Azért egy pillantást vessünk már a tegnapi
Benfica-AEK meccsre.
Az egyik személyes kedvencem,
Ángel di María két gólt is lőtt, ezzel nyertek a sasok 2-1-re. Az első sem volt csúnya, na de a második gólja(majd a visszajátszáson látszik igazán):
KATT IDE A VIDEÓHOZ Tyűazanyád...
Szép kis eredmények lettek tegnap ez Európa-Ligában. Jó lett volna dobni néhány meccsre tippmixet, csak hát lemaradtam róla. Egy két érdekes eredmény:
Ajax - Anderlecht: 1-3
A meccs előtt az Ajax vezetett 11 ponttal, 2. az Anderlecht. Így viszont csoportelső lett a belga csapat.
Genoa - Valencia: 1-2
Villa a 95. percben szerezte a győztes gólt, ezzel lettek csoportelsők a denevérek. 2. helyen a Lille ment tovább.
Hapoel Tel-Aviv - Hamburg: 1-0
Itt is a Hamburg vezette a csoportot 10 ponttal, mögötte a Hapoel 9-el. Így viszont 12-vel csoportelső a Hapoel. Csak megjegyezném, hogy ez a 4-es szerepelt ebben a csoportban: Hapoel, Hamburg, Celtic, Rapid Wien (csoporthelyezések szerint). Az fincsi...
Lazio - Levszki Szófia : 0-1
Ez azért szép, mert eddig a Szófia 0!!! gólt rúgott az eddigi 5 csoportmeccsén és 9-et kapott és 5-ből 5 meccsét elveszítette. Ha nyer a Lazio akkor azt hiszem, még tovább is jutottak volna a 9 pontjukkal, ugyanennyi volt a Villarrealnak is, csak már nem emlékszem, hogy egymás ellen mit játszottak.
Villarreal - Salzburg: 0-1
Az egyetlen 100%-os továbbjutó a Salzburg, 6-ból 6 győzelem, 9-2-es gólkülönbség egy ilyen 3-as mellett: Villarreal, Lazio, Levszki. Ez szép.
Na egy kis BL is.
Nekem aztán hótmindegy, hogy kit kapunk, csak 1-et NE: CSZKA Moszkva! Elég volt a keleti kirándulásokból és fagyott lábujjakból! Akárki csak ők ne! Inkább a Milan, vagy a Bayern mint a CSZKA!
Akárkit kapunk egyébként, mindegyik ellenfél ellen kötelező lenne a továbbjutás. Aztán majd meglátjuk, hogy a továbbiakban kik jutnak egyáltalán tovább és milyen mezőny lesz.
De azért remélem, hogy egy fika csapatot kapunk, ilyen Olympiakoszt, vagy Stuttgartot, majd később jöhetnek a nehezebb ellenfelek. Bár kaphatunk megint egy Bayernt vagy Milant és akkor látunk két jobb meccset. Nekem mindegy, nem izgulok egyáltalán a déli sorsolás előtt.
Na peace everybody!