Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Letöltöd, kicsomagolod, aztán ami benne van két img mappa, bemásolod a kitserver/imgbe, felülírva az előzőeket.MessiFan írta:Én 1 Barcás témát szeretnék felrakni. Azt hogyan kell? Mert nekem fogalmam sincs..
milyen patched van a játékhoz?Puyol05 írta:ha már a meccsekről van szó, akkor én is csatlakoznék.
tegnap egy olyan meccset játszottam, amit soha az életbe nem fogok elfelejteni, sőt még megismételni sem. at Athletico Madrid ellen játszottam és egyszerűen minden bejött. amúgy ilyen szinten játszok.
az első félidő végeredménye
és a második flidő végeredménye
Edit:Kardi írta: hogy lehet pes09ben igazolni?
hogy lehet pes09ben igazolni?MessiFan írta:barcaloki írta:Lejátszottam a felújított csapatokkal az El Classicót:
Végeredmény: Barca-Real 3-1
Gólok: Henry,Ibra,Messi ill. Ronaldo
grat. Milyen szinten játszottál? Én egyszer az amatőr utáni szinten (nem tudom mi a neve mert rég játszottam) 5-1-re vertem őket hazai pályán. Úgy hogy 2 tizi voltbarcaloki írta:Lejátszottam a felújított csapatokkal az El Classicót:
Végeredmény: Barca-Real 3-1
Gólok: Henry,Ibra,Messi ill. Ronaldo
Lapok: Pepe sárga, Lass piros
köszi szépen hálás vagyok, még1 gyors kérdés: ezt hova kell bemásolni vagy mit kell vele tenni?fcbarcelona10 írta:Pes 2009: http://rapidshare.com/files/245131311/B ... leanor.rar
engem is érdekelne a dolog csak a pes 09hez!Titinho írta:A PES 2008-hoz akinek már megvan az új 2009/2010-es Barca meze az ne sajnálja és dobjon egy frankó linket!
ezek nem lesznek "alap" fejlesztések az biztos. már alig várom, hogy kijöjjön. ha minden összejön, és úgy ahogy le van írva ebben a cikkben, meg még az előzőkben is, akkor ez lesz az a játék, amit egyszerűen nem lehet megunni. igaz a 08-at, meg a 09-et sem lehetett (eddig ezekkel játszottam) de ez pfff...FCBarca88 írta:Pes2010 - hírek