kell viselnie, hogy nem csak ő van a világon... Vegyes érzelmeim lennének a távozásával kapcsolatban, de nem kapkodnék zsebkendőért... Simán el tudám képzelni, hogy helyette berakni Maxvellt, ők kettem Xavival nagyon szépen megszerveznék a középpályát. És Busqets is előbb-utóbb elnövi a kötelező hiba/meccs betegségét...
Elnézést, hogy ennyit sikerült írnom, csak véleményt formáltam...
Més que un club...! Visca el Barca!