Frank Rijkaard #2
igyis van, ettöl közelebb nemkéne ülnie a kispadhoz!!! 

-
- Director del Fútbol
Talán most nem panaszkodom Rijkaard-ra, jól végezhette a munkáját az edzéseken, mert hosszú hónapok óta először úgy játszottunk, ahogy az a nevünkhöz és a keretünkhöz méltó. Talán jót tett a zaragozai kisírt győzelem a csapatnak! Vagy csak azért voltunk jobbak, mert Neskeens volt a padon?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
GYF "öszödi beszéde" is zárt kapuk mögött hangzott el, mégis mindenki tudja.Etooka írta:OFF:De most őszintén,ha zárt kapus edzés volt,akkor hogy a fenébe szivároghat ki valami is az edzésről?![]()
Egyébként jó ötlet lenne,bár mint mondta,én az utolsó edzés után döntenék!

OFF:De most őszintén,ha zárt kapus edzés volt,akkor hogy a fenébe szivároghat ki valami is az edzésről?

.
- Norberto91
- Barça B
- Kapcsolat:
Egyértelmű, hogy jó ötlet Frankietől a 4-4-2-es hadrend. Ha tényleg ebben a hadrenben játszunk majd egyáltalán.
Egyébként szerintem ez lenne akkor a megfelelő középpálya: Messi-Xavi-Touré-Iniesta.
Messi játéka hasonlít C.Ronniéra, vagy fordítva is igaz. Szóval Messi is tudna a középpálya jobb oldalán játszani, szélsők mindketten, szóval nem elképzelhetetlen véleményem szerint.
Xavi és Touré egyértelmű...Iniesta meg már jópárszor bizonyította, hogy bárhol jó teljesítményt tud nyújtani, szélsőként se rossz játékos ő...
Egyébként szerintem ez lenne akkor a megfelelő középpálya: Messi-Xavi-Touré-Iniesta.
Messi játéka hasonlít C.Ronniéra, vagy fordítva is igaz. Szóval Messi is tudna a középpálya jobb oldalán játszani, szélsők mindketten, szóval nem elképzelhetetlen véleményem szerint.
Xavi és Touré egyértelmű...Iniesta meg már jópárszor bizonyította, hogy bárhol jó teljesítményt tud nyújtani, szélsőként se rossz játékos ő...

MÉS QUÉ UN CLUB! VISCA EL BARCA!!!
www.norberto91.gportal.hu
www.norberto91.gportal.hu
-
- Capitá del Barça
Abban az esetben ha R10, Messi játszana akkor az már nem 4-4-2 lenne, mert ahogy te is írtad védekezés… Egy kp védekezni is kell.visca el barca írta:erre várunk már honapok ota hogy 2 csatar jatszon ne egy...senzu írta:szerintem teljesen rendben van Rijkaard elképzelése (márha bevállalja)
megnézném Eto'o és Henry mit alkot együtt
Ronnie-t meg Messit lehet tényleg nem kéne beküldeni a darálóba, esetleg a 2. félidő közepetáján, amikor a skótok már fáradtabbak
amugy beférne a kp szélére egy jo ronaldinho meg messi, ha képesek lennének megfeleloen vedekezni...
amugy me use fogja meghuzni a 442-t. tul muja ő ahhoz...
-
- Director del Fútbol
Abszolút támogatom az öteletet, hetek, sőt hónapok óta megért az idő egy taktika-váltásra. Utoljára tavaly év végén mert újat húzni, amikor több meccset 3-4-3-ban játszottunk. Most ezt támogatom, bár azt gondolom, hogy akkor higgyül el, ha így is lesz. Mert még a végén Gudjohnsent és Giovanit találjuk a kezdőben egy jó Thurammal a hátán, a lényeges játékosok meg mennek a padra.
Nagyon örülnék, ha így lenne, de mondom, akkor okosabbak leszünk, ha elkezdődik a meccs. Két ilyen szintű tűmadó, mint Henry és Eto'o meg kell, hogy oldja a felállást, nem hinném, hogy gondot jelent egymás mellett játszani.
Nagyon örülnék, ha így lenne, de mondom, akkor okosabbak leszünk, ha elkezdődik a meccs. Két ilyen szintű tűmadó, mint Henry és Eto'o meg kell, hogy oldja a felállást, nem hinném, hogy gondot jelent egymás mellett játszani.
- visca el barca
- Presidente del Barça
erre várunk már honapok ota hogy 2 csatar jatszon ne egy...senzu írta:szerintem teljesen rendben van Rijkaard elképzelése (márha bevállalja)
Ronnie-t meg Messit lehet tényleg nem kéne beküldeni a darálóba, esetleg a 2. félidő közepetáján, amikor a skótok már fáradtabbak
amugy beférne a kp szélére egy jo ronaldinho meg messi, ha képesek lennének megfeleloen vedekezni...
amugy me use fogja meghuzni a 442-t. tul muja ő ahhoz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- senzu
- Entrenador del Barça
szerintem teljesen rendben van Rijkaard elképzelése (márha bevállalja)

-
- Entrenador del Barça
Miért irják sokan az edzőt válltandóknak, hogy elfelelytjük, mit tett Reikard eddig. Nem felejtem el. De akkor örökös edzönk lehetne. A mennyasszony is gyönyörü a végén öregasszony lesz. Tulzottan megszokták a játékosok és az edző egymást. Sokszor bizonyitott játékosokhoz tulzottan ragaszkodnak az edzők, nincs frissités és ujdonság.
Fecó
-
- Director del Fútbol
LOL. nagyon durva...de alapjában véve nem gondolja rosszul:) Csak nehéz kiszemezgetni a mondanivalótdepth írta:Én képtelen vagyok reagálni erre, mert teljesen elvonja a figyelmem a csodálatos hejesírásodIminho írta:rijkaard monnyon le!nah poénkodást féretéve, [auto_cenzúra] taktikákat dolgoz ki, barom öszeállitásokat rak össze, ott jácccccatja a játékosait ahol azok legkevésbé érzik maguakat jol, hülyén reagálja le ezt a nyomásos helyzetet ami rajta van, újat probál csinálni össze vissza rotál. és szenved és rosszul jácik a csapat! oké tett már le az azstalra épp eleget, ezért nem illlö csak negativumokat mondani, de a jelenről csak azt lehet, kell a vérfrissités, nem játákos hanem eddző téren, mert ha véletlen bár sose legyen ez de elmgey ronaldinho és ujra [auto_cenzúra] jáccani és a legjob lesz a világon az nem az uj hely nem az uj csapat maitt lesz, de ien összevissza variált semmien csapatba amit rijkaard csináll a barcábol mostanába nemcsoda hogy senki nem tud jol jáccani. most még boncolgathatnám ezt az egészet, ugy is reagáltok rá lezs mire még részleteznem

Én képtelen vagyok reagálni erre, mert teljesen elvonja a figyelmem a csodálatos hejesírásodIminho írta:rijkaard monnyon le!nah poénkodást féretéve, [auto_cenzúra] taktikákat dolgoz ki, barom öszeállitásokat rak össze, ott jácccccatja a játékosait ahol azok legkevésbé érzik maguakat jol, hülyén reagálja le ezt a nyomásos helyzetet ami rajta van, újat probál csinálni össze vissza rotál. és szenved és rosszul jácik a csapat! oké tett már le az azstalra épp eleget, ezért nem illlö csak negativumokat mondani, de a jelenről csak azt lehet, kell a vérfrissités, nem játákos hanem eddző téren, mert ha véletlen bár sose legyen ez de elmgey ronaldinho és ujra [auto_cenzúra] jáccani és a legjob lesz a világon az nem az uj hely nem az uj csapat maitt lesz, de ien összevissza variált semmien csapatba amit rijkaard csináll a barcábol mostanába nemcsoda hogy senki nem tud jol jáccani. most még boncolgathatnám ezt az egészet, ugy is reagáltok rá lezs mire még részleteznem

-
- Director del Fútbol
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=589852
Amíg Cruyff ilyen szerencsétleneket javasol Laportának, addig itt nem lesz épeszű edző és ott fog minden folytatódni, ahol most van. A csávó valami pénzt kap a holland szövetségnél, hogy marketinget folytasson a nemzeti labdarúgásért? Istenem...Mourinho kell ide, vagy Lippi. De ilyen Bastenekkel hagyjuk már egymást. Esetleg, ha nyer egy EB-t nyáron. De egyébként nem Barca-nívó, Mourinho pedig szabad...ennyi.
Amíg Cruyff ilyen szerencsétleneket javasol Laportának, addig itt nem lesz épeszű edző és ott fog minden folytatódni, ahol most van. A csávó valami pénzt kap a holland szövetségnél, hogy marketinget folytasson a nemzeti labdarúgásért? Istenem...Mourinho kell ide, vagy Lippi. De ilyen Bastenekkel hagyjuk már egymást. Esetleg, ha nyer egy EB-t nyáron. De egyébként nem Barca-nívó, Mourinho pedig szabad...ennyi.
rijkaard monnyon le!
nah poénkodást féretéve, [auto_cenzúra] taktikákat dolgoz ki, barom öszeállitásokat rak össze, ott jácccccatja a játékosait ahol azok legkevésbé érzik maguakat jol, hülyén reagálja le ezt a nyomásos helyzetet ami rajta van, újat probál csinálni össze vissza rotál. és szenved és rosszul jácik a csapat! oké tett már le az azstalra épp eleget, ezért nem illlö csak negativumokat mondani, de a jelenről csak azt lehet, kell a vérfrissités, nem játákos hanem eddző téren, mert ha véletlen bár sose legyen ez de elmgey ronaldinho és ujra [auto_cenzúra] jáccani és a legjob lesz a világon az nem az uj hely nem az uj csapat maitt lesz, de ien összevissza variált semmien csapatba amit rijkaard csináll a barcábol mostanába nemcsoda hogy senki nem tud jol jáccani. most még boncolgathatnám ezt az egészet, ugy is reagáltok rá lezs mire még részleteznem

LG!
Van Gaal elképesztő játékosokat fedezett fel, akik később évekig meghatározó játékosai voltak a holland válogatottnak.
Ki tette be az első csapatba Xavi-t, Gabri-t, Iniesta-t, Puyol-t, Victor Valdés-t?
Tény, nehéz ember, és nem szereti a kiemelkedő egyéniségeket, de azt mondani, hogy nem egy nagy edző? Bullshit.
Az akkori Ajax játékosok még nem voltak olyan ismertek, ő tette be és fedezte fel őket.
Tény, Rijkaard-nak mennie kell a nyáron, de sokan elfelejtik, hogy ki csinált hosszú idő után nyerő csapatot Barcelonában, ki szerezte meg a második BL trófeát?
És ezért én tisztelem és hálás vagyok neki.
Van Gaal elképesztő játékosokat fedezett fel, akik később évekig meghatározó játékosai voltak a holland válogatottnak.
Ki tette be az első csapatba Xavi-t, Gabri-t, Iniesta-t, Puyol-t, Victor Valdés-t?
Tény, nehéz ember, és nem szereti a kiemelkedő egyéniségeket, de azt mondani, hogy nem egy nagy edző? Bullshit.
Az akkori Ajax játékosok még nem voltak olyan ismertek, ő tette be és fedezte fel őket.
Tény, Rijkaard-nak mennie kell a nyáron, de sokan elfelejtik, hogy ki csinált hosszú idő után nyerő csapatot Barcelonában, ki szerezte meg a második BL trófeát?
És ezért én tisztelem és hálás vagyok neki.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezzel vitatkoznék. Ki tette azt az Ajaxot a világ akkori (egyik) legerősebb keretévé? Ki nevelte azokat a játékosokat? Ki csinált belőlük szinte gépezetet?LG írta:Van Gaal is milyen sikereket ért el az Ajaxal, pedig ő sem egy nagy edző. A világ legerősebb kerete volt messze az akkori Ajax, és a Barca is. Wengernek nincs BL cime, bajnokságot se nyer gyakran, még is 1000x nagyobbra tartom, mint Rijkaardot.Rivaldo11 írta:"addig még úgy ahogy jó volt"...hát igen. Két bajnoki cím, meg a BL trófea "úgy hogy jó"...
A madrid egyáltalán nem verhetetlen, még a Bernabeuban is nyerhetünk. De ha nem javulunk addig, akkor hiába most csak 5 pont a hátrány, az a meccs tét nélküli is lehet...
Van Gaal. Roppant erős személyiségű ember, Mourinho és közte rengeteg a hasonlóság.
Mellesleg az akkori Ajax kereténél volt erősebb állományú csapat.
Van Basten meg nagyon remélem, hogy csak rossz vicc. Mourinho kell, ez nem is vitás. Az Ő győzni akarása, edzői tudása, tekintélye, fanatizmusa+a jelenlegi -egy két helyen felfrissülő keret= nyerő kombináció.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Állitólag van Basten is jelölt lehet(Cruyff gyorsan meg is cáfolta)...nagyon nem szeretném őt, a válogatottnál való ténykedése egyáltalán nem volt szimpatikus.
Személy szerint 80%-ban biztos vagyok, hogy José Mourinho lesz nyártól az edzőnk.
Személy szerint 80%-ban biztos vagyok, hogy José Mourinho lesz nyártól az edzőnk.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem értem ezt az embert.... a francért nem tud vmi uj taktikat kitalalni? fél h belebukik? ennél [auto_cenzúra] már nehezebb lenne játszani...
miért nem meri bevállalni mondjuk a sima 4-4-2-t? mire jo ez az egycsataros taktika amit évek ota jatszunk? (ő valojaban 4-3-3-nak nevez, de ez messze van attol...)
--------------------vv---------------------
--zambi-----puyol----milito-----abidal--
-------------xavi-----------touré---------
--messi---------------------------iniesta--
-----------eto'o-----------henry----------
simán jók lennénk...
miért nem meri bevállalni mondjuk a sima 4-4-2-t? mire jo ez az egycsataros taktika amit évek ota jatszunk? (ő valojaban 4-3-3-nak nevez, de ez messze van attol...)
--------------------vv---------------------
--zambi-----puyol----milito-----abidal--
-------------xavi-----------touré---------
--messi---------------------------iniesta--
-----------eto'o-----------henry----------
simán jók lennénk...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Reméljük, a Primera Division 2. hely lesz az az eredmény.Barcaforever írta:Egy erős vezetés mindenre képes.Lásd tavaly madrid, aminek azt hiszem meg lett az eredménye.
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek. Úgy nyerni BL-t és bajnokságot, hogy a világ akkor legjobb formában lévő játékosa nálunk volt, Ronaldinho akkoriban ellenfél nélkül játszhatott, bárhol és bármikor. Volt két bajnoki címünk úgy, hogy a Madrid épp a galaktikus korszak sebeit kapargatta, mindenki láthatta, hogy hamar jön a szakadék legalja. Ettől még nem vitatok el Rijkaard képességeit, de sosem tartottam akkora edzőnek én sem, mint Mourinhot, Wengert, Lippit, vagy akár Hiddinket. Egy olyan ember akin látszik, hogy jó srác, haver a játékosokkal, de pont az hiányzik a tekintetéből, ami bármely előbb említett edzőnek benne van a nézésébe: hogy meccsel, átéli a játékot és 12. emberként van a csapattal akár a padon, akár állva. Rijkaard nem tud meccselni. Ez nagyon fontos, majdhogynem a legfontosabb. Az utóbbi hetekben bizonyítja, hogy taktikailag alkalmatlan belenyúlni egy meccsbe, akár az elején, akár a végén, helyzettől függetlenül. Elvétve jönnek be a cseréi, néha úgy hagy fenn játékosokat, hogy már a kezdőben sem kellett volna bizalmat adni nekik. Ilyen volt tegnap Giovanni vagy Deco, Marquezről pedig említést sem érdemes tenni, árnyékra védekezett és amatőr hibákat követett el.LG írta:+ a másik, h a játékunk siralmas. Ilyen kerettel nem itt kéne tartanunk az biztos. Én személy szerint még a sikeres évek alatt is eltudtam volna mást képzelni Rijkaard helyett, sosem tartottam nagy edzőnek. Szimpatikus ember, jo haverja a játékosoknak, de nem több. Amig ott volt Henk mellette, addig még ugy ahogy jo volt, de azota
Ettől még amit megnyert Frankie, az már az övé marad és tisztelem, mert nekem valószínűleg még ilyen kerettel sem sikerült volna. De, hogy itt lejárt az ideje és amatőr hibákat követ el hónapok óta, az is tuti. Salute!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem nincs itt semmi féle 22es csapdája, h javul a csapat így a bizalom az edzőben.Hiába nyernénk már bármit a vezetésnek látnia kéne ezt az ötlettelenséget a csapatban.
Egy erős vezetés mindenre képes.Lásd tavaly madrid, aminek azt hiszem meg lett az eredménye.
Egy erős vezetés mindenre képes.Lásd tavaly madrid, aminek azt hiszem meg lett az eredménye.

Van Gaal is milyen sikereket ért el az Ajaxal, pedig ő sem egy nagy edző. A világ legerősebb kerete volt messze az akkori Ajax, és a Barca is. Wengernek nincs BL cime, bajnokságot se nyer gyakran, még is 1000x nagyobbra tartom, mint Rijkaardot.Rivaldo11 írta:"addig még úgy ahogy jó volt"...hát igen. Két bajnoki cím, meg a BL trófea "úgy hogy jó"...
A madrid egyáltalán nem verhetetlen, még a Bernabeuban is nyerhetünk. De ha nem javulunk addig, akkor hiába most csak 5 pont a hátrány, az a meccs tét nélküli is lehet...
Kluivert55!
Végre egy pozitív hsz??
Olvasd már el a hozzábrekegéseimet pajti
S szerencsére nem vagyunk egyedül, csak több a negatív hanvétel
Végre egy pozitív hsz??
Olvasd már el a hozzábrekegéseimet pajti

S szerencsére nem vagyunk egyedül, csak több a negatív hanvétel

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!