Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
salas9
Entrenador del Barça

2009.12.18. 12:44:31

Stuttgart-Barcelona:
Egyértelműen tovább kell jutnunk! Nincs mese.
Olimpiakos-Bordeaux: Szerintem a franciák tovább mennek.
Inter-Chelsea: Bármi megeshet, de szerintem a Chelsea az akinek több esélye van.
Bayern-Fiorentina: Ha hazai pályán előnyt szerez a Bayern, akkor továb is jut, persze nem mehet nyugodtan Firenzébe akkor sem.
CSKA-Sevilla: Jó kérdés. Talán a Sevilla...
Lyon-Real Madrid: Hát... Egyértelmű a Lyon továbbjutásának örülnék, de megeshet itt is bármi. Nem tippelek.
Porto-Arsenal: Porto jó formában van, ha addig ez nem változik meggyűlhet az Arsenal baja. Persze én akkor is őket tartom esélyesebbnek.
Milan-Manchester: Beckham álma. Egyértelmű Manchester az esélyes, de mint Milan szurkoló tudom, hogy ha összeszedi magát a csapat BL meccsre akkor jöhet bárki.

Hát. Sok sikert minden csapatnak.
HAJRÁ BARCELONA :!:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 12:37:20

De jó lenne ha kiesne végre a Chelsea már most. Annak ellenére, hogy szeretem a MU-t essenek ki ők is. Unalmas már ez a két csapat. Vhogy mindig beverekszik magukat a döntőbe/elődöntőbe. Jó lenne már egy Bordeaux-Barcelona döntőt látni :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.18. 12:37:14

Stuttgart- Barcelona

Jó hagyjuk, ez túl egyértelmű.

Olympiacos- Bordeaux

Francia továbbjutás.

Inter- Chelsea

Érdekes lesz,de Chelsea-t mondanám,de egyszer az Internek is kijöhet a lépés a BL-ben.

Bayern München- Fiorentina

Kiegyenlített a párharc,itt nem tudok tippelni,de inkább Bayern.

CSKA-Sevilla

Remélem Sevilla megy tovább de nehéz dolguk lesz, de azért a Sevillat mondanám.

Lyon- real madrid

real továbbmegy, ez a Lyon már nem az a Lyon aki volt 2-3-4 éve, de azért megnehezíthetik a dolgukat a homiknak.

Porto- Arsenal

Arsenal hozta a szokásos mákját,szót sem érdemelnek.

Milan-Manchester

Nálam ki-ki párharc.Nem olyan gyenge ez a Milan azért, és a MU-t se látom olyan nagy eresztésnek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.18. 12:36:43

JM visszatér LONDONBA, Carlo visszatér a San Siro-ba, Benzema visszatér Lyon-ba, Beckham visszatér(het) az OT-ra, Hleb visszatér a SZENTÉLYBE, nem kicsit pikáns :D

szerk: bocsi Titinho, javítottam magam :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.18. 13:00:35-kor.
sneco7
Capitá del Barça

2009.12.18. 12:34:36

Hát azért ilyen párosításoknál,mint a Lyon -Real,Chelsea - Inter,meg a miénk,azért felmerül bennem az irányított sorsolás kérdése. Itt most a volt edzők,játékosok miatt fellépő mögöttess pikantériára utalok. Csak,hogy legyen miről írni a meccsekig :roll:
Benceee14
Barça C

2009.12.18. 12:34:13

szerintem a Sevilla nem lehet túl boldog. nem rossz csapat az a CSZKA, ráadásul a ruszki fagyba belemenni a mediterrán csapatnak, kellemetlen lehet még az. viszont ti már megint jól bemakkoltátok. :D a chelsea kiejti az intert, a mu a milant-bár remélem a milan összekapja magát és kiejtik az angolokat :D meg mi is véget vethetnénk a bl-átoknak. sziasztok :D
.halamadrid.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.18. 12:33:35

Fernando írta:
Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Stuttgart lesz az ellenfelünk.
Lottószámok érdekelnek valakit? :lol:

Egyébként egész jó lett ez a sorsolás. Viszont amikor kihúzták az Intert, már akkor tudtam, hogy a Chelsea lesz az ellenfele. Nemtudom honnan. Érdekes párharc lesz. Remélem kiesik a Chelsea.

A többi párharcról nem írnék semmit, mert az lehet, hogy a pillanatnyi forma alapján eltalálnánk a továbbjutót, de hol van még március...
Ezt én is éreztem:). Tavaly is bejött Mourinho kívánsága, hogy a legerősebbet kapják meg. Hát megkapták a címvédőt. Pár napja meg a Chelsea-t szerette volna, most az is összejött. Tud valamit ez a pali:))
socio66

2009.12.18. 12:29:28

Óóó,tökéletes. :)
Ennél jobb párokat nem is lehetett volna összehozni.
Inter-Chelsea,Milan-MU,Lyon-Madrid..
Nekünk meg a Stuttgart.. :)
Á,tökéletes,nem tudok mást mondani.
:)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 12:28:49

Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Stuttgart lesz az ellenfelünk.
Lottószámok érdekelnek valakit? :lol:

Egyébként egész jó lett ez a sorsolás. Viszont amikor kihúzták az Intert, már akkor tudtam, hogy a Chelsea lesz az ellenfele. Nemtudom honnan. Érdekes párharc lesz. Remélem kiesik a Chelsea.

A többi párharcról nem írnék semmit, mert az lehet, hogy a pillanatnyi forma alapján eltalálnánk a továbbjutót, de hol van még március...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
levproff
Director del Fútbol

2009.12.18. 12:26:13

Elég jól bemakkoltuk..Az Inter-Chelsea meccs.. :roll: :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.18. 12:25:19

Tökéletes :D

akik örülhetnek: BARCA,Sevilla,Bordó,Arsenal ?

csoportmásodikak közül pedig a Bayern,talán a leggyengébb csoportelsőt kapták a Fio személyében.

jó ez, jó ez. 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.18. 12:19:12

Inter- Chelsea :D

Jm visszatér :D

BARCELONA- Stuttgart
Inter-Chelsea
Olimpiakosz-Bordeaux
Bayern-Fiorentina
Sevilla-CSZKA Moszkva
Lyon-Real Madrid
Arsenal-Porto
Manchester United-Milan

sztem a továbbjutók(és titkolt reményeim is :D ):
BARCELONA,Bordeaux,Fiorentina,Sevilla,Lyon ( :D :D :D ),Arsenal...a fennmaradó két párharcnál nem tudok dönteni, mert egyik csapatot se kedvelem(enyhén szólva), ezért jusson tovább a gyengébb :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.18. 12:28:35-kor.
noname
Llegenda del Barça

2009.12.18. 10:54:12

Én nem örülné egy erős ellenfélnek. Az orosz télbe is elég volt 1 évre 2 kiruccanás, szóal akiket nem szeretnék kapni:Bayern,Cszka,Milan
Felőlem a Porto,Lyon,Stuttgart,Olimpiakosz bandából jöhet akákri. Egyedüli csapat, amely gondot okozhat, az a Porto, a többit szétszedjük.
Amúgy a 3 elkerülendőből akkor már inkább egy Cszka mint a Bayern vagy a Milan. A Milan olasz csapat. Ha jó napot fognak ki, egy buldózer se megy át a védelmükön, az már más kérdés h aligha fognak ki jó napot. A Bayern nem túl erős, de a Juvét is alaposan megszivatták, ha jó napot fognak ki, akár komoly gondokat okozhatnak.
A Fifa egy szégyen
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 10:23:30

Nem. Az Intert nem kaphatjuk meg, mivel egy csoportban voltak velünk.
csdewl
Capitá del Barça

2009.12.18. 10:01:16

messi70 írta:BAJNOKOK LIGÁJA
A KALAPOK 1. KALAP (csoportelsők) 2. KALAP (csoportmásodikok)
Bordeaux (francia) Bayern München (német)
Manchester United (angol) CSZKA Moszkva (orosz)
Real Madrid (spanyol) AC Milan (olasz)
Chelsea (angol) Porto (portugál)
Fiorentina (olasz) Lyon (francia)
Barcelona (spanyol) Internazionale (olasz)
Sevilla (spanyol) VfB Stuttgart (német)
Arsenal (angol) Olympiakosz (görög)
egyébként megkaphatjuk megint az Intert is ? remélem nem a Moszkvát kapjuk, elég volt már a hidegből
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.18. 09:51:29

Azért egy pillantást vessünk már a tegnapi Benfica-AEK meccsre. :wink:

Az egyik személyes kedvencem, Ángel di María két gólt is lőtt, ezzel nyertek a sasok 2-1-re. Az első sem volt csúnya, na de a második gólja(majd a visszajátszáson látszik igazán): :shock:
KATT IDE A VIDEÓHOZ Tyűazanyád... :twisted:

Szép kis eredmények lettek tegnap ez Európa-Ligában. Jó lett volna dobni néhány meccsre tippmixet, csak hát lemaradtam róla. Egy két érdekes eredmény:
Ajax - Anderlecht: 1-3
A meccs előtt az Ajax vezetett 11 ponttal, 2. az Anderlecht. Így viszont csoportelső lett a belga csapat.

Genoa - Valencia: 1-2
Villa a 95. percben szerezte a győztes gólt, ezzel lettek csoportelsők a denevérek. 2. helyen a Lille ment tovább.

Hapoel Tel-Aviv - Hamburg: 1-0
Itt is a Hamburg vezette a csoportot 10 ponttal, mögötte a Hapoel 9-el. Így viszont 12-vel csoportelső a Hapoel. Csak megjegyezném, hogy ez a 4-es szerepelt ebben a csoportban: Hapoel, Hamburg, Celtic, Rapid Wien (csoporthelyezések szerint). Az fincsi... :wink:

Lazio - Levszki Szófia : 0-1
Ez azért szép, mert eddig a Szófia 0!!! gólt rúgott az eddigi 5 csoportmeccsén és 9-et kapott és 5-ből 5 meccsét elveszítette. Ha nyer a Lazio akkor azt hiszem, még tovább is jutottak volna a 9 pontjukkal, ugyanennyi volt a Villarrealnak is, csak már nem emlékszem, hogy egymás ellen mit játszottak.

Villarreal - Salzburg: 0-1
Az egyetlen 100%-os továbbjutó a Salzburg, 6-ból 6 győzelem, 9-2-es gólkülönbség egy ilyen 3-as mellett: Villarreal, Lazio, Levszki. Ez szép.

Na egy kis BL is. :)

Nekem aztán hótmindegy, hogy kit kapunk, csak 1-et NE: CSZKA Moszkva! Elég volt a keleti kirándulásokból és fagyott lábujjakból! Akárki csak ők ne! Inkább a Milan, vagy a Bayern mint a CSZKA! :)

Akárkit kapunk egyébként, mindegyik ellenfél ellen kötelező lenne a továbbjutás. Aztán majd meglátjuk, hogy a továbbiakban kik jutnak egyáltalán tovább és milyen mezőny lesz.

De azért remélem, hogy egy fika csapatot kapunk, ilyen Olympiakoszt, vagy Stuttgartot, majd később jöhetnek a nehezebb ellenfelek. Bár kaphatunk megint egy Bayernt vagy Milant és akkor látunk két jobb meccset. Nekem mindegy, nem izgulok egyáltalán a déli sorsolás előtt. :wink:

Na peace everybody!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
messi70
Jugador del Barça

2009.12.18. 09:51:27

BAJNOKOK LIGÁJA
A KALAPOK 1. KALAP (csoportelsők) 2. KALAP (csoportmásodikok)
Bordeaux (francia) Bayern München (német)
Manchester United (angol) CSZKA Moszkva (orosz)
Real Madrid (spanyol) AC Milan (olasz)
Chelsea (angol) Porto (portugál)
Fiorentina (olasz) Lyon (francia)
Barcelona (spanyol) Internazionale (olasz)
Sevilla (spanyol) VfB Stuttgart (német)
Arsenal (angol) Olympiakosz (görög)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 09:20:26

Van egy olyan érzésem, hogy a Stuttgart lesz az ellenfelünk.
kompalor
Jugador d'estrella

2009.12.18. 08:00:07

A BL soroslás 12:00-kor lesz!
Az europsort élőben közvetíti!
A digisport 17:30-tól adja... :lol:
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.18. 07:52:04

Ha megint a Lyont kapjuk én ámokfutást rendezek. :evil:
mumk
Barça C

2009.12.18. 06:24:25

Corvy írta:Vki nemvágja h. hánykor kezdődik a BL sorsolás?:)
ja és persze hol lehet nézni :P
13:00 Digisport
hArpi89
Jugador del Barça

2009.12.18. 02:43:48

Vki nemvágja h. hánykor kezdődik a BL sorsolás?:)
ja és persze hol lehet nézni :P
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.17. 19:53:37

Én mint már korábban említettem magunknak a Milant akarnám,egyrészt azt a meccset tuti adná a TV :D ,másrészt az egy hatalmas meccs lenne mind a kettő...Ronaldinho visszatérhetne a Nou Campba,és Ibra is biztos pörögne mégis csak volt csapata riválisáról van szó.

Amúgy szerintem a Lyont kapjuk :D
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.17. 19:22:20

Barca - Porto
Real - Bayern
Bordeaux - Inter
Chelsea - Olympiacos
Man Utd - Stuttgart
Arsenal - Milan ???
Fiorentina - CSKA
Sevilla - Lyon ???

Ez is olyan megérzés. :) MU & Chelsea bemakkolnak 1-1 könnyen verhető csapatot (szokásukhoz híven, csak hogy az angolok ne maradjanak ki a jóból... :? ), nekünk is lesz egy kis szerencsénk, bár meg fogunk szenvedni a Portóval. A Bordeaux kiveri a gyengécske Intert, a Real kap egy felspanolt Bayernt, a Fiorentina pedig emgmenti az olaszok becsületét. A fiatalok összecsapnak a nyugdíjasokkal, jelenleg formájukat tekintve, szerintem megjósolhatatlan lenne a végkimenetel. A Sevilla és a Lyon meg lezavar egy átlagos BL-nyolcaddöntőt, 2 alapból jó csapat, csapnivaló formában.

Ez kb. jó is lenne nekem, bár nem bánnám, ha a 2 angol óriás kapna egy nehezebb ellenfelet, nagyon unom már őket a 4 között, legalább izzadjanak meg érte...

P.S. még azon sem lepődnék meg, ha mi kapnánk a Stuttgartot, a MU meg a Portót, szokott párosítás lenne.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
szajko
Director del Fútbol

2009.12.17. 19:11:13

Nekem mindegy kitkapunk...
Ezek a csapatok teljesen esélytelenek velünk szembe.

Sztem a madrid is elver akárkit a 2.-ak közül, bár ha a a Bayorok úgy nyomják mint a juve meg a bochum ellen van madridéknak félni valójuk.

kis off:
Én a januártól félek ha azt túléljük nagyot lépünk előre.
Sok ez a 3 naponta lejátszandó mecs. Főleg úgy, hogy 3 kpnk lesz(Xavi,Ini,Segi).
Bár változhat ez ha koppanunk a kupába a sevilla ellen.
Amire nem sok esélyt látok azért...
Lezárt